Closed

Samruai

Rating 3.7 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (8)

Yhden lounaan perusteella kaupungin parhaita etnisiä. Käydessäni paikka oli tyhjä, vaikka lounasaika parhaimmillaan. Outoa, koska ruoka oli todella maukasta. Söin kanacurrya ja paistettuja nuudeleita (gluteenittomia, muuten). Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 25.04.2016
Rating: 0

Olipa hyvät curryt! Palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa. Tarjoilija jaksoi selittää ensikertalaisille listan sisällön, maut ja tulisuudet.

Sali on vähän kolkko avoin tila, jossa äänet kaikuvat. Hintavahko, mutta annokset olivat varsin isot. Poistuimme tyytyväisinä ja jo seuraavaa käyntiä odottaen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.04.2016
Rating: 0

Illallinen oli loistava, tosin tulisuus jäi laimeaksi kun en uskaltanut ensimmäisellä kerralla pyytää lisää tulisuutta. Tarjoilijoiden tapa kertoa ruuista oli erilainen, mutta loisto lisä.

Lounas ei ollut kovin kaksinen kasvissyöjälle. Vaihtoehto löytyy joka päivä, mutta se ei käyntikerralla maultaan miellyttänyt. Sekasyöjille maittoi kuitenkin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.04.2016
Rating: 0

Palvelu oli erittäin hyvää. Ruoka oli maukasta ja annoskoot sopivia. Sisustusta voisi hieman kohentaa tunnelmallisemmaksi. Plussaa myös opiskelija alennuksesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 16.01.2016
Rating: 0

Hyvä palvelu. Alkukeitot ja curryt ovat ehdottomasti parhaita. Hyvä palvelu. Ja mainiota että TaKe ajat on 15% edullisempaa. Erittäin isot ankokset ja oikeasti tulista ruokaa. Käymme vähintään kerran viikossa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.12.2015
Rating: 0

Tilasimme kaksi annosta, härkää ja kanaa. Verrattuna muihin kaupungin etnisiin olivat annokset pienet. Kana oli aivan hyvää, mutta härkä ei maistunut siltä, mitä menu antoi ymmärtää ja sitkeys peittosi jopa perinteisen kuivalihan. Annosten kokoon ja laatuun nähden ylihinnoiteltu, olisin valmis maksamaan jatkossa mikäli laatu ei olisi mitä on...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 25.11.2015
Rating: 0

Kalsea "työmaaruokalan" sisustus, ruoka ei ollut kaksista

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.11.2015
Rating: 0

Aika nice, kannattaa kokeilla. Omituista ettei kuittia saanut muutakuin sähköpostiin...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.10.2015
Rating: 0

Community

People interested in this restaurant


Location

Kauppakatu 63, 70110 Kuopio - Route
+358 44 981 13 7
http://samruai.fi