Closed now

Ocean Dragon

Rating 2.9 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Accessible

Reviews (20)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvä monipuolisen tarjonnan lounasbuffet

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.11.2017 View previous reviews (7)
Rating: 0

Ravintolan tarjontaa ja osaamista on nyt parin vuoden ajan koeteltu. Hinnat lupaavat paljon, mutta tuote ei vastaa odotuksia. Kiinalaiset ruuat ovat hyvin kuvaustaan vastaavia ja niiitä olen myös kotiin ostanut. Valitettavasti kuitenkin ruokalista on aivan jäjettömän laaja ei iso osa ruuista tulee pakasteesta pöytään. Huomasin tämän, kun ostin ankkaa sechuanilaisittain, ankanliha oli edelleen sisältä kohmeessa, vaikka muutoin kastike oli identtinen muiden lihojen kanssa tarjottaviin.

Kasvikset on päällisin puolin itse pilkottu, mutta silloin tällöin annoksiin eksyy homehtuneita parsakaaleja tai muita vihanneksia. Kana on pääasiassa kuivaa ja possu-fritti -pallot ovat pieniä ja puisen makuisia.

Ilmeisesti omistajat ovat enemmän thai-ruokaan orientoituneita, mitä en ole päässyt kokemaan. Paikkakunnan ainoaa kiinalaista tarjoava ravintola on kuitenkin pettymys etenkin hintojensa puolesta. Seuraavalla käynnillä kokeilen thai-ruokaa ja katsotaan sitten uudelleen arvostelut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 08.10.2016
Rating: -2

Prawn Vindalo Intialainen tulinen jättirapu tamariinikastikkeessa ja Naanleipä pehmittävämässä mausteista kokonaisuutta. Niin hyvä, että on syytä kokeilla uudelleen

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 09.05.2015 View previous reviews (7)
Rating: 0

Tosi hyvä lounas! Matkalla Vaasa-Helsinki pysähdyimme lounaalle. Laadukkaat noodelit ja hyvänmakuiset ruuat. Eazza oli hauska idea-pizza aasialaisittain. Kuului lounasbuffetin hintaan (9,80€).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 04.11.2014
Rating: 0

Mango curry kana sulaa suuhun,Nam!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.10.2014
Rating: 0

Mielestäni yksi parhaista aasialaisista missä olen käynyt. . Ainoa miinus tulee kevätkääryleestä alkuruuista.. sen taikina ja sisus poikkeaa paljon saamistani maultaan ja näöltä. Mutta ei missään tapauksessa syömäkelvotonta, vaan ihan hyvää. Lounas on hyvä ja edullinen, paljon vaihtoehtoja ja salaatti pöytä. Siitä paljon plussaa...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 05.01.2014
Rating: 1

Paras aasialainen ravintola missä olen koskaan ruokaillut!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 24.09.2013
Rating: 0

Kiva että Kurikassa on uutta tarjontaa. PItää muistaa että yleensä ulkomainen keittiö on Suomessa suomalainen. Niin tässäkin tapauksessa. Reseptit ovat aasialaisia, mutta maku suomalainen. mukavaa vaihtelua. Noutoeväitä olen hakenut kahdesti. Molemmat jäivät syömättä rasvaisen lillingin takia. Paikan päällä lounaaksi suosittelen. Vähän vaihteleva taso, mutta jos onnaa, niin voi saada pirun hyvääkin. Friteeraus heiltä onnistuu.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 27.08.2013
Rating: 0

Kovastihan tätä hypetettiin aikoinaan, mutta täytyy nyt vain todeta kymmenisen kertaa käyneenä, että parempiakin löytyy. Omistajat ovat todella mukavia, ruokalistalla on sopivasti vaihtoehtoja, hintataso ihan ok, mutta ruoka on "ihan hyvää".

Siis ei missään nimessä pahaa, mutta aika mautonta. Olisin odottanut, että tämä kokki olisi todellakin osannut tehdä maistuvaa ruokaa. En tiedä, pitääkö ruoan sopia sitten ns. kaikkien suuhun ja siksi siitä on tehty "laimeaa". En kuitenkaan yhdy tähän kaikkien kehumistulvaan, ihan ok sanoisin.

Sisusustus on muuten onnistunut ja tunnelma viihtyisä. Toivotan kaikkea hyvää ja pitkää menestystä :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 23.08.2013
Rating: 0

Poikettiin Kurikassa syömässä ja myönteinen yllätys oli tämä. Tottuneena puikoilla syöjänä vertailukohtia on kertynyt ja tätä voi suositella. Kokin ahkeruus näkyi annoksessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 19.05.2013
Rating: 1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kurikantie 6, 61300 Kurikka - Route
0458471584

Options