Opens at 12:00

Dragon Sheng

Betyg 3.7 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (50)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 25.03.2016
Betyg: 0

Ruoka on ihan maukasta ja tasalaatuista, mutta tee on joka kerta hyvin laihaa ja mautonta. Miksi? Kakkua ei tuotu pöytään, pieni kökkäre vanhaa oli jäljellä. Ottimet toistamiseen tahmaisia, olisi mukavaa jos niitä vaihdettaisiin useammin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 14.02.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounaan salaattipöytä monipuolinen. Oli perus salaatteja,mutta myös tulisempia/mausteisempia lisukkeita. Sushilajitelma oli monipuolinen, mutta hieman mauton. Susheilta puuttui myös soijakupit. Plussaa merileväsalaatti.
Pääruokavalikoima oli laaja ja maut kohdillaan. Ainut mitä jäi kaipaamaan, oli "kyltit" jotka kertovat ruokien nimet :)

Tunnelmaltaan ja sisustukseltaan ravintola on harmonisen aasialaishenkinen. Viihtyisä ja tunnelmallinen.

Palvelu on asiallista ja suht ystävällistä. Henkilökunta siivoaa pöytiä rivakkaan tahtiin ja tulevat jopa hakemaan käytetyt astiat ruokailun aikana pois pöydästä! :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 11.12.2014
Betyg: 0

Söimme viikonloppu lounasbuffetin ja taas saimme pettyä lihakastikkeiden ja sushien laatuun. Lihakastikkeiden ovat joka kerta olleet mauttomia ja aivan vetisiä, niistä ei voi löytää mitään kiinalaisen ruuan makua. Lisäksi kaikki kasvikset olivat selvästi pakastevihanneksia. Sushiin tässä kiinalaisessa ei ole ainakaan panostettu, reilusti parempi ja monipuolisempi valikoima on Kauppakadun ravintolassa. Palvelu neutraalia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 29.09.2014
Betyg: 0

Aina saa hyvää ruokaa, buffet-tarjoilu on maukas ja kaikille löytyy jotain. À la carte-lista on hyvä ja kattava. Mukava sisustus ja ystävällinen henkilökunta. Take awaykin toimii.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 04.08.2014
Betyg: 0

kyllä oon tykänny ruuista, käyn syömässä aina kun mahdollista. Buffetissa on kaikille sopivaa ruokaa, salaattikin tuoretta. Listalta jos ottaa ruokaa, saattaa mennä hiukan pitkään mutta maistuupahan paremmalle pienen odottelun jälkeen :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.07.2014
Betyg: 0

Pari kertaa olen hakenut ruokaa mukaan ja tyytyväinen olen ollut. Paistettu riisi oli erittäin maukasta ja annos sopivan kokoinen. Riisi ja kastike olivat kuitenkin melko pienissä astioissa, niitä olisin toivonut enemmän.

Palvelu ehkä hieman tunkeilevaa. Mieshenkilö jolta ruoat tilasin oli todella kova puhumaan eikä kuunnellut mitä halusin joten keksi keittiölle oman versionsa ruoasta, eli ruoka ei tullut listalta. En todellakaan tiennyt millaista ruokaa minulle oli tulossa.

Toisella kertaa tuttuni kävi hakemassa ruokaa mukaan ja jouduin puhelimitse olemaan häneen yhteydessä, sama mieshenkilö oli silloinkin paikalla ja huuteli koko ajan taustalla.

Ruokaan olen kuitenkin tyytyväinen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 30.05.2014
Betyg: 0

Kaupungin paras kiinalainen ravintola

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 13.02.2014
Betyg: 0

Joo tulimme ravintolaan ja istuttiin 10 min, ei kuulunut tarjoilijaa ja äänestimme jaloilla ja menimme toiseen ravintolaan. Oli viimeinen kerta kyseisessä ravintolassa. Taisivat syömässä olleet sukulaiset olla tärkeämpiä kuin maksava asiakas.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.02.2014
Betyg: 0

Useasti on tullut ruokailtua ja oikeastaan koskaan ei ole tarvinnut pettyä. Buffet normaalinoloinen eikä mitään extraa, mutta tilattavat annokset olleet pääosin aivan erinomaisia. Laatu vaihtelee jonkin verran ilmeisesti kokin mukaan, välillä jopa parasta kiinalaista mitä olen syönyt ja alimmillaankin ns. normitasoa.
Palvelu pelaa hyvin ja nopeasti ja hintataso varsinkin kotiin haettuna todella edullinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.01.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Suokatu 36, 70110 Kuopio - Route
(017) 262 6718
http://www.dragonsheng.com/