Opens at 10:00

King's Pizzeria

Rating 4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Positiivinen yllätys! Vaikka ulkoisesti paikka ei ehkä ole kovin edustava niin kaikki on kuitenkin siistiä. Asiakaspalvelu oli miellyttävää ja ystävällistä. Tuotteista pitää sanoa erityinen kiitos: tilaamamme kebab- ja kana-salaatit olivat tehty tuoreista aineksista ja ne olivat erittäin maukkaita. Myös pieniin yksityiskohtiin oli nähty vaivaa ja annosten mukana tuli vähän extraa. Annoskoko oli myös reilu ja ruoka saapui nopeasti. Tätä paikkaa on helppo suositella ja se tarjoaa edullisen ruokailuvaihtoehdon Porvoon vanhan kaupungin puolella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 29.01.2014
Rating: 0

Tykkäsin. Jos olette asiakkaana Haikossa, suosittelen tilaamaan täältä pizza onlinen kautta. Toimitus minuutilleen kuten lupasivat eikä turhia selityksiä. Testattu Pizza Fantasia sekä kebu riisillä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 10.08.2013
Rating: 0

jos pizzapahvin pohjalla lilluu rasvaa. ..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.07.2012
Rating: 0

Viikinkikuningas.
Hieman nuhjuinen Viking Pizzeria on jättänyt alusta pari kirjainta pois. Uudistuksia on tapahtunut muutenkin. Omistaja kuulemma vaihtunut. Sisätiloja on jaettu välisermeillä, siisteyteen panostettu enemmän.

Palvelu on mukavaa. Ilta-aikaankin ystävääni pizzansyöjää muistetaan alkusalaatilla. Harvinaista pikaruokalassa. Pizza on kuulemma oikein hyvä, ollut ennenkin. Näyttääkin siltä.

Oma kebab on lähellä loistavaa. Liha on juuri veistettyä, tavattoman pehmeää. Kastike aivan spesiaali, valkosipulisoosi makea. Sitä runsaasti. Leipä maistuu itse tehdyltä. Salaattisekoitus on täysin erityinen. Appelsiinia, ananasta, oliiveja, viinirypäleitä, jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia, maissia... Arvostan. Annoskoko kohtuullinen, hintaan nähden paljon enemmänkin. Hyvää söisi aina ahmien lisää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.04.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Rihkamakatu 12, 06100 Porvoo - Route
050- 5648 311
http://kingspizzeria.pizza-online.fi/

Options