Unknown

Tattarihovi

Rating 2.4 / 5

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Määrällä ei voi korvata laatua. Lounasruokavaihtoehtoja on useita mutta se laatu... Salaatteihin tällainenkin paikka voisi kyllä vähän panostaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 05.12.2015
Rating: 0

Lihamylly.
Tattarisuo. Tuo Helsingin kaatopaikan ympärille rakentunut romukauppakeskittymä. Teollisuusalueen laidalla on hyvin henkeen sopiva ruokala. Duunarihommia, duunarisafkaa. Ilmeisesti Lähi-itä-omisteinen, mutta ruokalista on vahvasti sekalainen. Ja lihapainotteinen. Niinpä, asikaskunta on 100% miehiä.

Päivän listalla buffetissa on nakkikeitto, Amerikanhärkä, porsaanleike, pippurikana, kinkkupizza ja grillikylki. Neljä porsasruokaa hahaha. Ridiculous! Salaattipöytä koostuu purkkikamoista, eipä noihin jokainen näytä koskevankaan.

Grillikylki on perinteisen rasvaista möykkyä, sinappikastike tekee siitä tujua aterioitavaa. Porsaanleike ei ole ehtinyt muhjuuntua laatikossaan. Kermasoosinsa kera se on oikein onnistunut. Pippurikanassa on aavistuksen teollinen vivahde. Kana on mauton. Härkäbiitit eivät ole parasta laatua nekään, mutta soosi maistuu hyvin. Pizza on pannuvedos, rasvainen ja suolainen.

Kahvit päälle okei.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.06.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Options