Unknown

Hotelli-Ravintola Kieppi

Rating 2.3 / 5

Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

En suosittele, kokemuksesta

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.02.2015
Rating: 0

Omistaja täys m*lkku, ylimielinen ja todella sairas ihminen henkisesti. En voi suositella kenellekkään, en edes koiralle. Talven aikana jos on 10-15 kokkia töisä sielä ja jokainen lähtee kahen kolmen viikon aikana pois niin onko oikeasti jotain mätää siinä omistajassa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.01.2015
Rating: 0

Poronkäristys tavanomaisen hyvä. Poropippuripihvi erittäin hyvä. Nopea palvelu. Olutvalikoima ravintolan hintatasoon nähden turhan suppea. Vahva portteri olisi maistunut ruoan kanssa, mutta tyydyin Leffe Bruneen. Ei toki huono olut sekään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 30.09.2013
Rating: 0

Aamiainen ei ollut kovin maittava, mutta kyllä sitä söi kun nälkä oli. Iso miinus aamiaishoitajan epäystävällisestä käyttäytymisestä. Hotelli oli ihan ok, hinta oli onneksi alhainen ja sitä myötä myös odotuksetkin.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 22.09.2013
Rating: 0

epäystävällinen palvelu ravintola Kiepissä. Ravintola Kieppi ja hotelli Kieppi eivät ole yhtiöinä selkeitä asiakkaalle. Omistus eri henkilöillä, joten sekaannuksia tulee ja asiakas joutuu siitä kärsimään. Todella surullista ....

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.09.2013
Rating: 0

Ruoka ja palvelu surkea. Samoin hotellin aamiainen niin surkea etten 20 vuoteen ole näin huonoa aamiaista saanut ja ukon käytös ylimielinen.
Älkää hyvät ihmiset menkö tähän Kieppi Ravintolaan ja Hotelliin !

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.04.2013
Rating: 0

Nykyään a la carte ravintola. Ruokaa vain a la carte listalta. Ruoka parantunut entisestäänkin. Todella hyvää, hyvät viinit. Ystävällinen ja nopea palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 01.04.2013
Rating: 0

Ihana tunnelma!
Hyvää ruokaa!
Hinta sisältää alku-, pää- ja jälkiruuan. Menisin uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 10.03.2013
Rating: 0

Ihmeellistä, ylimielistä asiakaspalvelua. Päivällisbuffet keskivertohuoltoasematasoa ilman lämminruokavaihtoehtoa eli vain 1 lämmin ruoka tarjolla kunakin iltana. Aamiainen hotellivieraille yksinkertaisimmasta päästä, tosin täysin riittävä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 19€ Added: 08.04.2012
Rating: 0

Valitsimme lounasbuffetin, johon kuului keitto ja pasta. Minulle ei selvinnut syömisen jälkeenkään mitä keittoa olin syönyt tai tarkemmin maistanut, sillä keitto oli lähes syömäkelvotonta kasvisknorrilta maistuvaa litkua, jossa oli isoja sipulin palasia joukossa. Seuraavaakin ruokalajia mietimme mieheni kanssa pitkään, ennen kuin löysin lautaseltani pienen palasen kanaa, joten sen täytyi olla kanapastaa, muuten ruoka oli todella mautonta ja kuivaa. Tällaisen aterian jälkeen voi vaan toivoa, että jälkiruoka pelastaa pahan mielen, mutta se ei kuulunutkaan lounaaseen, joten oli tyydyttävä kahvimukiin. Mutta se että kahvikin oli ihan yliseisonutta en meinannut enää itsekään uskoa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 29.12.2010
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Raitopolku 2, 99831 Inari - Route
016-55 44 960
http://www.hotellikieppi.fi