Unknown

Ravintola Hvitträsk

Rating 2 / 5

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ihan hyvää ruokaa, käytiin groupon diilillä syömässä kirkkonummi-menu. Parasta antia käsintehdyt suklaakonvehdit. Muutkin ruuat olivat hyviä. Miljöö on omanlaisensa, tuntuu kun olisi tehnyt aikamatkan taaksepäin, ei kuitenkaan huonossa mielessä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 19.10.2014
Rating: -1

Palvelu ja paikan arvokkuus asikkaan näkökulmasta ovat tavallista huoltoasema tasoa. Tarjoilijoita on liian vähän ja tästä johtuu ronski ja kulmikas asiakaspalvelu.
Varaudu odottamaan pitkään ja hartaasti, niin et pety. Ruuan taso on kohtuullinen, mutta hinta/laatusuhde ei ole kohdillaan. Jännää, että hinnoittelu maseudun keskinkertaisissa paikoissa on sama, kuin helsingin ytimen laatupaikoissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 53€ Added: 19.10.2014
Rating: 0

Alkuruuat hyviä (keitto, graavi lohi), paitsi kahdelle tarkoitettu lautanen, jossa oli niinkuin kerrottiinkin, mitä kaapista löytyy. Ei löytynyt. Pääruuat valtavan suolaisia (viiriäinen, puna-ahven..), siinä rajoilla, saiko alas. Pääruoka olisi pitänyt palauttaa keittiöön. Pettymys. Jälkiruoka (ritarit) hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 01.09.2013
Rating: 1

Loistavat ruoat ja erittäin ystävällinen ja nopea palvelu myös tarjouspyyntöjen osalta. Ravintolan henkilökunta on ammattitaitoista ja ruoka ensiluokkaista. Isot hääjuhlat onnistuivat hienosti. Vaikka vieraat jaettiinkin eri saleihin, tunnelma pysyi hyvänä. Jos haluaa elävää musiikkia, bändin sijoittaminen sateella saattaa muodostua ongelmaksi, koska pääsääntöisesti bändille löytyy soittopaikka ulkona. Henkilökunta suoriutui viime hetken muutoksista loistokkaasti. Vaikka annosten hinta saattaa tuntua kovalta, laatu on myös sen mukaista. Oli ilo nauttia kekseliästä ja herkullista ruokaa kauniilla paikalla. Suosittelen erittäin lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.07.2012
Rating: 0

Yksinkertaisesti todella hyvää ruokaa upeassa ympäristössä. Henkilökunta tekee työtään rakkaudesta ruokaan. Osa raaka-aineista on henkilökunnan itse keräämiä ja pyytämiä, osa kotipuutarhoissa kasvatettuja. Loistava paikka!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.06.2012
Rating: 0

Kirkkonummimeny oli tosi hyvä. Harvoin koko menyn läpi ilostuu ja yllättyy seuraavasta. Miljöö kesällä oli hieno. Paikka on harvinaisen kaunis aurinkoisella kelillä. Ainoa haitta ja samalla plussa oli vähäinen asiakasmäärä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 04.12.2011
Rating: 0

Loistava ruoka kerrasta toiseen. Tällä kertaa söin siikaa, suosittelen! Hyvä palvelu ja kaunis paikka,

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.08.2011
Rating: 0

Todella mahtava kokouspaikka. Ihanaa ruokaa ja miellyttävää palvelua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 08.04.2011
Rating: 0

Hyvää ruokaa upeassa ympäristössä. À la carte -listalta syöty ruoka oli kekseliästä ja tehty laadukkaista raaka-aineista. Palvelu oli ystävällistä ja tunnelma oli miellyttävä. Hvitträskin miljöö on ainutlaatuinen elämys arkkitehtuurin ystävälle.

Järjestin omat hääni täällä toukokuussa ja voin suositella varauksetta muillekin. Kaikki tarjoilut olivat erittäin hyviä ja henkilökunta hoiti koko homman alusta loppuun täyden kympin arvoisesti.

Alakerrassa toimiva kahvila on hyvää perustasoa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.07.2010
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Hvitträskintie 166, 02440 Kirkkonummi - Route
09 2976033
http://www.ravintolahvittrask.fi

Options