Unknown

Pizzeria kioski Helmi

Rating 1.9 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Netin kautta monen pizzan tilaus, mukaan toive saada ne pian. Luvattu aika oli 60 min. Kun soitin 1,5 tunnin päästä perään, pizzoja "juuri tehtiin";tilaus oli "juuri huomattu" (koska soitin?). Toimitus viivästyi vielä puhelustakin sen verran että oli selvää, että pizzoja alettiin tehdä vasta kun vihaisena soitin. Osa vieraista ehti lähteä nälkäisenä. Tärkeintä "asiakaspalvelijalle" olii hyvityksen miettimisen sijaan kertoa että syy myöhästymiseen ei ollut työntekijöissä.
Älä tilaa täältä kun toimitusvarmuutta ei ole!!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 11.04.2014
Rating: 1

Muutaman kerran pitsoja joutunut odottamaan useamman tunnin. Ei pahoitteluita, ei hyvitystä.
Pari kertaa myös netti ollut kaatuneena, ei ole pitsoja tullut eikä puhelimeen saada yhteyttä.

Mutta monina kertoina kuitenkin pitsat tulleet lämpiminä ja nopealla toimitusajalla. Ristiriitaiset tuntemukset ko paikkaa kohtaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.02.2014
Rating: 0

Kotiinkuljetus hidas. Tilattu 3 specialrullaa ja 1,5l limsa jonka piti olla cocacolaa. Limsa oli xtra colaa. Ruuat oli kylmiä. Aurarullasta puuttui aurajuusto, rulla oli mauton.. Rullat tosi pieniä muutenkin. Kaikenlisäksi kuski otti liikaa rahaa. Anto kyllä takaisin kun kysyi. Ei tilata täältä enään ikinä, kaikki ihan päin helvettiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 06.07.2013
Rating: 0

Pizzat kotiinkuljetuksella = Kylmät pizzat! Hampurilaiset kotiinkuljetuksella = Kylmät hampurilaiset! Toisesta pizzasta oreganot jätetty pois, hampurilaisten välissä muutama eilisen päivän salaatin käntty eikä annosten maku muutenkaan kovin mairittelevia. Palautetta laitettu, johon ei kiinnostusta vastailla. EI TARVETTA TÄMÄN JÄLKEEN TÄÄLTÄ TILAILLA!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.12.2012
Rating: 0

Lounasaikaan ei ollut kuin yksi pala pizzaa noutopöydässä. Salaatit kuivahkoja ja niukkia. Ruoka erittäin rasvaista ja suolaista. Kokonaisuutena edullista perusmättöä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.09.2011
Rating: 0

Syrjässä mutta kuitenkin niin lähellä sekä yliopistoa että Keljon marketteja. Tarjolla seisovan pöydän lounas ja runsas valkoima kebab-pizzerian annoksia. Testaamani iskender melko perusmakuinen.
Paikan vaaleanpunainen salaatikastike ei ole ilo silmälle.

Lisää:
lukanlusikassa.blogspot.com

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 13.08.2011
Rating: 0

Keskivertoa parempia pizzoja. Listalla on myös hieman normaalista poikkeavia pizzoja. Täytteitä oli runsaasti. Jotkut täytteet kylläkin olivat niin mietoja (ainakin aurajuusto ja salami), ettei niitä juuri edes huomannut. Kotiinkuljetus toimi mukavasti ja kaupanpäällisiksi tuli vielä limsa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 09.08.2010
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Jyväsentie 1, 40500 Jyväskylä - Route
http://www.pizzanettihelmi.fi/index.php

Options