Kitchen is open

Vuosaaren Kebab ja Pizza

Rating 3.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Special diets

Reviews (17)

hyvä ravintola ja maukkaat pizzat

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 23.04.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kebabit itä-helsingin parhaita! Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.03.2015
Rating: 0

Kun Vuosaarentien paikka avattiin parikymmentä vuotta sitten, laatu oli loistava. Pohjoisella ostarilla aloittaessakin meni pitkän aikaa hyvin. Sitten tapahtu pitsoissa mahalasku, ensin vaihtui salami kauheaan teollisuusmössöön, ei ole salamia nähnytkään. Jotain kauheaa kinkkumakkaraa tms.Yök! Toinen kauheus tapahtui kun hyvä juusto vaihdettiin johonkin kasvisrasvamössöön, jolla pitsa hukutetaan - rasva vain lilluu. Kolmas virhe on ettei se juustoksi kutsuttu tuote sula pitsan päälle vaan on valkoinen peitto pitsan päällä. Muutaman kerran olen pyytänyt vähemmän juustoa mutta ei se pelasta tilannetta. Vuosaaressa asuu melkein 40 tuhatta asukasta, tätäkö sotkua väki syö?
Nyt ravintoloitsija (t) niskasta kiinni ja takaisin ruotuun! Valmis maksamaan lisää jos kunnon kamaa saisi pitsan täytteeksi. Laadukas juusto ja kunnon salamia/pepperonia yhdeksi täytteeksi ja paistakaa pitsat kunnolla, siten että juusto sulaa ja ne on kuumia. Jos ei huvita enää tehdä laadukkaasti, myykää pulju pois. Into tehdä näyttää totaalisen kadonneen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.01.2015
Rating: 0

Suosikkini pizza Bosfor edelleen erinomaista ja täyttävää, Tv Jussi

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 24.10.2014
Rating: 0

Very good place. Fast service and pizzas included with a plentiful fillings. Good place to eat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 19.10.2014
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 31.03.2013
Rating: 0

Kävin hyvien kommenttien vuoksi kokeilemassa Vuosaarelaista känkkyä. Tilasin kummisetä-pizzan ja kotipaketissa. Heti jo pakettia napatessani tiskiltä, huomasi ainakin sen, että laatikossa oli raskasta tavaraa.

Päästessäni ruokailemaan ja avatessani laatikon ihmettelin, että miten näin pieni pizza (laidat eivät osuneet laatikon laitoihin) voi painaa näin paljon, mutta vastaushan löytyi kuitenkin viimeistään pizzaa leikatessa. Pohja oli paksu ja juustoa oli myös melkoisesti. Vaikka täytteitäkin oli melko paljon, ei Vuosaaren Kebab ja Pizza yllä mitenkään millään känkkyasteikolla ylivoimaisimpiin tai parhaimpiin pizzamakukokemuksiin. Salamina pizzassa oli käytetty hirveä määrä salamikinkkusuikaletta, jolle pizza myös maistui. Harmi sinänsä, että muut täytteet jäivät kokonaan reilusti salamisoidun pizzan muiden täytteiden alle.

Kokonaisuudessaan perushyvää känkkyä, mutta ei tänne erikseen kannata lähteä pizzaansa hakemaan jos peruspizzaa sattuu saamaan lähempääkin. Paksuutensa vuoksi täyttävää perusbulkkikänkkyä, siinä se. Makuhermot eivät tule kutkuttumaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 18.07.2012
Rating: 0

Tilattiin 2 pizzaa kotiin,tuli 20minsas ja hyvältä maistuu,etenki vuoden karppaamisen jälkeen. Suosittelen!:)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 12.03.2012
Rating: -3

Vuosaari on stadilaiselle pizzanystävälle melkoinen aarreaitta. Vanhan Vuosaaren puolella tällä kertaa testiretkellä, eikä pettymystä tarvinnut kokea.

Täytteitä on pizzassa melkein jopa liikaa, juuston annostelu ehkä liiankin ronskia joidenkin makuun. Maku on vallan mainio. Koon puolesta ollaan erinomaisella tasolla, samoin hinta-laatusuhteen. Kuittikin tulee pyytämättä. Palvelu on ystävällistä ja peruspizzerioista poiketen myös lähtiessä kysytään mielipidettä ruoasta.

On ehkä hieman ironista, että Vuosaaren toiseksi paras kulmapizzeria on samalla myös ehkäpä koko Helsingin toiseksi paras. Minkäs sille voi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 05.10.2011
Rating: 1

Ennen vuosaaren&pizza oli paras pizza itä-helsingissä, mutta nyt pizzat on jotenkin kutistuneet ja tuntuu että täytteissäkin tingataan??!? Onko kukaan huomanut samaa. Kiitosta edelleen rapeesta pohjasta mutta muuten on pizzan laatu huonontunut. Tosi harmi!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.12.2010
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Mustalahdentie 4, 00960 Helsinki - Route
+358 (9) 328 187
http://www.vuosaarenkebabpizza.fi/index.php

Options