Opens at 17:00

Scandic Jyväskylä, ravintola Colonial

Rating 3.9 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (9)

Pienet ylihintaiset annokset, ruuan tilaus kesti yli 1,5 h vaikka olimme ensimmäiset asiakkaat, muut kyllä saivat annoksia. Lohen alla ollutta risottoa ei juuri edes huomannut, niin vähän sitä oli..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 15.10.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Kertakaikkiaan yllättävän positiivinen kokemus ketjuhotellin buffetista! Yleensä kerta toisensa jälkeen ketjujen ravintoloihin pettyneenä, en mennyt Scandicin äitienpäivälounaallekaan kovin korkein odotuksin. Olin jo etukäteen otettu vain siitä, että melkein kaikkien buffetin ruokien luvattiin olevan gluteenittomia. :)

Ilahtuneena saatoin kuitenkin todeta, että olin odotuksineni ollut aivan väärässä: kaikki ruoat olivat hyviä - tehty selvästi tuoreista raaka-aineista, jotka eivät edes maistuneet "kellarille"... Kaikki oli kerrassaan juuri niin kuin pitikin!

Koko henkilökunta oli myös aurinkoista ja erittäin ammattitaitoisen oloista.

Vaikka olemme olleet enimmäkseen etnisen ruoan ystäviä ("tavallisten" ravintoloiden ruokien ollessa hyvin usein valjuja ja mauttomia), niin nyt otamme kyllä ehdottomasti tavaksemme käydä useamminkin lounasruokailemassa Scandicissa! Niin hyvää ja maukasta ruokaa sieltä saimme äitienpäivänä. Hintakin oli laatuun nähden erittäin edullinen, verrattuna moniin, moniin muihin äitienpäivälounashintoihin. :)

Ainoat pikku miinukset:

- Ravintolan vanhahtava, osin mautonkin sisustus... Ketjun nimi on skandinaavisesti Scandic, mutta sisustus on kaikessa kitchissään "itämainen" kuin lastenteatterin Alladinin taikalyhty -näytelmästä? Haloo, hei! ;) :D

- Hyisen kylmä veto, joka kävi keittiöltä päin, istuessamme oven lähettyvillä. Keittiössä olivat kai ovet auki ulos asti? Joka tapauksessa me asiakkaat palelimme, ainakin siinä kohtaa ravintolasalia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.05.2016
Rating: 0

Nice atmosphere, very friendly.
Good food, good childrens' Menü.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 10.10.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

huoneet parhaita! hyvä aamiainen hyvä ruoka ystävällinen henkilökunta ravintolassa että infossa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.05.2015
Rating: 0

Oikein mukava yllätys, yksinkertainen ja maistuva ruoka. Hieman jo kulahtanut ympäristö, mutta palvelussa ja ruuan laadussa ja mauissa eii ollut moitteen sijaa. Alkuruoka/salaattipöytä oli korvattu leipä-levitepöydällä, mikä oli ihan hyvä ratkaisu. Emme kaivanneet etikkasäilykkeitä ja ananaspaloja valmiskastikkeella.

Tilasimme päivän kalan, jonka hintaa ei ollut ilmoitettu listalla ja yllätykseksi se olikin hintavampi kuin moni muu ruoka. Kala oli kuhaa, lisukkeena lautasella oli rapskoita kasviksia ja tillikastiketta. Muut lisukkeet sai valita itse, otin bulgur-salaattia eli tabboulehia sekä caesar natural. Molemmat olivat oike in maukkaita ja sopivat kalan kanssa.

Seuralainen otti hampurilainen classicin, joka oli kuulemma oikein maukas.

Palvelu pelasi nopsaan, jopa lasku tuotiin ja käytiin välillä kysymässä tarpeita. Ruoka myös tuli oikein nopeasti, vaikka ravintolassa oli jonkin verran väkeä. Erityishuomiota kiinnitti se, että ruoka oli KUUMAA, mikä ei suinkaan ole aivan itsestään selvyys.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 19.03.2014
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.02.2014
Rating: 0

Palvelu huonoa, valitettavasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 16.07.2012
Rating: -1

Often overlooked, but worth a visit.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 25.03.2011
Rating: -1
     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.12.2009
Rating: 0

Location