Opens at 11:00

Bella Roma, Kuopio

Rating 2.7 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (23)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Italia-pizzassa ei kyllä ollut italiaa muuta kuin ravintolan nimessä, muuten ihan suht ok pizza, mutta noita saa samanlaisia kaikista tusinakotipizzoista ja puolet halvemmalla

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 01.08.2015
Rating: 0

Päälimmäisenä mieleen jäi suuri pettymys; hampurilainen kuiva ja köyhä täytteiltään, pihvi pakasteesta ja kylmä. Pasta-annos maultaan ihan ok, mutta ylikypsä/uudelleen lämmitetty ja annos rakenteeltaan mössöä. Yllätys oli, että ruoat maksettiin etukäteen - tosin jälkikäteen olisi jäänyt maksamatta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 18€ Added: 17.07.2015
Rating: 1

Lounasruuat ovat parantaneet laatuaan, kun noutopöydästä siirryttiin annosruokiin.
Muutaman kerran salaattia syöneenä lounas on ollut todella positiivinen yllätys.
Lounaaseen kuuluu runsas salaattipöytä, joka sekin loistaa nykyisin usein tuoreudellaan.

Ravintola on viihtyisä ja keskeisellä paikalla kauppakeskusta. Palvelu on iloista ja suht nopeaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 29.12.2014
Rating: 0

Iloinen yllätys. Syömäni hodari oli kookas,maukas ja tuore. Siipan pihviannoksessa oli kuulemma "liikaa rehuja." :) Palvelu oli ripeää myös kiireaikaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 22.12.2014
Rating: 0

Parantanut tasoaan. Edellinen käynti,melko pian avajaisten jälkeen, tuotti pettymyksen mutta päätimme antaa ravintolalle toisen mahdollisuuden. Onneksi annoimme.
Nyt oli palvelu kohdalaan, asiallista ja ripeää. Ruoka-annoksemme olivat hyvät. Vuohenjuustopasta-annos oli maukas eikä tällä kertaa ollut säästelty raaka-aineissakaan joten lautasella oli muutakin kuin keitettyä pastaa. Rouvan valitsema hodari oli myös hyvä ja annos oli kooltaan jopa liiankin suuri.
Hyvä, hyvä. Tänne tulemme uudestaankin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.11.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Pizza Cosenza oli1 parhaimmista syömistäni pizzoista pitkään aikaan. Aivan ohut rapsakka pohja ja fyllinkejä hyvin sopivassa määrin. Kyllä taas jaksoi sen aterian jälkeen. Laittakaapa itsenne Tripadvisoriin. Niin ulkomaan elävätkin löytävät teidät helpommin. Kiitos vielä hyvästä palvelusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 16.08.2014
Rating: 0

Todella herkullinen pasta Romana sekä nirsolle lapsellekin mahtavasti maistunut grillikana ja maalaisranskanperunat lisukkeineen. Aikuisen annoskoko sopiva, pieniruokaviselle lapselle runsas. Ehdotan aikuisten annoksen puolitusta sekä hinnan puolitusta lapsille. Isommat lapset haluaa muuta kuin lasten listan ruokia.Lapsen palaute: ei ikinä ole saanut ravintolasta niin maukasta ruokaa. Menemme todellakin toistekin!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 16.07.2014
Rating: 0

Söimme molemmat Milanese- pastan. Ruoka tuli kohtuullisessa ajassa.
Annos oli maukas, mutta erittäin pieni hintaansa nähden. Suurin osa annoksesta oli pelkkää pastaa, broilerin rintafileetä oli joukossa vain muutama pieni pala.
Palvelu oli ystävällistä.
Hinta-laatusuhteen vuoksi emme aio mennä uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 16.02.2014
Rating: 0

Otin kasvispitsan, jossa oli mm. kesäkurpistaa. No olihan sitä huikeat kaksi palasta. Pitsa oli pieni, vaikka hinnasta olisi voinut odottaa isompaa. Reunat olivat isoja ja kuivuneita, täytteet keskelä. Ja vedestä piti maksaa 1e/lärvi! Oli lounasaika, joten ajateltiin, että eikö sitä vettä edes voisi saada ilmaiseksi tai kannulla 1e.. mut ei.. Ei tartte mennä toiste.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 26.11.2013
Rating: 0

Tiskillä palvelu tökki. Minulle jopa saatettiin nauraa, kun en osannut lausua annokseni nimeä oikein. Tiskillä olisi voinut kysyä - otetaanko alkuruoka, ettei ois tarvinnu alkuruokapöydässä ihmitellä "missä lautaset". Alkuruoka oli siis erikseen ostettava, jos sen halusi.

Harvoin sitä törmää liian nopeaan palveluun. Ruoka tuli aivan turhan nopeasti pöytään, kun ei ollut alkupalaa ehtinyt edes syömään loppuun. Siinä se ruoka sitten tovin ehti jo jäähtyä.

Alkuruokapöytä oli monipuolinen - erinomainen leipä. Pöytä olisi kaivannut täydennystä ja siistimistä. Pääruokana söin pastaa. Annoskoko oli OK. Ruuassa ei juurikaan makua ja todella rasvainen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 05.08.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Matkuksentie 60, 70800 Kuopio - Route
010 4233217
http://www.ravintola.fi/belladaddys

Options