Junksu
14 reviewsBadges
Blog link
Reviews (14)
These reviews don't affect the average
Pizza Cosenza oli1 parhaimmista syömistäni pizzoista pitkään aikaan. Aivan ohut rapsakka pohja ja fyllinkejä hyvin sopivassa määrin. Kyllä taas jaksoi sen aterian jälkeen. Laittakaapa itsenne Tripadvisoriin. Niin ulkomaan elävätkin löytävät teidät helpommin. Kiitos vielä hyvästä palvelusta.
Alle viidellä eurolla kahvi ja tuore munkki, upeassa paikassa olevassa kahvilassa. Koirankin voi ottaa terassille jakamaan herkkuja.
Aina nämä lystikkäät nimet näillä ruoilla, sopiii hyvin. Alkupalana maukas suppilovahverokeitto, osoitus miten keiton saa hyväksi hieman vähäisemmälläkin kermalla. Poron sisäfilee pääruokana juureslisukkeineen oli maukas, vähän suolaa vain lisäsin. Jälkiruokana oli taivaallista tervajäätelöä.
Pari kertaa olen syönyt täällä Tampereella käydessäni. Aina ollut hyvä palvelu. Tamperelaismenu viikinkisaagoineen oli tosi hyvä valinta.
Iltabuffeessa oli vasikan leikettä ja kuhaa Walezska. Vasikka oli maukasta, tosin kastike oli personaaton. Kuha oli kuiva käppyrä, suolaton, pippuriton, huonoin kalaruokani ravintolassa ikinä!. Vihannekset olivat mukavan al dente. Lisukesalaatti ok. Voiko kalan tosiaan ammattilaiset pilata noin täydellisesti? Palvelu ystävällistä, sisustus hieman kolkko. Mistähän tuo Factory- nimi tulee, osikos voinut sisustaa tehtaammaksi tai vaihtaa nimi?
Palvelu oli sunnuntaina nopeaa ja ystävällistä. Söin talvimenu 1:n. Alkuruokana herkullisen kermainen ja sopivan kuuma tattikeitto. Pääruokana lohi pinaatihauteella oli herkullista, mutta lisuke perunasipulipaistos ei hivellyt mitenkään makunystyröitäni. Jälkiruokana marjat valkosuklaalla oli ok, tosin marjat olivat hieman yli-imeliä ja valkosuklaata oli melko vähän suhteessa marenkiin.
Siistin näköinen paikka, mukavan oloinen kreikkalainen henkilökunta. Savulammas ja souvlaki tomaattikastikkeessa maistuivat tosi maukkaalta. Lisäkseni lauantai-iltana ei ollut kuin yksi nuori pariskunta. Eivätkö lahtelaiset syö ulkona edes viikonloppuisin?
A la cartelta mukavan kermaisen pehmeä maa-artsokkakeitto alkuruoaksi. Pääruokana poroa maukkaassa karpalokastikkeessa ja vaihteeksi juurespyre. Jälkkärinä raikas mustikkamoussekakku. Parhaita ruokailukokemuksia Tampereella ja sali täynnä eli olrtan, olevan suosittu viikonlopun illallistamuspaikka.
Aivan uskomattomatn herkulliset primo piatit tarjolla, salamia,härkäcarpaccioa sekä juustoa, chilillä päärynäsurvokselka höystettynä. Pääruokana sian niskaa, sopivan ylikypsää, mutta ei erityisen maukasta, kastike hieman liisterimäistä, mutta risotto milanese taas erinomaista. Jälkiruokana tiramisu, mielenkiintosen köntsä mutta maku hurmasi. Palvelu oli sujuvaa ja moitteetonta.
Pasta garbonara oli sinänsä maukas, mutta hieman kuiva. Miljöö mukava, mutta missä lie kaikki tamperelaiset ja muutkin italialaisen ruoan ystävät perjantai-iltana ?Ei ainakaan täällä, mikähän oli syynä?