Unknown

Säräpirtti Kippurasarvi

Rating 4.8 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lemiläisillä sukujuurilla kuului jo yleissivistykseen tutustua tähän ruokaan. Ei turhaan. Miljöö on kaunis. Tupa komeine leivinuuneineen ja säräkaukaloiden ulosvetoineen sekä asiaankuuluvine puheineen oli aivan loistava ohjelmanumero. Rieska ja kotikalja sopivat hyvin settiin ja liha oli aivan suussasulavaa. Puoliso jopa epäili syövänsä possua (mureus) mutta jälkimaku vakuutti. Makia soppa sopi hyvin ateriaan, kahvikupponen olisi kruunannut. Ei puhettakaan villasukasta. Kannatti maistaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 15.04.2016
Rating: 0

Parasta makua ja halvalla. 7 lautasellista ja jälkiruuat ni ei jää annokselle ku 4 eurua hintaa. Hienohelmoille tuloo vähä kalliimmaks mutt on hyveä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 27.06.2014
Rating: -2

Suussa sulavaa lammasta. Ravintola on erikoistunut vain yhteen ruokalajiin ja se todellakin oli HYVÄÄ! Tänne pitää tehdä pöytävaraus etukäteen koska lammasta valmistetaan 9 tuntia. Tarjolle tuotiin ensin paikallista rieskaa ja voita, vettä ja kotikaljaa (todella hyvää). Erikseen saa tilata muita juomia. Sitten tarjoiltiin lammasta ja perunoita. Lammasta saa lisää niin paljon kuin vain jaksaa syödä. Itse söin kolme lautasellista, ehkä hiukan olisi mennyt vielä lisää mutta en halunnut ähkyä. Jälkkäriksi pöytään tuotiin vielä kulho luumurusina soppaa. Koko menu maksoi 32e, ehkä hiukan ylihinnoiteltu, mutta lammas oli kyllä niin hyvää että tuon maksoi mielellään ja ruokaa tarjoiltiin pöytään.
Ravintola siisti ja kauniilla paikalla, odotin etukäteen hiukan vanhampaa rakennusta joka olisi mielestäni sopinut vielä paremmin tähän konseptiin mutta ihan ok tämäkin. Hiukan halvempi hinta niin tämä olisi erinomainen paikka!
Suosittelen lämpimästi kaikille!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 01.08.2013
Rating: 0

Ruoka parasta lammasta koskaan!
Tosin hinta aivan liian korkea, jos syö vain yhden annoksen.

Palvelu rentoa ja ystävällistä ja tunsimme itsemme tervetulleiksi.

Kahvikupin hinta 4 euroa!! :((

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 23.11.2012
Rating: 0

Erinomainen ositus siitä, että erikoistumalla ja paneutumalla asiaan voidaan nauttia hyvästä ruoasta ja palvelusta "kehä III:n ulkopuolella. Kannattaa tulla kauempaankin tai ainakin jos vierailee Lappeenrannassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 10.08.2010
Rating: 0

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Rantatie 1, 54710 Lemi - Route
05 4146470
http://www.sarapirtti.fi/

Options