Closed

Santa Fe Express

Rating 2.3 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (5)

Annokseni maistui purkkiruoalta, joka oli lämmitetty mikrossa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 27.09.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

. .

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 23.03.2015
Rating: -1

Lämmin vastaanotto, pöydän sai valita itse. Palvelu oli kohteliasta ja ruoka tuli nopeasti. Ruoka oli maistuvaa ja sitä oli tuhti annos. Jälkkäriä olisi tehnyt mieli, mutta ei vaan mahtunut. Myös talon punaviini oli hyvä valinta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 15.04.2014
Rating: 0

Hieman parempaa pikaruokaa, myös kasvissyöjälle. Söin Vege Burgerin, jonka sai pyytäessä vegaanisena (avokadokastikkeessa maitoa). Kasvispihvi oli rapeaksi paistettu. Täytteenä myös papuja, maissia, kurkkua, sipulia ja chipotle-kastiketta. Ranskalaisten päällä mietoja chiliviipaleita ja oliiveja (!). Ranskalaiset vaaleita, suolattomia ja jäähtyneitä (annos odotti tiskillä tarjoilijan palvellessa muita asiakkaita). Sämpylä kostea ja sitkeä, ei paahdettu. Ei täydellinen kokemus ja annos melko hintava, mutta voisin kokeilla vielä toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 11.08.2013
Rating: 1

Pika Santa Fe ei olekaan hassumpi. Kauppakeskuksen ravintolatarjonnasta valitsimme listan perusteella tämän eikä tarvinnut katua.
Annoksista löytyy melko erikoisia yhdistelmiä, kuten valitsemani Cheese Pedro joka yhdistää kreikkalaisen halloumin tex-mex tyyliseen avotortilataskuun. Mutta hyvältä se maistui ja chiliäkin löytyi viipaleina, mutta riittävään tulisuuteen piti kuitenkin lisätä cayennekastiketta jota pöytämausteena onneksi oli.
Tilaukset tehdään tiskiltä kuten express-paikoissa usein on tapana ja annoksiin liittyvät kysymykset oli siinä helppo esittää keittiön ollessa näkyvillä heti tiskin takana.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 11.08.2013
Rating: 1

Location

Kauppiaankatu 2, 15160 Lahti - Route
0447398113
http://www.santafelahti.com/express