Unknown

Ravintola Olé Lappeenranta

Rating 1.3 / 5

Reviews (23)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Huono ja todella tökerö palvelu! !! Tarjoilijan käytös aivan uskomattoman huonoa. Lapsen jälkiruoka- annoksessa huonoksi mennyttä kermavaahtoa joka palautettiin keittiöön. Selityksenä, että valkoinen kastike oli kermavaahtoa. Kyllä varmasti mutta pilalle mennyttä!!! Tarjoilija toi meille ruoat väärin, eikä pyydellyt anteeksi. Lapsen ruoka- annos tuotiin eri aikaan ja jälkiruoka ei ollut pannacottaa nähnytkään! Aivan hirveää p***aa! Todella pettynyt palveluun ja ruoan laatuun!!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 08.11.2015
Rating: 0

Ravintolan yleisilme likainen. Edellisten ja luultavasti sitä edellisten asiakkaiden ruuat ja hammastikut lattioilla. Esillelaitto ruuissa olisi varmaan hyvä jos siihen edes vähän jaksaisi panostaa. Lounaslistojen kirjoitusvirheet pistävät silmään. Ei muuta ku Jyrki Sukula paikalle ja hyvä vanha henkilökunta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 05.08.2015
Rating: 0

Alta arvostelun

Kävimme 20.7.2015 Ravintola Olé:ssa Lappeenrannassa. Häränliha oli niin jänteinen, ettei sitä pystynyt syömään. Tilalle tuotiin muuten sama annos, mutta häränliha oli korvattu porsaanlihalla. Paikka oli likainen. On häpeä espanjalaista ruokakulttuuria kohtaan puhua espanjaishenkisestä ravintolasta. Ruokalista ja ruokien valmistus on kaukana espanjalaisesta. Vai mitä mieltä olette esimerkiksi tulevan viikon lounaslistasta. Maanantai: kreikkalainen salaatti, kesäkeitto, spagetti bolognese, kalapyörykkä. Tiistai: broilerisalaatti, herkkusienikeitto, nakkikastike, lohimurekepihvit. Keskiviikko: metvurstipastasalaatti, kalaseljanka, pannupihvi, smetanamuikut. Torstai: tonnikalasalaatti, hernekeitto, possupata, kasvis-kaalirösti. Perjantai: savulohisalaatti, tomaatti-vuohenjuustosalaatti, porsaanfile, kasvisgratiini.

Harmittaa kun en tutustunut aiempiin asiakaspalvelukokemuksiin.

Aivan ala-arvoinen palvelukokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 71€ Added: 26.07.2015
Rating: 1

Karmee! !! Outoa että saman ketjun toinen paikka Kouvolassa on aivan paras. Käyn siellä, ei pitkä matka kun saa ihanaa ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 09.05.2015
Rating: 0

Annoksen nimi sininen unelma! Hah!
Ei todellakaan. Porsas oli vaihtunut johonkin kuivaan naudanliha läpyskään ja aurajuustoa en löytänyt suurennuslasillakaan. Tarjoilijapojalle palautin ruuan ja hän otti itseensä. Väitti vielä, että se aurajuusto on siellä lihan sisällä, mutta aurajuuston syöjänä en kyllä maistanut tai haistanut tai nähnyt murustakaan juustosta.
Mitään selitystä tai muuta en saanut. Keittiössä nähtävästi kokeiltiin, että meneekö annos läpi. Ihan törkeää ihmisten huijaamista ja paikka meni nyt boikottiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 13.04.2015
Rating: 0

Odotusarvot olivat ihan hyvät koska olin muutamia vuosia takaperin saanut kyseisestä ravintolasta todella herkullista ruokaa. Eteenkin äyriäispaella jäänyt mieleen.

Nyt ruoka oli suoraan kaupan pakastealtaasta jakastike puolivalmiste-pussikastike. Alkuruokana tosi huvittavia pienen pieniä katkarapuja ja epäilisin että suoraan tuubista puristettua majoneesia päällä.

Ei oltu tälläkertaa etsimässä mitään gourmeeta mutta toivoisi että ravintola tarjoisi itsetehtyä, tuoreista raaka-aineista rehtyä ruokaa.

Suunta on vain ylöspäin. Paljon pitää tapahtua että mennään uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 25.01.2015
Rating: 0

söimme miehen kanssa härän sisäfile pihvit(mies otti 500g). alkuruokana mies otti tapaksia.katkaravut oli jäässä.tarjoilija ei muistanut tuoda nachoja.ranskalaiset olivat aivan raakoja.1,5 pvää myöhemmin rankat pahoinvoinnit.mies asui yhden pvän vessassa.eikä olla ikinä podettu mahatautia.Ei enää ikinä tuonne raflaan jossa myös asiakaspalvelu oli hyvin töykeää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 21.12.2014
Rating: 0

Fantasia pizza oli täysi pettymys. Kuivakas, pakastepohja,tilattua aurajuustoa tai valkosipulia ei löytynyt pizzasta etsimälläkään.Mauton,ja vielä melkein palanut.palveu oli kyllä ystävällistä ja hyvää, harmi ettei ruoka ollut samaa tasoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 14.12.2014
Rating: 0

Suosittelun jälkeen mentiin Oleeseen ja se oli virhe. Ala arvoista ruokaa ja palvelua. Kouvolan Olee on aivan huippu. Miten voi saman ketjun ravintolat olla niin erilaisia? ??

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 02.12.2014
Rating: 0

Tilaamassani härässä oli jänteitä niin paljon, etten kyennyt koko ruokaa syömään. Kun palautin annokseni, kieltäydyin uudesta ruuasta, koska seuralaiseni oli jo syönnyt omansa. Kun tuli laskun aika, minulle ilmoitettiin että "jos asiakas ei pysty syömään ruokaa sitä ei veloiteta". Kysymyshän ei ollut ettenkö olisi sitä voinut syödä vaan siitä, ettei ravintola ruuassa kuulu jänteitä olla. Tarjoilija sanoi vielä perään "että syy ei ole hänen, koska hän ei ole ruokaa tehnyt". Sain sellaisen tunteen, että vika oli minussa koska en voinnut syödä heidän ala-arvoista ruokaansa ja tarjoilija ei halunnut pahoitella hänen työpaikkansa/työtoverinsa virheitä. Mitään muuta hyvitystä en saannut ja p*ska maku jäi suuhun. En tule palaamaan ikinä tähän ravintolaan ruuan ja palvelun takia. Myöskin pyydän kaikkia tuttujani kiertämään paikan kaukaanta.

Ai niin. Kyseessä oli minun syntymäpäivä illallinen ravintolassa. Hyvää syntymäpäivää todellakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 17.10.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Raatimiehenkatu 18, 53100 Lappeenranta - Route