Unknown

Star kitchen

Rating 3.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasin gyros aterian ja se oli kyllä kaikkea muuta kuin gyrosta. Keskinkertaista kebabia uitettuna kebab kastikkeessa. Lihaa oli ehkä 2 ruokalusikallista. Loppulautanen oli täynnä salaattia, joka muistutti minua hyvin paljon peruskoulun keskuskeittiöajoilta sinappikastikkeineen. Hyvin heikko suoritus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 20.11.2015
Rating: 0

Mielettömän hyvät aut kaikissa ja jotkun moittineet sushien vähyyttä. . niitä tehdään kokoajan erilaisia eli kiireinen ei ehdi maistaa kaikkia. tunnin ruokailimme noutopöydästä ja ehdimme maistella 8 erilaista. Malttia kun ruokailee..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.08.2015
Rating: 0

Kasviswokin sai parhaimmillaan 6,50 euron hintaan ja siihen lisäämällä 1,50€ sai lisäksi vielä tofua. Annos oli valtava! Maistoin kasviswokin papukastikkeessa, joka maistui mielestäni samalta kuin kiinalainen ruoka Japanissa. Hyvää oli ja sapuskaa oli todellakin riittävästi. Palvelu oli ystävällistä ja hymyilevää. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Aion mennä toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 12.08.2015
Rating: 0

10,50 maksoi lounas buffet, joka sisälsi ensimmäisellä kerralla erilaisia susheja ja tänään tarjolla oli vain 3 erilaista sushia sekä wokruokia. Lounaaseen kuuluu myös limsat hanasta sekä jälkiruoka kahvi. Ruoka oli hyvää, mutta aivan viittä tähteä ei saa, koska joku ruuista maistui vähän liian kauan lämpimässä seisseeltä. Myös sushivalikoiman pienuus jäi vähän harmittamaan sillä edellisellä kerralla oli ihania avokado täytteisiä susheja joita jäin kaipaamaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 10.08.2015
Rating: 0

Lounasbuffetti oli monipuolinen ja herkullinen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 30.07.2015
Rating: 0

Sisältä mukavan oloinen ja alhaiset hinnat olivat hyvä alku kokeilu kerralle, tarjoilu oli kuitenkin vähän sekavaa ja hidasta. Wokkeja ja susheja en ole kokeillut mutta gyrokset olivat suuri pettymys. Lautasella oli eriteltynä kana, naudanjauheliha ja lohkoperunat ja kastike oli pienessä astiassa. Molemmat lihat olivat hyvin keskinkertaista ja maistuivat hyvin pitkälti pers kebabilta ja kebab paikan kanalta. Naudanliha kuitenkin oli hieman viileää ja ui rasvassa, joka oli epämiellyttävää. Wokit pitäisi vielä kokeilla mutta paikan gyroksia en voi suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 27.07.2015
Rating: 0

Maittava lounas buffetti joista koko perheemme sai mahat hyvin täyteen. Maistui myös lapsille joille buffet oli puoleen hintaan. Wokit olivat maukkaita ja sushit tuoreen makuiset. Täytyy vielä käydä joskus gyrokset koittamassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.07.2015
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

kauppakatu 27, 40100 Jyväskylä - Route
040 2130013

Options