Opens at 10:30

Flavour Palace

chinese
Rating 2.5 / 5

Reviews (16)

Täysin raakaa kanaa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.02.2016
Rating: -1

Hain kaksi annosta friteerattua kanaa hapanimeläkastikkeella. Sain kastikkeeksi vedellä jatkettua KETSUPPIA sekä pelkästään yhden salaatin kahta ruoka-annosta kohden. Enpä taida enää toista kertaa mennä tuonne enkä suosittele kenellekään tuota hapanimeläkastiketta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 02.12.2015
Rating: -1
     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 15.11.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Rasvaista, tylsän ja mauttoman makuista.
Liikaiset ravintola ja huono laatu ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.06.2015
Rating: -1

Buffet lounas tosi hyvä hinta-laatusuhde! Vihdoin paikkaa syystä, että omistaja kovasanaisesti keskusteli/riiteli työntekijän kanssa. Käyn siellä uudestaan "boikottiajan" jälkeen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.10.2014
Rating: 0

Lounasbuffet on ihan ok. Mausteet eivät ole kummoiset ja kasviksia saisi olla enemmän ja monipuolisemmin. Uppopaistettu kana taikinakuoressa oli mielestäni parempaa kuin monessa muussa paikassa Oulussa. Take away annokset ovat jättimäisiä. Palvelun taso riippuu täysin työntekijästä, omalle kohdalle on sattunut sekä huomaavaista että töykeää palvelua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.09.2014
Rating: 0

Kävin maanantaina noin kello 18. Ketään muuta ei paikassa ollut. Alkukeittona jotain kanakeittoa. Ainoa maku oli chilin maku. Muuten vetisen makuista. Koostumus paksuhko ja hyvä. Pääruokana chili kanaa. Rasvaista, tylsän ja mauttoman makuista. Menin ravintolaan näiden suositusten takia, mutta ihmettelen mistä ne hyvät arvostelut ovat tulleet.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 05.05.2014
Rating: 0

Perheemme arjen vakipaikka, kotona harvoin käyvät aikuiset lapset haluavat aina tänne, koska pääkaupungista ei ole löytynyt vertaista. Perheyritys, jonka omistajat kotoisin Pekingistä ja olleet jo pitkään Oulussa, mutta kielitaidossa puutteita. Palvelu ystävällistä.

Vuosien kokemuksella voin suositella listalta Hoisin porsasta, kanan ystäville Satay tai voimakas valkosipuli. Tahatonta huumoria annosten nimissä, "turisevana" pannulla tarjotut hyviä, siis tirisevät kuumalla rautapannulla. (Silkki)tofun ja mietojen makujen ystäville suosittelen tofua ja herkkusientä. Parasta kaikista: Gulao-kana, joka sulaa suussa (karamellisoitu), joten ei laihduttajille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 27.04.2014
Rating: 0

Odotukset olivat arvosteluiden perusteella korkealla. Ruoka oli kuitenkin rasvaista, lihaista, keskivertoa. Olen syönyt parempaakin kiinalaista. Kastikkeissa ei juurikaan ollut kasviksia, mitkä mielestäni kuuluvat kiinalaiseen ruokaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.09.2013
Rating: 0

Lounasbuffet on todella hyvä!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 04.07.2012
Rating: -1

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Saaristonkatu 5, 90100 Oulu - Route
(08) 5573918
http://www.flavourpalace.fi