Closed now

Ravintola Kallavesj

Rating 4.4 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Erittäin hyvää ruokaa ja ystäväölistä palvelua. Aivan mahtava paikka

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.07.2015
Rating: 0

Sopivan viihtyisä paikka, hyvää perusruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.01.2014
Rating: 0

Paikan omistajapariskunta on ihastuttava ja vieraanvarainen. Ruokavalikoima oli sopivan monipuolinen ja ruoka maistuvaa. Kotoisa vanha miljöö. Täällä osataan asiakaspalvelu. T.Helsinki-Kuusamon seurue

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 16.07.2013
Rating: 0

Olisi luullut että ruoka olisi ollut asiallista mutta keitot vedellä jatkettuja ja valmiita teollisesti valmistettuja ruokia. ..ei kotiruokaa eikä mitään kurmeeta niin kuin ilmoittavat.
Meidän työyhteisö on vaihtanut lounaspaikaa..

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 28.06.2012
Rating: 0

Toivomme, että palvelu ja ruoanlaatu pysyy edelleen hyvänä. Hauska, että omistajan vaihdoksen jälkeen tasokas tarjonta jatkuu.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 05.05.2012
Rating: 0

Mainio paikka, hyvä ruoka, hieno miljöö. Yrittäjäpariskunta on paikan sielu. Kannattaa heittäytyä juttusille. Poikettiin Kuopion ohi ajettaessa lasten kanssa syömässä, kun yritettiin löytää ravintolamaisempi, mutta kohtuuhintainen vaihtoehto tienvarsiketjuille. Tämä oli aivan loistava löytö. Sisään mennessä tenavat 7, 10, 12 nurisivat vielä pizza- ja limubuffetin perään, mutta nyt ovat kaikki myytyjä oikealle ruoalle. Ei meinannut tulla loppua santsikierroksille. Nyt kyselevät, milloin seuraavaksi mennään Kuopijoon.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 06.02.2012
Rating: 1

Joskus käyn lounaalla. Suosittu paikka. Kasvissyöjille usein aika niukat vaihtoehdot. Salaattipöytä kaipaisi lisäpanostusta. Jos menee klo 13-14 aikaan syömään, voi olla että jokin ruokalaji loppunut. Kerran menin klo 14 ja kasvispihvit olivat loppuneet. En saanut alennusta vaikka olin kasvissyöjä. Keitot ovat hyviä. Ja on myös erilaisia, ei vain perinteisiä keittoja. Lounas maksaa 9,5€. Yleensä menen mielummin muualle, jossa limppari sisältyy hintaan ja lounas 8-9€. En tosin katso tätä ylihinnoitelluksi, koska kaikki ruoka keittiössä valmistettua ja laadukkaita, ainoa miinus kasvisruokien vähäisyys, silloin kun niitä on, ovat ne hyviä. Kävisin useammin jos niitä olisi. Hyviä jälkiruokia. Erittäin ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 27.10.2011
Rating: 0

Hyvä lounaspaikka, jossa on erittäin ystävällinen henkilökunta. Ruoka on muuten tosi hyvää, mutta kasvissyöjälle ruokavaihdot ovat joskus surkeita. Olen pettynyt aika usein, kun tarjolla on ollut vain keitettyjä kasviksia liemessä. Silloin kun kasvisruokaan on panostettu, Kallavesj lunastaa paikkansa yhtenä parhaista lounaspaikoista Kuopiossa. Salaattipöytä ja jälkiruoat ovat pääsääntöisesti tosi hyvät.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.02.2011
Rating: 1

Paras lounaspaikka mitä tiedän. Upea miljöö. Herkullista kotiruokaa. Hyvä salaattipöytä eli pelkällä keittolounaalla herkuttelee ihan tarpeeksi. Suosittelen koittamaan. Ruuhkainen arkisin kello 11 tosin. Meillä 3 ja 7v pojat tulevat aina mielellään Kallaveteen lounaalle. Lapsilta 5e kiintee hinta. Pieni luku/leikkinurkkauskin löytyy.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 22.12.2010 View previous reviews (2)
Rating: 1

Ruoka maittavaa, salaattipöydälle miinus . ..tuntuu ns. pakollisen oloiselta, yksinäisenä nurkassa. Ääni eristykseen voisi hieman panostaa, mutta muuten ok

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.06.2010
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Käsityökatu 19 II krs, 70100 Kuopio - Route
(017) 261 1330
http://www.ravintolakallavesi.fi/

Options