Opens at 11:00

Ravintola moms

Rating 2 / 5

Reviews (46)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hampurilainen oli kokonaisuutena näivettyneen oloinen, pahin osa oli pihvi joka koostumukseltaan vaikutti aivan liian pitkään pakastettuna olleelta. Myös outo haju välittyi pihvistä. Itse pihvin suolaprosentti oli niin korkea, että sitä oli vaikea niellä irvistämättä. Sivussa ollut punakaalisalaatti oli selkeästi seisovan pöydän jäänteitä usean tunnin takaa. "Paistetut" kasvikset olivat viileitä ja lähinnä rasvaan upotettuja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 10.12.2015
Rating: 0

Muutaman kerran lounaalla olen käynyt ja tarjonta on ollut aina vaan pettymys.

Ruualla on hienot houkuttelevat nimet mutta on kuitenkin mautonta eines-tyyppistä ruokaa. "Hunajaiset paahdetut punajuuret" olikin keitettyjä punajuuria ilman hunajaa tms. mausteita. Salaattipöytä oli lähinnä säilykkeitä ja ainoa tuoresalaatti oli jäävuorisalaatti ja kuiva muovipussin makuinen porkkanaraaste.

Lounaspöytä ei hintansa arvoinen...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.07.2015
Rating: 0

Ruoka ei sinäänsä ole mitään kovin kummoista, hintakin on vähän yläkanttiin. Ravintola on sisustukseltaan jotenkin kolkko ja muistuttaa minua jostain henkilöstöruokalasta, jo pelkät pöytäliinat riittäisivät piristämään olemusta. Tarjoilijalle tosin täytyy antaa iso plussa hyvästä tilannetajusta ja ns. lupsakasta suhtautumisesta pöytäseurueemme kyselytuokioon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 10.05.2015
Rating: 0

Momsin Lohi-Skågensalaatti oli hyvä, vaikka lohi oli tyypilliseen tapaan kypsäksi paistettu (yleinen ongelma ravintoloissa). Toinen annos, Jokirapu-Pinaattirisotto, oli valitettavasti raaka riisin osalta, eikä risottomaisen notkea vaan kuiva ja kokkareinen, makua olis myös kaivannut, ihan suolaa vain (lisukkeet hyvät).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 02.05.2015
Rating: 0

Tilasin kana ceasar salaatin. Annos oli semi ok kokoinen, mutta samaa tavaraa saa mistä tahansa kahvilasta paljon halvemmalla. Suurin pettynys oli tilata 4 euron talon leipä joka oli neljä siivua täysin samaa leipää mitä myydään 0,99 eurolla pussi. Eli euron siivu :D voi oli kivikovaa ja kun sitä levitti leivälle, hajosi leipä käsiin. En suosittelisi. Kerran aiemmin palautin lohikeittoannoksen takaisin keittiöön, koska se maistui jääkaapilta, oli paksua ja klimppistä, ja siinä oli pääraaka-aineena sipuli. Ällöttävin annos joka eteeni on koskaan kannettu. Joka kerta kun olemme ravintolassa käyneet, on tulos pettymys ja todettu täysin ylihintaiseksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 19.01.2015
Rating: 0

Todella pieni, mauton ja kallis annos. 18e lohisalaatista jäi nälkä.
huikea pettymys
1/5 tarjoilija oli hyvän näköinen siitä plussaa, vaikka ei se mua sinne takasin vie. Ei voi suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 10.01.2015
Rating: 0

Otin oluen kyytipojaksi uunijuurekset sekä chilimajoneesin, täydellistä pikkupurtavaa vaikka annos olikin aika reipas.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 02.12.2014
Rating: 0

Olen käynyt momsissa lähes viikoittain ja alamäki on selkeä. Pihvin kypsyys milloin mitäkin ym. huolimattomuutta. Omitusta ja epäloogista hinnoittelua niin, että annoksen hinnasta ei voi päätellä sen tasoa. Tänään tuli pohjanoteeraus. Istuin ilta 19 aikoihin yli puoli tuntia odottamassa tarjoilijaa tilatakseni ruokaa. Kaksi tarjoilijaa keskittyi myymään olutta tiskin takana. Keittiössä ei ollut ilmeisesti mitään tekemistä, koska kaksi valkotakkista tuli seurustelemaan tarjoilijoiden kanssa... Seuraava kerta ei tosiaan houkuttele.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.10.2014
Rating: 0

Uusi ruokalista mennyt alaspäin. Salaatissa jokiravut katkaravuiksi ja annoskoon pienentyminen, maksaa ei enää saa eikä erinomaista hevosen pihviä. Rima on vedetty matalalle ja ilmeisesti sillä mennään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 22.05.2014
Rating: 0

Kaivataan
TEEMAVIIKKOJA
LEIPÄ MAUKKAAMPAA
HÄIRITSEVÄ MELU VOISI PARANTAA AKUSTOLEVYILLÄ

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 08.05.2014
Rating: -1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kauppakeskus Grani, Promenadi 1, 02700 Kauniainen - Route
(09) 3508 4780
http://www.ravintolamoms.fi

Options


googleMapsPlatformApiKey