Kitchen is open

McDonald's Kerava

Rating 3.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible
Free wifi

Reviews (7)

ruokaa saatetaan pitää liian pitkään valmiina joten ruoka saattaa maistua hiukan mauttomalta. limut ylihintaisia. ja hampurilaiset maistuvat normaaleilta. vatsa tulee kyllä täyteen.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 20.10.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Burgerit olivat olleet lämpiössä pitkään ja maistuivat lähinnä hikisukalta. Ulkonäöllisesti ruttanoita littusämpylöitä. Siisteyskin voisi olla parempi

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 07.07.2015
Rating: 0

Tilasin aterian plussana mukaan, ranskalaispaketti oli kyllä iso mutta ranskalaisia enemminkin pienen annoksen verran. Hampurilaiset näytti ja maistui siltä että olivat seisseet jo pitkään valmiina, jäi syömättä kokonaan. En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.05.2015
Rating: 0

Palvelu hidasta, vaikka asiakkaita ei juuri olisi. Monesti autokaistalta ruokaa hakiessa on tuotteita puuttunut. Jotenkin tuntuu pakka olevan aivan sekaisin kun vertaa muihin mäkkäreihin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.10.2014
Rating: 0

Tämä on surkein Mäkkäri, jossa olen koskaan käynyt! Henkilökunta vaikuttaa olevan aina jotenkin pihalla, joitakin tuotteita tehdään "varastoon" liikaa. Viimeksi kun kävin, sain haalean vadelmapiirakan tämän takia. Ymmärrän että jotain juustohampurilaisia tehdään kerralla useampi, mutta että piirakoita..?? Eiväthän ne ole hyviä, jos eivät ole lämpimiä! Ihan ensimmäisellä visiitillä tänne tilasin wrapin, jota väsättiin melkein 10 minuuttia tyhjässä ravintolassa. Kun sen sitten sain, sieltä puuttui liha ja kastike kokonaan...sain uuden tilalle, mutta paha maku jäi suuhun.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 2€ Added: 29.01.2014
Rating: 1

Bulkkiruokaa. Ei voi verratakaan oikeisiin hampurilaisiin. En ymmärrä miten jengi viitsii syödä mäkkäreissä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.01.2014
Rating: 1

Burgerit ovat ihan sitä mitä pitääkin eli perus McMössöä, tosin palvelu tuntuu olevan melkeinpä hitainta mihin tässä ketjussa olen törmännyt. Vaikka ei olisi edes mikään ruuhka-aika niin välillä burgeria saa odotella pitkiäkin aikoja.

Aikalailla teinien valloittamahan tämä paikka monesti on mutta jos nyt ei ihan pahimman hässäkän aikaan mene syömään niin ihan kohtalainen paikka tämäkin on. Ruuhka-aikana tai teinilauman hyökätessä paikalle en suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.05.2011
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Puuvalonaukio 2, 04200 Kerava - Route
040 7104030
http://www.mcdonalds.fi

Options