Unknown

Cafe Saltbodan

Rating 4.1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Söimme ravintola Saltbodanissa ulkosalla illallisen juhlapäivän kunniaksi. Henkilökunta huomioi erikoispäivämme kuohuvalla ja muutenkin palvelu oli hyvää. Päivän kala (kuha) oli maukasta ja tunnelma heinäkuisessa Loviisassa mukava. Loviisa on yksi Etelä-rannikon hienoista kesäkaupungeista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 05.09.2014
Rating: 0

Loistava lohikeitto ja hyvä palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 15.08.2014
Rating: 0

Viihtyisä miljöö ja hyvä ruoka, mutta palvelu tökkii pahasti. Muutaman kerran ollaan istuttu ja odotettu piiiitkäään. Joskus saatu kuunnella kokin ja tarjoilijaparan kiivasta keskustelua ruokaa odotellessa.
Suosittelen siis, jos vain tarjoilu ja keittiö pysyvät tilausten tahdissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 25.07.2014
Rating: 0

Viehättävä miljöö meren rannassa. Jäimme terassille nauttimaan kiireettömästä lomapäivästä. Listalta löysimme ranskalaisen kalakeiton, Bouillabaissen ja kyytipojaksi lasit valkoviiniä. Maku oli yksi ehdottomasti parhaista mitä olen vähään aikaan syönyt. Loviisan torin kalakauppias osasi neuvoa meille tämän paikan ja olemme siitä kiitollisia. Keiton raaka-aineet olivat ensiluokkaisia ja makua ryyditti keiton keskellä ainakin valkosipulia ja yrttejä sisältävä majoneesi. Kokemuksen kruunasi oikeaoppiset espresso ja cappucino; vahva aromi ja kaunis crema. Palvelu oli ystävällistä ja toimivaa, vaikka asiakkaita paljon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 13.07.2014
Rating: 0

Hyvä lohikeitto, viihtyisä miljöö.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.04.2014
Rating: 0

Open 1. 5-1.10 a pearl in Lovisa guest harbour. Friendly atmosphere and excelent food. Pets allowed. Resonable priced drinks and beer, Children's playground on the backyard and a sauna may be reserved for petty cash. All a tourist could ask for and more.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 20.02.2013 View previous reviews (2)
Rating: 0

god mat, spriisvärt och trevligt bemötande i en toppenatmosfär. Rekommenderas varmt åt alla som vill ha en fin upplevelse i lovisa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 19.02.2013 View previous reviews (2)
Rating: 0

Täydellinen fiasko. Caesar salaatti oli pelkkää jäävuorisalaattia, leipäkuutioita ja kanapaloja. Mauton ja pieni annos, kuivaa kanaa oli vaikeaa erottaa leipäkuutioista. 15€ hinta tuntui riistolta, olisin ollut pettynyt vaikka olisin ostanut saman annoksen 3€ hintaan muovipussissa lähikapan einestiskiltä. En suosittele kennellekkään..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.07.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Laivasilta 4, 07900 Loviisa - Route
019 532572
http://saltbodan.fi

Options