Opens at 12:00

Ciao! Caffe

Rating 3 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Jäätelö oli tosi herkullista ja hintataso näytti muutenkin ookoolta. Jäätelö tuntui voimakkaamman makuiselta verrattuna Tampereen jäätelötehtaan italialaisiin jäätelöihin, mikä oli ihan plussaa. Erikoiskahveja olisi ollut kiva kokeilla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 09.06.2012
Rating: 0

Kauheaa palvelua, työntekijät lusmuja. Olin tilaamassa erikoiskahvia kun myyjätyttö sanoi ettei tee enää sillä menevät kiinni vartin päästä. No sitten pyysin tekemään smoothien johon tylysti taas vastasi tyttö että "En tee enää kun pakkasin noi ainekset jo pois". Kyllähän kahvilan pitää myydä sulkemisaikaan asti ja kyse ei ollut siitä, että jotkin ainekset olisivat olleet loppu, vaan laiskuus oli huipussaan!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.01.2012
Rating: 0

Tänne pysähdyn aina kahville kun käyn Ideaparkissa. Latte on aivan OK. Viihtyisyydestä ei ehkä voi puhua kovin paljoa - sijaitseehan kahvila parkin käytävällä ja ihmisiä ramppaa ohi kaiken aikaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.10.2011
Rating: 0

Kävin täällä jäätelöllä. Tiskissä tarkasteltuna jäätelöt olivat mielenkiintoisia ja niitä piti kokeilla. Siitä eteenpäin systeemi olikin kehnoa. Tyttö mätti laadukkaat italialaiset jäätelöt pieneen pahvimukiin päällekäin ilman mitään sen kummempaa ajattelua. Mukaan annettiin noin 1/2 kahvilusikan kokoinen muovikihveli, jolla jäätelö piti lusikoida suuhun! Olin tilaamassa kahvia jäätelöiden perään, mutta tyttö löi tavarat kassaan ja pisti kuitin kiinni, joten siihen jäi sitten kahvin hankinta. Kyllä oli kovin outoa touhua.

Itse jäätelö oli ihan hyvää, varsinkin rommirusina. Tarjoiltuna liian pienestä pahvimukista, joka sulaessaan valuu pöydälle, maailman paraskaan jäätelö ei maistu kuin keskikertaiselta. Uudelleen ei tänne ole ikävä kyllä tulemista, sillä kokonaisuus oli niin ontuva. Vähintä, mitä tuollainen hyvä jäätelö vaatisi, olisi metallilusikka annoksen kanssa. Se lasiastia lienee sitten liian kova juttu, ainakin tässä paikassa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.03.2010
Rating: 1

Tällä kertaa huonompi kokemus. .. Juotavat ja syötävät olivat ihan hyvät jälleen, mutta henkilökunnalla liian kiire; kaikki pöydät täynnä edellisten asiakkaiden kippoja ja kuppeja, murusia ja tahroja.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.07.2009 View previous reviews (2)
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Ideaparkinkatu 4, Ideapark, Catwalk, 37570 Lempäälä - Route
http://www.ciaocaffe.fi

Options