Kitchen is open

Angela Kebab Pizzeria

Rating 3.4 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Erittäin vaihteleva laadultaan, välillä oikeasti hyvä. Kebablastut tuoreita, pitaleivän välissä tuoretta tomaattia sekä salaattia ja sopivan sottainen määrä kastiketta.
Mutta noin joka toinen kerta pitaleipä on kuin viikon vanhaa leipää jääkaappikylmänä, salaatti vaihtuu siihen valkoiseen kaalisilppuun ja kokonaisuus on kylmä ja kuiva.

Hyvästä versiosta maksaisi enemmänkin mutta nuo huonot päivät keittiössä laittaa miettimään kannattaako mennä. Mättölounasta ja krapulasafkaa saa niin paljon varmemmalla laadulla muualtakin. Angela on kuitenkin parhaimmillaan niin hyvä, että aina välillä tulee otettua riski.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 04.11.2014
Rating: 0

Calzone kebab on maan paras, kaikkien täytyy joskus kokeilla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 85€ Added: 07.02.2014
Rating: 0

Aina on käytävä syömässä pizzat, kun Mikkeliin mennään. Monesti tilataaan matkalla mökille pizzat tai oteaan mukaan Stadiin. Ei löydy Stadista vastaavaa pizzapaikkaa, niin hyvää on!! Ja se iloinen palvelu. Vakkariasiakkaita jo monta vuotta. Ja tiedän monia jotka Mikkeliin mennessä joiden on vaan käytävä Angelassa syömässä :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.01.2014
Rating: 0

Kuivaa kebabia ja kenties mikrossa lämmitettyä. Salaattipöytä ihan elähtänyttä. Iskender kebanista puuttui salaatti. Pizza ui juustossa eikä pohjakaan ollut kehuttava. Mozzarella täytetyssä kanassa kuminen mozzarella juusto, vetiset pakastekasvikset ja valmis pussikastike.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.09.2013
Rating: 0

Perinteikäs Angela tarjoaa aina kelpo kebabit ja pizzat. Kebabannosvalikoima todella laaja. Aikoinaan tulinen kebabkastike oli aivan loistava, mutta sitä ei taida enää saada.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 06.03.2010
Rating: 4

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Porrassalmenkatu 19, 50100 Mikkeli - Route
0445366522
http://www.angelakebab.fi

Options