Closed

Pizza Mamma Mia

Rating 5 / 5

Reviews (16)

Olettepa te nirsoja , aina kun olen käynyt niin henkiökunta on ollut mukavaa ja ruoka hyvää (varsinkin kebab)

Limbbari on tosin aika kallista

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 20.02.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Alku alkoi hyvin. Saapuessamme paikkaan, oli kassalla ystävällinen vanhempi herra ottamassa ensimmäistä tilausta vastaan. Muita tilauksia oli ottamassa nuori äkäinen pikkumies, jonka asiakaspalvelu oli aivan toista maata.

Tilasimme kavereiden kesken neljä pitsaa yksitellen, ja 20 minuutin odottelun jälkeen kolme suurta pizzaa tuli pöytään. Oma pizzani oli mielestäni kehnoa, jollain tavalla "löysää" ja pohja aivan ohutta, sekä jalopeno mautonta mutta tämähän on tottakai vain mielipideasia. Kaksi muuta pizzaa olivat kuulemma hyviä.

Puolen tunnin odottelun jälkeen kävimme kyselemässä neljännen pizzan perään, jolloin tämän nuoren äkäisen pikkumiehen hermot pettivät täysin. Saimme niskaamme syytökset siitä, että olisimme tilanneet vain kolme pizzaa, ja syönyt yhden ilmaiseksi. Pöydällämme olleet kolme pizzaa todistivat kuittien kera sen, että asiakas oli tässä tilanteessa oikeassa. Pikkumiehen tilanteesta lähdettyä takahuoneeseen kiukuttelemaan tämä vanhempi herra tarjosi uutta pizzaa, mutta otimme ennemmin tuon yhden pizzan hinnan takaisin. Tämä sentään onnistui. Jokaisessa tilanteessa se omistajan veljenpoika ei ole paras asiakaspalvelija omaan pizzeriaan, se huomattiin tässä tilanteessa.

Normaalit pizzat 7€, neljän täytteen Fantasiapizza 7.50€, lasi vettä 0.5€ ja puolen litran juoma 2.50€ likaisen lasin kera.

En käy toiste, enkä suosittele kenellekkään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 26.09.2013
Rating: 4

Paikka oli tyhjillään kun astelimme sisään (10:30 aamupäivä), tilasimme ruuat ja juomat johon asti kaikki näytti kohtuu lupaavalta. Juomalasit olivat tosin hieman epäsiistejä. Tilatut pitsat tulivat pöytään vastakkaisessa järjestyksessä kuin mitä tilattiin ja neljättä ei kuulunut ollenkaan. Pitsan koko toki oli hyvä, mutta ei voi kuin ihmetellä kuinka henkilökunta voi asennoitua asiakasta kohtaan. Noin puolentunnin odottelun jälkeen ystäväni lähti kyselemään pitsaansa. Vastaus oli tavallaan odotettu; joko kaikki on jo tuotu tai neljättä ei olla edes tilattu. Hetken kuluttua toinen henkilökunnan miehistä tuli hieman äkäisesti tivaamaan kuitteja tilauksistamme, ja saatuaan/nähtyään niistä kolme hän alkoi kädet lanteilla väittää että olemme syöneet nyt yhden pitsan ilmaiseksi ja käveli suuttuneena pois. Kaikilla meillä kuitenkin oli kuitit, yksi ei vain ehtinyt kaivaa sitä lompakostaan. Lopulta astelimme porukalla kassalle jossa tämä äkäinen pienempi mies oli jälleen kovasti laittamassa vastaan, vedoten kolmeen kuittiin. Kaikki kuitit kuitenkin annettiin, ja onneksi kohtelias vanhempi herra (liekö paikan omistaja) tarjosi pitsaa, mutta ystäväni päätyi ottamaan rahat takaisin. Palvelusta jäi erittäin huono maku suuhun. Uusi slogan puljulle voisi olla: Maksa neljä, syö kolme, kaupanpäälle törkeät väitökset maksamattomasta ruuasta. En varmasti vieraile toiste.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 26.09.2013
Rating: 1

Tilasin eri pizzan mitä sain. Vein sen mökille, oli kauhea pettymys, kun pizzassa oli herkkusieniä ja kinkkua, piti olla jauheliha, salami ja kebab-pizza. Lisäksi sain sakot pizzerian edessä. Jäi huono fiilis ja viikonloppu pilalla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 19.08.2013
Rating: 2

Pizzat ovat ok. "Falafel" sitä vastoin on suurin vitsi aikoihin -- eineskasvispyöryköitä. Kotiinkuljetus kesti melkein kaksi tuntia, toisaalta olikin loppiaissunnuntai.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.01.2013
Rating: 1

Ruoka tilattu viisituntia ja 25min sitten, eikä vieläkään saapunut. Kaksi kertaa soiteltu ravintolaan ja kyselty missä ruuat viipyy. Kaksituntia sitten sanoi, että "tulossa on". Tunti sitten sanoivat, että kuski soittaa meille? Ruoka ollut siis autossa jo kaksi tuntia, vai mitä tässä pitäisi ajatella. Ei oikein homma toimi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.12.2012
Rating: -1

Yksi harvoista paikoista mistä saa kanadöneriä mutta pettymyksekseni kanaa oli annoksessa todella vähän. Salaattipöydän ja annoksen salaatti sekä tarjottu juomavesi olivat lämpimiä. Näiden asioiden takia en voi suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.08.2012
Rating: 0

Tuttu paikka oli sijanniltaan, tänään kävin ensimmäistä kertaa. Siistiä oli, tervehdittiin sisään tullessa heti. Söin itse kebabrullan taco kastikkeella, kebab tosi hyvää ja muutenkin hyvänmakuinen koko "setti". Lisäksi ihan tuoreenoloista salaattia tarjolla. Seuralaiseni söi kasvispizzan, jota piti keskivertona. Menen uudelleen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 08.01.2012
Rating: 0

Hyvät pizzat ja mahtavat hampurilaisateriat edulliseen hintaan. Erityismaininta laadukkaasta kebab-lihasta! Tavanomainen salaattipöytä ja ystävällinen henkilökunta. Nopea kotiinkuljetus ilmaiseksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 23.12.2011
Rating: 0

Positiivinen yllätys koska ulkonäkö ei todellakaan paljoa lupaillut. Sisältä kuitenkin aika siisti ja rauhallinen paikka, jossa vierähti mukavasti lounashetki hyvässä seurassa. Yksin en ehkä menisi. Tarjonta oli aika hyvää. Kebabia, ranskalaisia ja nakkeja, kermaperunoita, liha-porkkanapataa, pizzaa ja joku kanariisihässäkkä. Erityisesti liha oli hyvää samoin kana. Pizzaa en paljon syönyt mutta maistui ihan normipizzalta. Salaattipöytä myös hyvä. Lounaaseen kuului myös 0,4l limsa. Ei hullumpi lounaspaikka köyhälle opiskelijalle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 20.10.2011
Rating: 0

Location

Voionmaankatu 34, 40700 Jyväskylä - Route