Opens at 12:00

Ravintola Suomenlinnan Panimo

brewery restaurant
Rating 4.3 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (41)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Eerittäin laadukas ja maukas. Alkupala kalalajitelma maksoi 16,50, eli melko kallis pieneksi alkupalaksi. Maku oli kuitenkin täysi 10. Lammasmakkaraannos maksoi vain 3e enemmän kuin alkuruoka, mutta oli erittäin erittäin hyvän makuinen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.06.2017
Rating: 0

Tosi hieno vappubuffa. Laaja valikoima ja maut kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.05.2015
Rating: 0

Vein noin 20 hengen yritysryhmämme illalliselle tänne, ja kokemus jäi reilusti positiivisen puolelle. Olimme tilanneet zakuska-menun, jossa on lajitelma erilaisia alkupaloja, lisäksi pääruokina oli valinnan mukaan poroa, kalaa tai tofua. Erityisesti alkupalalajitelma sai ryhmältä kiitoksia - suosikkeja olivat lammasmakkarat ja minikanttarellit. Pimenevässä illassa ruokasalissa oli lämmin ja viihtyisä tunnelma. Menun hinta sisältöön nähden oli varsin siedettävä. Veisin ehdottomasti vieraita tähän ravintolaan uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.04.2015
Rating: 0

Yksi entinen lempiravintolamme on nyt boikotissa. Palvelu oli aivan uskomattoman huonoa. Vanhempi naistarjoilija yritti tehdä illastamme mahdollisiman vaikean ja suorastaan vittuili meille. Emme voineet syödä ulkona koska se olisi ollut tarjoilijoille liian vaikeaa. Ruoan tulo lopulta kesti ja annosten koko oli tippunut puolella viime kesästä... ei tänne enää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 11.08.2014
Rating: 0

Olimme sateisena sunnuntaina viettämässä juhlia 10 hengen porukalla. Ruoat valitsimme
A la carte-listalta. Ruoat olivat aivan loistavia ja palvelu oikein miellyttävää. Ruoat tulivat juuri sopivan ripeästi ja myös annoskoot ihan nappiin!


     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 30.06.2014
Rating: 0

Ruokailu panimolla oli pettymys. Ravintola oli saanut seurueemme ruokatilaukset jo etukäteen, mutta silti jouduimme odottamaan annoksiamme TODELLA kauan.
Annoskoko ei todellakaan ollut suuri ja nälkää tappamaan ei Panimoon kannata mennä. Possun poski oli kyllä maukas, mutta mielestäni pääruuan annoskoko vastasi lähinnä alkuruuan annoskokoa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.05.2014
Rating: 0

Hienossa miljöössä reilut ja maukkaat annokset. Tuoreet leivät ennen pääruoaa olivat hyviä. Ruuhkaisimpaan sesonkiaikaan ei välttämättä löydy vapaata pöytää. Meluisat turistiseurueet ja lapsiperheet mys hieman latistavat tunnelmaa, mutta se on ymmärrettävää Suomenlinnan suosion huomioon ottaen. Palvelu oli ystävällistä ja käynnistä jäi pääpiirteittäin positiivinen maku!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 10.02.2014
Rating: 0

Söimme mieheni kanssa menut, joissa alkupalana toast skagen, pääruokana jotain lihaa ja kroketteja ja sienikastike, jälkiruikana juustokakkua ihanin lisäyksin (kastike, keksit ja hedelmää). Loistava menu, kivoin vivahtein. Erityisesti plussaa jälkiruoasta, jossa oli käytetty mielikuvituta onnistuneesti. miljöössä olisi sen sijaan enempäänkin potentiaalia. Itse ravintolan tunnelma oli romanttinen, sitä pilasi ainoastaan se, että juomaan tulleet asiakkaat istuivat samassa tilassa, ja olivt näin ollen hakemassa hieman eri tunnelmaa. Asiakaspalvelu oli ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 29.01.2014
Rating: 0

Hieno elämys. Palvelu pelasi ja ruoka oli erinomaista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 23.09.2013
Rating: 0

Aluksi kiitokset hyvistä oluista, mutta ruoka ei oikein vakuuttanut lammasmakkara, rösti ja karamellisoitusipuli! Makkara olisi ollut varmaan hyvää jos se olisi ollut vain grillattu ei uitettu kattilassa tai höyryssä eikä röstikään oikein sytyttänyt!
Oluet on vaan tämänpaikan parhautta!! Sen takia kannattaa piipahtaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 31.08.2013
Rating: -1

Community

Images

Fans (4)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (6)


Location

Suomenlinna C 1, 00190 Helsinki - Route
(09) 228 5030
http://www.panimo.com

Options