Kitchen is open

Neste Motorest Tuuliharja

Rating 1.9 / 5

Reviews (5)

Tulipa ketutus huonosta palvelusta!
Jos sä vällität asiakkaan tilauksen väärin keittiöön, niin ei ehkä kannata 3-4 euron takia ruveta asiakkaalle selittämään ruokailun jälkeen, että olet ranskalaisten erotuksen velkaa... olisko ollut tyylikkäämpää palvelua hyväksyä oma virheensä ja ottaa se myös omaan piikkiin. Jotensakin noloa... ei tulla enää!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.07.2019
Rating: 0

Ihmeellistä työntekijöiden välistä kitkaa, nuorempi työntekijä kyykytti toista ihan urakalla. Asiakkaille taasen ei kerrottu mitään, jono kulki uskomattoman huonosti kun joka asiakas kyseli kassalta perusasioita yks kerrallaan, kassat vastailivat joo/ei .Kahvilautaset kateissa/loppu. Kahvi kitkerää.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 04.05.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

14. 6.2017 Remontti vielä kesken, mutta osa jo uudistettu. Porsaanleike cafe de Paris tuli tosi nopeasti ja oli ihan hyvän makuinen. Plussaa uuniperuna annoksessa. Linjasto vielä vähän vaikea hahmottaa... tarjottimia sai etsiä ja olivat linjaston toisessa päässä. Ainakin aluksi kannattaisi varmaankin lisäopasteilla merkitä aloituskohta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 16.06.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Tuli paha mieli pysähdyksestä Tuuliharjassa. Kannattaa ajaa seuraavalle huoltikselle. Niin me ainakin jatkossa teemme. Törkeää 'palvelua'.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.02.2015
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.08.2013
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Options