Unknown

Lounasstarkki

Rating 3.3 / 5

Reviews (1)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Paha silmä.
Rakennusalan suuryrityksen työntekijöille ja vakioasiakkaille suunnattu lounaskahvila ja -ravintola yllätti monipuolisuudellaan. Buffetlounas oli perinteisen kotimainen, mutta hyvin koostettu ja kelattu.

Hyvin vaatimaton ulkoa. Teippaukset johtavat menneisiin aikoihin. Sisätiloissa tyylikkyys rajoittuu pieniin kohtiin, muuten ollaan hajanaisesti sisustamattomissa kahvilamaisemissa. Starkki-nimisen yrityksen liidaamassa ruokalassa tämä on jopa anteeksiantamatonta. Keittiöhenkilökunta ei vakuuta ystävällisyydellään, raksameininki on tainnut tarttua vain huonoilta puolilta.

Päivän buffetlounas sisältää (ainakin tänään) leipiä, perussalaattipöydän, keiton ja kaksi muuta lämmintä. Kahvi / tee ei taida kuulua hintaan. Ainakaan siitä ei missään mainita. Erillinen kahvilahinnasto on tarjolla. Samoin nopeampaa lounasta.

Päivän lämpimistä ei ole juurikaan pahaa sanottavaa. Lihamureke on erittäin tehokkaasti maustettu ja murea - kuten kuuluukin. Seitifileet kokonaisina. Tartar kaikkien terveysoppaiden vastainen, eli hyvä. Maa-artisokkakeitto miellyttää tällaisessa duunarimestassa. Sopivaa makeutta. Lisäkkeenä hyvät muusit ja kermaperunat. Oikealla tavalla tehtyinä.

Työntekijöiltä ei hymyä irtoa. Päinvastoin, yllättävänkin vihaisia katseita pöytiin ja linjastolle. Ensivaikutelma jää vääräksi, vaikka safka oikein suositeltavaa buffetmatskua onkin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 23.10.2012
Rating: 1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Puusepänkatu, 00810 Helsinki - Route

Options