Unknown

Pizzeria Fiesta

Rating 4.5 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (12)

Tärkein asia on OK. Pizzan laatu on loistava, hinta on edullinen sekä nopeus erinomainen. Asiakaspalvelu on hiukan kuiva ja erikoinen, lähinnä rahastuksen hoito. Rahalle kuitenkin saa erittäin hyvin. vastinetta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 20.07.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Asiakaspalvelusta ei tietoakaan! !!!!!!!!!!!!!!!!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.02.2014
Rating: -3

Uskomattoman pahanmakunen lätöstys joka pizzana myytiin. Tomaattikastike maistuu likaselle perseelle eikä mikään muukaan siinä sen parempoo ollu, pakko pistee sormet kurkkuun ja yrjötä,ja sen vois sitte niitte kriteereitten mukaan myyvä asiakkaille.
kummosta ollu asiakas palvelukaan,joku vihasen näkönen mörkö tiskin takkoo herkeemätä tuijottaa nii yrittäpä syyvä. joskus se oli muinoin ihan hyvä paikka mutta eipää tuonne ennee tarvinne männä ees sitte vaikka se ois viimenen eväspaikka mualiman lopussa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 19.01.2014
Rating: 0

On tullut useita kertoja otettua pizza täältä paljolti sijaintinsa ja hinnan vuoksi, vaikka ehkä olisi aika vaihtaa paikkaa.

Hinta-laatusuhde ruoalle on todella hyvä (pizzoissa ei ole suoranaisesti ollut valittamista), mutta yksi asia tässä paikassa mättää pahasti ja se on palvelun laatu.

Asiakaspalvelun tason yksi huonoimmista missään nähdyissä paikoissa. Useita kertoja kun on käynyt pizzan, niin päälle kirjoitettu tilauslappu(?) on löytynyt pizzasta. Henkilökunnan suhtautuminen asiakkaisiin on lähes töykeän luokkaa ja katsekontaktista ei tietoakaan, vaikka olisi "ainoa asiakas jonossa".

Jos palvelun laatu olisi parempaa tasoa, niin tämä voisi olla erittäin hyviä pizzeria, mutta nykyisellä palvelutasolla kannattaa tutkia muita paikkoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 18.12.2013
Rating: 0

Kymmeniä kertoja asioineena en ole joutunut pettymään. Asiakaspalvelu on hyvää, keppien kanssa kulkevaa autetaan oven kanssa tai jos ottaa mukaan niin pitsan saa ovelle toimitettuna normaali palveluna. Elintarvikevalvojan olen nähnyt asioivan usein, aina on tarkistus mennyt läpi kunnialla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 5€ Added: 13.09.2013
Rating: 2

Hyvä ruoka, huonompi mieli. Fiesta oli ennen suosikki pizza/kebab paikkani hyvän ruoan ja huokeiden hintojen vuoksi, mutta asiakaspalvelu on ollut aina hyvin töykeää. Hymyä en ole työntekijöiden kasvoilla koskaan nähnyt, ruoka on tullut toisinaan pöytään hieman palaneena koska työntekijät on liian keskittyneitä seuraamaan TV-ohjelmia läppäriltään ja lehden lukeminenkin on joskus ollut heille tärkeämpää kuin tilauksen vastaanottaminen. En ole enää viitsinyt moista käytöstä rahoillani tukea.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.07.2013
Rating: 1

Henkilökunta on kieltämättä joskus vähän kylmää, mutta minua se ei ainakaan ole haitannut yhtään. Pizzat ovat erinomaiset, vaikkakin hieman liian suolaisia. Palvelu on ollut lähes poikkeuksetta hyvin ripeää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.02.2013
Rating: 0

Kerran kävin, ruokamyrkytyksen sain. Never again.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.12.2012
Rating: -1

Huonoin palvelu ikinä. Täytteitä tivataan, ei hymyn häivää, pitsa tökätään käteen silmiin katsomatta, ei sanota ole hyvä, kiitos, tai näkemiin. Vaikeita sanoja, mutta luulisi kuuluvan ammattiin. En mene enää ikinä. Pitsakin oli suoraansanoen mauton, mutta ystävällinen palvelu pelastaisi paljon.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.11.2012
Rating: 1

Pizzat ovat maukkaita ja edullista sekä toimitus on nopeaa. Palvelu on hirveää, ulkomaalaiset myyjät vain nykäisevät rahat eivätkä sano sanaakaan. Eivät edes kiitä. Joskus pizzeriassa on parrakas nainen, hän leikkii lasten kanssa. Kebabit ovat usein kylmiä, eivätkä kovin maukkaita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 05.10.2010
Rating: 0

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Suvantokatu 8, 80100 Joensuu - Route
013 120 004
http://www.pizzeriafiesta.fi/

Options