Unknown

La Dolce Vita

Rating 3 / 5

Reviews (14)

Plussaa siitä, että saa gluteenittoman pizzan vegaanisella juustolla! Tilattiin pizzat kotiin. Rucola oli väärän pizzan päällä. Täytteitä pizzassa todella vähän, mikä oli pettymys. Mutta nälkä lähti, mikä oli pääasia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.08.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

La Dolce Vitan taso on mennyt alas viimeisen puolen vuoden aikana. Viimeisimmät pitsat olivat mauttomia ja erittäin rasvaisia. Bearnaise kastiketta ei voi enää kutsua kastikkeeksi vaan jonkunlaiseksi majoneesi litkuksi. Paikan taso laskenut todella paljon. En enää tilaa pitsaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 08.05.2014
Rating: 2

Pari kertaa sattunut ruokaan karva (! ), josta iso miinus. Kebabliha tosin melkeinpä (valitettavasti) parasta, mitä kaupungista saa. Salaattipöytä ollut välillä tyhjä viime aikoina, joten suurta vaihtelua laadussa. Mutta siis parhaimmillaan saa kyllä rahalle reilusti vastinetta. Hieman skarppiutta touhuun siellä raflassa pojat!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.05.2013
Rating: 0

Erehdyin tilaamaan täältä pizzaa kotiinkuljetuksella, mutta eipä tilausta koskaan toimitettu. Joutui siksi meidän perheen boikottilistalle ainoana.
Suuri pettymys!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.01.2013
Rating: -1

Ehdottoman mainio paikka edelleen, tosin annoskoko vaikuttaa hieman pienentyneen kuten joku muukin oli huomioinut. Mutta se laatu on kebab-paikkojen parhaimmistoa kaupungissa. Palvelu ystävällistä. Hyvää jatkoa ja pitäkää taso yhtä mainiona jatkossakin!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.10.2012
Rating: 0

Mielettömän hyvät kebabit, pizza suorastaan taivaallista, ja kanasalaatti maukas ja tuoreista raaka-aineista tehty. Kanat rapeita ja salaatin mukana tarjoiltava leipä krunaa annoksen. Joensuun paras paikka hinta-laatusuhteen perusteella. Eikä palvelussakaan ole moittimista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.10.2012
Rating: 0

Todella hyvää ja laadukasta ruokaa. Nykyään annokset ovat hieman pienempiä kuin ennen. Se on minua ihmetyttänyt. Olisivat pitäneet saman annoskoon kuin aikaisemmin. Silti laatu, maku ja palvelu todella hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 28.06.2012
Rating: 0

Hyvä ruoka, erinomainen palvelu, loistava hinta-laatu suhde. Ehdottomasti Joensuun Pizza ja kebab paikkojen eliittiä!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 14.06.2012
Rating: 0

Kävimme syömässä kebab- annokset ja pidimme kovasti tästä paikasta. Annokset olivat maukkaita, raaka-aineet tuoreen ja laadukkaan oloisia. Ehdottomasti Joensuun pizzapaikkojen parhaimmistoa, tasoa nostaa hyvä palvelu ja ystävälliset työntekijät. Tilat olivat suhteellisen siistit, samoin keittiö vaikutti siistiltä. Palvelu oli ystävällistä ja annokset tulivat nopeasti. Toivottavasti tämän ruokapaikan taso pysyy jatkossakin näin hyvänä, suosittelen kokeilemaan ehdottomasti ja ainon itse käydä syömässä täällä jatkossakin. Hinta-laatusuhde on mielestäni erittäin hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.05.2012
Rating: 0

Minun suosikkini kaikista Joensuun Kebab-Pizzerioista. Hyvät raaka-aineet. Aina tuoreet ainekset. Kebabliha on laadukasta ja maukasta. Ystävällinen asiakaspalvelu, sekä myös nopea palvelu. Henkilökuntaa riittävästi, ettei vaan yksi kokkaa ja tarjoile, kuten joissakin muissa kebab-paikoissa Joensuussa. Tällä sekä pizzat, että kebabit ovat ammattitaidolla tehty. Annokset eivät ole pieniä, kuten monissa muissa saman kaupungin kebab-pizzerioissa. Tasalaatuisuus toimii, aina samannäköiset ja saman makuiset & kokoiset annokset. Olen kanta-asiakas, enkä aio enää käydä muualla kebab-lounaalla, koska La Dolce Vitaan verrattunna muut kebab-pizzeriat Joensuussa eivät pärjää vertailussa lähellekään. Kiitos, että olette olemassa!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 590€ Added: 26.04.2012
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Torikatu 23, 80100 Joensuu - Route
http://ladolcevita.pizza-online.fi

Options