Closed

Rosso

Rating 2 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka vielä menetteli, mutta palvelu surkeaa.

Ainoastaan tämä nuori mies oli tehtäviensä tasalla. Kiitos hänelle.

Yhdellä tarjoilijalla oli valtava kiire kotiin omien sanojensa mukaan. Hän myös puhui seinille.

Samassa paikassa on myös tapahtunut laskutuksessa kaksi kertaa epäilyttäviä virheitä. Vieläpä saman tarjoilijan kohdalla.

Niin ruoka. Huonompaakin olen syönyt, mutta rossoruokaa se on kuitenkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 13.03.2015
Rating: 0

Tämä paikka on täysin pilattu. Ennen perheelle niin hyvä mokkimatkan puolivälin lounaspaikka on todella muuttunut. Enää ei ole lounaslistaa ja tarjoilijakin hyrpeä kun sitä kysyttiin. Taisi jäädä viimeiseksi kerraksi täällä. Ruoka sen sijaan oli konaisuutena kohtuullista. Tosin siksi sen pelasti vain seurueesta yhden tilaama lohikeitto.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 24.07.2014
Rating: 0

Tavallista parempaa Rosso-ruokaa — mutta palvelu? Karitsani oli oikein suussasulavaa ja ruoka kaikkinensa maittavaa myös seurueen muiden jäsenten mielestä. Sattui vaan kohdalle sinänsä kokeneen oloinen tarjoilijatar, jolla ei kaikesta päätellen ollut asiakaspalvelun alkeiskurssiakaan takanaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 21.04.2014
Rating: 0

Lempiannokseni tattirisotto oli täällä mautonta ja suolatonta. Harmi. :/ Mozzarella-tomaatti-alkupalan tomaatti oli myös aika järkyttävä, iso kanta jätetty paikoilleen ja muutenkin tuntui raa´alta ja kovalta. Mautonta..:/ Saattoi olla meillä vain huono tuuri, koska muista Rossoista ollaan aina saatu hyvää ruokaa. Salaattipöytä oli sentään jees.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.07.2013
Rating: 0

Viihtyisä Rosso, jossa palvelu kohdillaan. Ruoka maittavaa niin kuin Rossossa yleensä, mutta ei mitenkään erikoista. Suuri plussa luontaisesti gluteenittomasta pizzapohjasta!! Tällä hetkellä lemppariannokseni on vuohenjuustobroileri, vaikkakin marsalakastike on hitusen liian tujua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.10.2011
Rating: 0

Perus Rosso. Ehkä hieman viihtyisämpi mitä useimmat ketjun ravintoloista. Plussaa myös listan vaihtuvuudesta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.03.2010
Rating: 2

Mikkeli oli hankala paikka päästä syömään kisapäivän jälkeen. Yhdessä oli yksityistilaisuus, toisessa meitä tuskin huomioitiin ja päädyimme helppoon ratkaisuun: Rossoon. Rosso on mitä on. Kokemuksen perusteella osaan jo välttää muita kuin pizzaa tai pastaa, sillä niitä ei pääse juuri mokaamaan. Rossoissa on varmaan jonkun keskuskeittiön luomat reseptit, joita sitten toteutetaan ohjeiden mukaisesti. Yleensä lopputulos ei juurikaan poikkea ABC-huoltamoiden tasosta, onhan omistaja sama ja en lainkaan ihmettele, jos käytetyt reseptitkin ovat samoja. Nyt syömäni Hot Pueblo pannupizza oli todellisuudessa vain Pueblo. Hottia siinä ei juuri ollut. Rossot ovat paikkoja, joissa suomalaisia opetetaan syömään ravintoloissa. Astetta enemmän ravintolaa kuin Mäkkärit, mutta kuitenkin vielä niin lähellä karvalakkipubia että paikalle voi tulla vaikka duunihaalareissa. Totutellaan raastepöytiin ja tarjoiluun. Ehkä sitten joskus opitaan käymään oikeissa ravintoloissakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 17.12.2009
Rating: 2

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Hallituskatu 5, 50100 Mikkeli - Route
(015) 206 2120
http://www.rosso.fi/rosso-ravintolat/mikkeli/