Opens at 10:30

Vohvelikahvila ja Taideleipomo

waffle cafe
Rating 4 / 5

Waffle Cafe and Art Bakery are situated in the idyllic museum quarter, in the former premises of Forsnabba bakery on the edge of Kokkola’s old town area, Neristan. Here you can treat your taste buds and enjoy the unique atmosphere of the 19th century quarter.


Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Museokorttelin sisäpihalle puiden alle on aseteltu runsaasti pieniä pöytiä ja kaikki on hyvin sievää. Tarjoilijatytöillä on pitkät hameet ja essut perinnetyyliin. Kyllä täällä kelpaa istuskella ja niin nuo paikalliset näyttävät tekevän mieluusti, kun miltei joka pöytä on varattu keskellä kesäistä arkipäivää.

Menuta voi tarkastella rauhassa ulkopuolella, mikä toimii. Tarjolla taisi olla myös erikoiskahveja, lista seinällä sisällä.

Sapuska menettelee, joskin yhdeksän euron pintaan hinnat tuntuvat vähän korkeilta saamapuoleen nähden. En tiedä minkälaisia vohveleiden pitäisi noin yleensä olla, mutta itse preferoin paistotuotteissa rasvaisen rapean rouskuvaa pintaa. Tämä specimen oli nahkea, lienee siten enemmän voin kauhistelijoiden makuun. Koosta kiitosta: täytti lautasen ja massun.

Salaatti perustylsä jäävuoriviritys. Parempi pitäytyä vohvelipuolella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 31.07.2014
Rating: 0

Tämä on kyllä tosi söötti paikka! Kävimme täällä pari viikkoa sitten eräänä aurinkoisena lauantaina. Vohveleiden päällä saisi olla vielä hitusen enemmän kastiketta, niin olisi ihan täysi kymppi! Herkullisen näköiset annokset!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 5€ Added: 22.06.2014
Rating: 0

Aivan ihana paikka ja palvelu! !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 30.05.2014
Rating: 0

Aivan ihana kesäkahvila!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.03.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Pitkänsillankatu 26, 67100 Kokkola - Route
040 842 8819
http://www.vohvelikahvila.fi

Options