Opens at 08:00

Subway Kluuvi

Rating 2.9 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Patongit hyvin tehtyjä ja maukkaita,palvelu aina ollut hieman totista,ei huonoa mutta ei erikoisen hyvääkään. Täältä et löydä mainosten iloisia ja energisiä subway-artisteja

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 24.07.2015
Rating: 0

Subista odottaa aina saavansa sitä samaa, tasalaatuista ja tutun makuista. Useita kertoja Kluuvin subissa poikenneena leipä, täytteet ja palvelu ovat olleet ihan ok, mutta ravintolan siisteydessä olisi parantamisen varaa. Lattia ja pöydät ovat usein epäsiistejä.

Viime kerran käynti oli tosin iso pettymys. Tilaamani tonnikalasubin vihannekset eivät olleet raikkaita/tuoreita. Yllättävintä oli, että jalopenotkin olivat nahistuneita. Jos olisin syönyt subini paikan päällä, olisin maininnut asiasta, mutta leivän kiikuttaminen takaisin ei ollut enää mahdollista. Paketissa leipä ehti olla noin 15-minuuttia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 16.04.2014
Rating: 0

Hmm. . mitähän oli tapahtunut Kluuvin subwayn steak&cheese patongille. Yleensä takuuvarma patonki oli mauton, juusto&oreganopatonki myös tosi mauton ja liha oli vaihdettu selvästi, tää liha oli sitkeää. Juu ei kiitos jatkossa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 20.04.2013
Rating: 0

Todella hyvää palvelua sain tullessani Kluuvin kellari kerrokseen Kluuviin, ruoka oli todella hyvän laatuista ja palvelu oli hyvää. Myyjä oli tosi energinen ja iloinen ja avulias. Olen pyörätuolissa oleva mies ja naismyyjä kysyi ilman minun pyyntöä tarviinko apua ruuan kuljettamiseksi pöytään. Kiitokset ihanalle myyjälle! 12.4.2012 klo 19

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 15.04.2013
Rating: 1

Olin melkein ainoa asiakas. Lihapullasubi oli todella makoisa kastikkeineen ja kasviksineen, tekisi nytkin sitä mieli... Myyjä kysyi erikseen, otanko ateriana mitä ei muissa subeissa ole minulta kysytty, siitä plussaa. Rahaakin meni tosi vähän :) Subiin kannattaa tulla koska täältä saa tilattua varmasti juuri sellaista kuin haluaa :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 09.07.2012
Rating: 0

Kananrinta-subi. Paikka oli hiljainen sunnuntai-iltana, vain kaksi muuta asiakasta lisäkseni. Palvelu oli ihan tehokasta, mutta olisin toivonut että aspa olisi kuunnellut tarkemmin (kastiketta kysyttäessä tiedustelin millainen vaihtoehto x oli, aspa kuuli ilmeisesti vain "kastike x" ja turautti sitä mojovasti sämpylän väliin..). Tila pieni mutta siisti, plussaa tilavasta vessasta (josta tosin käsisaippua loppu).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 30.05.2010
Rating: 0

Community

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Aleksanterinkatu 9, 00100 Helsinki - Route
(09) 2785141
http://www.subway.fi/fi/ravintolat/helsinki/vuorikatu/

Options