Unknown

Cantina Viva Zapata

Rating 2.6 / 5

Reviews (34)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Zapata kuuluu on ehdottomasti Järvenpään noteerattavimpiin ruoka- ja yöelämäravintoloihin.

Palvelu ja tunnelma:
Ruokailemaan saapuvat asiakkaat voivat odottaa saavansa palvelua sitä pyydettäessä mutta muuten henkilökunta antaa asiakkaidensa ruokailla rauhassa ilman jatkuvaa ympärillä hääräämistä. Aktiivisempaa palvelua vaativat asiakkaat saattavat jäädä kaipaamaan enemmän mutta itselle Zapatan tyyli palvella asiakkaitaan on juuri se oikea. Ravintolatyöntekijöiden vaihtuvuus on todella vähäistä joten ravintolassa toistuvasti käyvät asiakkaat tunnistetaan ja tunnelma ravintolassa alkaa käymään kotoisaksi.
Iltaelämän suosio näkyy tiloissa ja Zapatan viehättävyys niille jotka sitä arvostavat on nimenomaan sen rosoisuus joka tosin toisinaan kun asiakaskuntaa on paljon saattaa mennä siivottomuuden puolelle. Pöydät on kuitenkin aina hyvin pidettyjä ja jos asiakas keskittyy vaikkapa seuralaisensa ei tämäkään ole ongelma.

Ruoka:
Tunnettu nimenomaan kana-annoksistaan. Annosten koko on vuosien mittaan hieman pienentynyt mutta nälkäisenä en ole ravintolasta koskaan poistunut. Ruokalista on monipuolinen ja jokaiseen nälkään löytyy sopiva annos. Henkilökunta tuntee annokset joten apua oikean annoksen valintaan saa tarvittaessa.

Yöelämä:
Öiseen aikaa asiakaskunta on keski-iältään 30-40 välimaastossa mutta nuorempaakin väkeä on alkanut löytää paikalle.
Klubina Zapata palvelee asiakkaitaan välttävästi. Tanssilattia on pieni mutta sinne mahtuu kyllä. Musiikki on tavallisesti iskelmähenkistä ja valikoima suppea eikä lainkaan ajan hermolla.
Baaritiskillä jonottamiseen menee suurin osa illasta jos haluaa nauttia enemmän, kuin kaksi annosta. Ravintola tyhjenee puoli kolme joten innokkaimmat saavat kiiruhtaa muille klubeille hyvissä ajoin ennen tätä jos haluavat jatkaa iltaa pidempään ja aikovat mahtua sisään.

Yhteenveto:
Ruokaravintolana ehdottomasti kaupungin parhaita jos kaipaat hyvää ruokaa ja rauhaa (vähemmän aktiivista asiakaspalvelua) Itse suosittelen kokeilemaan kana-annoksia.

Klubina ok vaihtoehto mutta parempia löytyy Järvenpäästä useita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 17.02.2018
Rating: 0

Olis Jyrki Sukulalle käyttöä tässä ravintolassa. . Olen asioinut tässä ravintolassa noin 2 vuotta sitten, jolloin silloinen annos jätti kylmäksi. Suuntasin tänne jälleen muun seurueen mukana nyt 2018. Valitettavasti samat ongelmat vaivaavat edelleen. Ravintola on ilmeisesti jämähtänyt jonnekkin 90-luvulle niin sisustuksen, kuin muidenkin puitteiden osalta. Tarjoilija huomioi meidät hyvin, pöytään ei kuitenkaan ohjattu. Ruokaa odotettiin lähes tunnin verran, siltä osin ala-arvoinen suoritus. Viivästystä ei pahoiteltu millään tavalla. Itse valitsin listalta Zapa-burgerin, joka oli kokonaisuutena melko laiha esitys annos olis hintaansa nähden kyllä hävettävän pieni. Ranskalaiset uppopaistetut pakaste ranskalaiset. Burgerissa ei mitään itse tehtyä. Lisähuomiona miesten WC-tilat eivät ole ruokaravintolaan sopivat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 12.02.2018 View previous reviews (2)
Rating: 0

Todella mauton pussupihvi, aivan suolaton ja sinäänsä hyvä nokare maustevoita ei riittänyt alkuunkaan parantamaan tilannetta. Ranskalaiset olivat kuivia, mutta annos oli iso. Palvelu kiireisen persoonatonta lounasaikaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 01.06.2016
Rating: 3

Olihan hyvä pippuripihvi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 2190€ Added: 01.02.2016
Rating: -6

pippuripihvi taattu hyvä. hiukan ruuhkaa, kesti odottaa normaalia pitempään. Eihän tuo mikään fine dining paikka ole, tyyli kuuluu asiaan, mutta hyvät on pöperöt. Oikeaa äijäevästä, sopii mulle, lihansyöjälle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 36€ Added: 01.02.2016
Rating: -5

Uskomaton ravintolakokemus. Olimme porukalla syömässä ja odottelimme ruokaamme vajaan tunnin, huomasimme että seurueet jotka olivat saapuneet sen jälkeen kun olimme tilanneet olivat joo viimeistelemässä annoksiaan. Tarjoailija pyöri paljon pöytämme ympärillä vilkuillen välillä keittiöön (olivat siis varmaankin havahtuneet että tilauksemme on unohtunut tms.). Kun ruokamme saapui, kysyin tarjoilijalta (eri kuin aiemmin) kertoi hän ettei osaa sanoa miksi ruoka on myöhässä. Yksi seurueestamme ei saanut ruokaa lainkaan ja tarjoilija hetken ihmeteltyään sanoi että se tulee tuotapikaa = oli unohtunut/ kokki alkoi heti tekemään. Ruoka tuli suuta polttavan kuumana, mikä viittasi siihen että annos oli unohtunut. Toisen seurueestamme ruoka oli kylmää ja annos lähti takaisin keittiöön. Tilanne alkoi tässä kohtaa jo huvittamaan, mutta illan kruunasi asiakaspalvelijoitten häpeällinen käytös. Tarjoilija joka oli alussa ollut meidän kanssa ei enää käynyt pöydässämme, katsonut silmiin tai tarjonnut edes laskua. Odotimme laskua hyvän tovin kunnes ystäväni saoi kovalla äänellä tälle tarjoilijalle (joka seisoi vieressä) että anteeksi, saisimmeko laskun. Ei reaktiota. Huomasimme kuinka monet maksoivat pöydissä tja tarjoilijalla oli mukana korttikone. Menimme tiskille ja ?omistaja? palveli meitä. Ei antanut alennuksia (paitsi unohtuneesta annoksesta 3€). Häneltä myös kysyttiin kohteliaasti miksi emme voineet maksaa pöydässä vaikka olimme pyytäneet ja pitäneet lompakoitakin pöydällä 10 min. "Porukalla on lounareita jne, jonka takia otamme maksut kassalla." Ihan validi syy MUTTA ulkopaikkakuntalaisena ensimmäistä kertaa paikassa - mistäpä me olisimme voineet tietää. Kun lähdimme huomasimme kuinka alkuperäinen tarjoilija mulkaili meille ja rahastajakin oli hyvin näreissään. Tiivistettynä aivan järkyttävä kokemus. Monta vuotta ravintola-alalla työskennelleenä voin sanoa että ravintolan toiminta oli surkeaa ja häpeällistä. Sanat anteeksi, pahoittelen, korvaamme tämän tms. eivät ole vaikeita sanoa. Kiitokset kuitenkin menee yhdelle tarjoilijalle joka myöhemmin pyyteli sähellystä anteeksi pöydässä ja sanoi talon tarjoavan jälkkärin kylmän aterian saaneelle. Valitettavasti ystäväni ei kuitenkaan koskaan saanut mitään jälkiruokaa eikä edes lopussa alennusta vaikka pyysi. En tule palaamaan kyseiseen sikalaan. Esimies saisi hetken pohtia ja lukea näitä arvostelita....

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.01.2016
Rating: 3

Uunilohi muussilla annos hyvä, ei kevyt, mutta hyvä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 01.10.2015
Rating: -3

Niinku taas huonompaa paikkaa nähty varmaa koko elämästä järvenpään grillistäki saa 2 kertaa parempaa ruokaa halvalla. Ihan yli hinnoiteltua ruoka kylmää/perunat jäässä puna viinikastike maistui samalta kuin viime viikolla tekemäni kaupan punaviinikastike ei pöytiin ohjausta sai tilata suoraan tiskiltä niinkun snägärillä ja mikä parasta ruokailijalta otetaan sisäänpääsymaksu sitten kun valittaa niin sanotaa että kyllä varmaa muissakin ravintoloissa on sisäänpääsy maksu joo nimen omaa räkälöissä mutta ei ruoka ravintolassa ainakaan syöjälle ei muutaku pommi perää vaa tolle paikalle älkää kukaa menkö!!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.08.2015
Rating: 4

Ennen oli paras ruokapaikka mutta nykyisin ei voi sanoa samaa. Hinnat nousee, ruuat nykyisin mauttomia sekä perus pakasteruuan oloisia ja huono palvelu. Mitä on vanhalle hyvälle zapatalle käynyt?

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.03.2015
Rating: 4

Ruuan taso laskenut. Pakastetta ja sekin osattu pilata. Kokilla mausteena vain suola ja sitä on paljon. Rasvaa ja suolaa, sillä saa peitettyä huonot raaka-aineetkin. Ennen käytiin lähes päivittäin, ainakin muutaman kerran viikossa. Nyt ei edes kerran kuussa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 11.03.2015
Rating: 4

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Mannilantie 44, 04400 Järvenpää - Route
http://www.cantinazapata.com/

Options