Magnumi

31 reviews

Hyvä ruoka, parempi mieli.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (30)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Big Bang Asian and European food

Käytiin perheen kanssa sunnuntairuualla. Annokset olivat erittäin reilun kokoisia ja niissä oli paljon makua. Asiakaspalvelu oli myös hyvin ystävällistä ja yli jäänyt ruoka saatiin mukaan rasiassa. Hinta/laatu-suhteen yksi parhaista paikoista Jyväskylässä. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 25.10.2016
Rating: 0

Restaurant: Hoa Sen

Raikas Vietnamilainen lounasravintola. Reilun kokoiset annokset, joissa mukavasti eri ainesosia ja makua. Hinta/laatu ihan asiallinen, joskin lapsen annos saisi olla edullisempi. Palvelu perustasoa, eikä meille tullut kovin tervetullut olo. Hyvä vaihtoehto kuitenkin muille alueen lounaspaikoille.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 15.07.2015
Rating: -1

Restaurant: Mount Ganesh nepalilainen

Mukava Nepalilainen keskeisellä sijainnilla. Palvelu oli tehokasta ja ystävällistä, joskin kielen kanssa oli hiukan hankaluuksia. Tilasimme lounaslistalta äyriäis- ja kana-annokset. Molempiin sisältyi alkusalaatti (erittäin tuoreen oloinen) ja reilun kokoiset Naan leivät. Annokset olivat maukkaita ja hyvän kokoisia. Makua oli paljon ja ainekset laadukkaita. Menulla olevat tulisuus maininnat kannattaa ottaa tosissaan. Meiltä käytiin myös useamman kerran ruokailun aikana kysymässä onko kaikki hyvin. Palvelu oli loppuun asti miellyttävää. Ravintola ei viihtyvyyden ja sisustuksen osalta tarjoa mitään yllättävää, mutta ruuan ja palvelun osalta sitä on helppo suositella. Olisin ainoastaan toivonut että lounasmenulla olisi ollut useampi lihavaihtoehto tarjolla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 15.07.2015
Rating: 0

Restaurant: New Bamboo Center

Olen useamman kerran kävellyt kyseinen paikan ohitse, mutta muiden arvostelujen houkuttelemana päätin rohkaistua ja astua ovesta sisään. Aiemmissa arvosteluissa mainittu "vauhdikas tarjoilija" nappasi minut heti ovelta ja etsi vapaan paikan. Menu ilmestyi nopeasti käsiin ystävällisin saatesanoin "Moro kaveri, mitä sinulle?"

Päätin tilata "erikoisen", mikä sisälsi alkuruuan (keitto tai kevätrulla), pääruuan parilla lajikkeella ja jälkiruuan (friteerattu banaani, jäätelöä + kahvi & tee).

Hinta/laatu suhde oli aivan erinomainen, ruoka tuli nopeasti ja useampaan kertaan kyseltiin oliko ruoka hyvää ja maistuiko se.

Erikoinen oli mitoitettu hyvin nälkäiselle miehelle, eikä jättänyt toivomisen varaa.

Paikka oli kohtuullisen siisti, muttei kovin viihtyisi. Ruuhka aikaan kohtuullisen kaaottinen ja meluisa.

Ainoat muut miinukset olivat: vedestä laskutetaan erikseen 60snt asiakas, aukioloajat ovat hiukan epämääräiset, hiukan kieliongelmia asiakaspalvelussa ja kahvi oli kyllä melkoisen painunutta tököttiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 26.02.2015
Rating: 0

Restaurant: King's Pizzeria

Positiivinen yllätys! Vaikka ulkoisesti paikka ei ehkä ole kovin edustava niin kaikki on kuitenkin siistiä. Asiakaspalvelu oli miellyttävää ja ystävällistä. Tuotteista pitää sanoa erityinen kiitos: tilaamamme kebab- ja kana-salaatit olivat tehty tuoreista aineksista ja ne olivat erittäin maukkaita. Myös pieniin yksityiskohtiin oli nähty vaivaa ja annosten mukana tuli vähän extraa. Annoskoko oli myös reilu ja ruoka saapui nopeasti. Tätä paikkaa on helppo suositella ja se tarjoaa edullisen ruokailuvaihtoehdon Porvoon vanhan kaupungin puolella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 29.01.2014
Rating: 0

Restaurant: Dragon Spring fast chinese

Olen työreissuilla käynyt useamman kerran Spring Dragonissa ja kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia. Ruoka on maukasta ja edullista. Annoskoot ovat juuri sopivan kokoisia ja vaihtoehtoja löytyy joka makuun ja nälkään. Erityisesti ilta-aikaan suosittelen 2-4 hengen kesken jaettavia annoksia, jotka ovat erittäin monipuolisia. Henkilökunta on myös hyvin palvelualtista ja ystävällistä. Paikka on erittäin suosittu ja tyhjää pöytää joutuu joskus odottamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 30.09.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Jecika indian

Kolme eri lounas-buffet vaihtoehtoa tarjolla (liha, kasvis ja keitto). Yleensä liharuokia on tarjolla 3-4 eri variaatiota. Kaikkea kannattaakin kokeilla- etenkin jos tykkää voimakkaasti maustetusta / tulisesta ruuasta.

Lounas on edullinen, mutta listalta tilattaessa hinnat ovat aikalailla yläkanttiin. Jos lounaalle tulee myöhemmin (esim 12-13 aikoihin) niin leivät ovat useimmiten jo kovettuneet korpuiksi.

Myös perinteiset "peltilautaset" ovat vaihtuneet normaaleihin pieniin lautasiin?

Henkilökunta ei ole kovin ystävällisen oloista, eikä paikassa koe itseään erityisen tervetulleeksi koskaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 14.04.2011
Rating: 2

Restaurant: King Garden

Lounasaikaan on tarjolla uudistunut seisova pöytä. jossa tarjolla 10 eri ruokalajia. Palvelu on erittäin ystävällistä ja ruoka maukasta. Ravintolan yleisilme on hyvin siisti ja se on sisustettu hyvällä maulla. Ainoa negatiivinen puoli on istuinpaikkojen vähyys, joka voi etenkin lounasaikaan olla ongelma.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 04.10.2010
Rating: 2

Eipäs olisi tätäkään paikkaa tullut kokeiltua ilman Eat. fi:tä! Aivan mahtava löytö. Kyseessä on Thai-kioski, joka pääosin tarjoaa takeaway ruokaa. Kioskin yhteydessä on kuitenkin joitain istumapaikkoja. Jokaisesta ruuasta on nähtävissä iso kuva ja tilaaminen on vaivatonta. Valikoima on monipuolinen. Ruoka on hinta-laatu suhteeltaan erinomaista ja tarjoaa paljon vastinetta rahalle. Paljon makua ja tarvittaessa tulisuutta. Jos annoksen yhteydessä on mainittu "tulinen" niin se kannattaa ottaa tosissaan. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa. Ainoa negatiivinen sanottava tulee istumapaikkojen määrän vähyydestä ja virvokkeiden hinnasta. Huom! Kun olet syönyt niin teethän tilaa muillekin ja siirryt hoitamaan sosiaalista elämääsi toisaalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 14.10.2010
Rating: 10

Restaurant: Ravintola Dahong

Kulunut, mutta siisti perus Kiinalainen, jossa aika hyvä hinta-laatu suhde ja miellyttävä palvelu. Etenkin lounas on edullinen ottaen huomioon että valikoimaa on reilusti eikä listaltakaan tilattaessa hinnat ole kohtuuttomia (joskin annoskoot ovat hiukan pienehköjä).

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 10.07.2010
Rating: 0


Followers

Followers (1)