Opens at 10:30

Ravintola Titanic

12 meter long buffé
Rating - / 5

We are a Buffé Restaurant, We have Lunch: 10:30-15:00
We Also Gladly take booking's (Reservations).
We Cater Weddings and Birthday Party's aswell.
Room for 100+ ppl.
We offer a 12 Meters Long Buffé Boat,
Mixed with Asian ,Europian, Middle Eastern Food / Sallads & Sweet's.
//We Gladly Welcome You Onboard Ravintola Titanic!


Reviews (23)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Todella ala-arvoista ruokaa,huh huh! Palvelu ynseää. Karjalanpaisti kylmää, vihannekset pakasteesta, juusto pohjaiset ruuat pastaroimattomia (tämä kysytty, missään ei näin lukenut!) Että ei raskaana ollessa semmosia syödä, ainoa mitä pystyi syömään oli tämä kylmä karjalanpaisti. Juomalasit likaisia, veitsissä ruuan jämiä, salaattipöytä olematon. Perunamusi jänkkiä,kun jäi ottimiin kiinni kun yritti saada lautaselle. EI ENÄÄ IKINÄ KYS.PAIKKAAN!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.10.2014
Rating: 0

Todella todella pohjanoteeraus! Tuo paikka tulee menemään pohjaan, niin kuin kaimansa aikoinaan.
Ensinnäkin: Ovenpielissä tervetulleeksi toivottaa pystyynkuolleet tuijat ruukuissa (olisi jo tässä vaiheessa pitänyt älytä kääntyä kannoillaan) Mutta itse asiaan, maito, vesi, kaikki juomat lämpimiä, salaattipöytä erittäin yksipuolinen. Perunapaistos täysin mauton, suolaton ja kylmä. Karjalanpaisti ja Chilihärkä maistuivat samalle liemitiivisteelle. Kaikissa lämpimissä ruuissa käytetty samaa kruunuvihannes-sekoitusta. Hedelmäpossussa käytetty kruunuvihannessekoitusta! Siis hedelmistä ei tietoakaan. Ja kaikki pääruoat lähes kylmiä. Noutopöydässä piti olla pizzaa, mutta oli muutama jämä slize, jotka ei houkutelleet maistamaan, ties vaikka aamusta saakka olivat siinä lätköttäneet. Kahvi pohjaanpalanutta, mustikkapiirakka kuivaa ja mautonta ja vaniljakastike esanssista pussikamaa. Palvelu ynseää. Maksoimme mieheni kanssa tästä lystistä 29,90, NEVER AGAIN!!! Kotona kun itse tekee, saa paljon parempaa. Ikinä en ole saanut näin luokatonta ravintolaruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.09.2014
Rating: 0

Määrä ei korvaa laatua pitää paikkansa tässä paikassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.08.2014
Rating: 0

Olin erittäin pettynyt lounaaseen. Paneroidut kanat palaneita ja kylmiä. Muutkin ruoat kylmiä ja aivan suolattomia. Pitsat, ainoat joita voisi sanoa hyväksi, olivat loppu ja kun uusia luvattiin tuoda odotimme niitä lähes puoli tuntia. Teevesi niin kylmää ettei teepussista irronnut väriä laisinkaan... koomista kyllä, sitä vastoin jäävesi oli lämmintä ja ilman jäitä. Taisi todella oll viimeinen kerta tässä ravintolassa, valitettavasti.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 970€ Added: 02.07.2014
Rating: 0

Puffet lounaalla kaikki ruoat olivat melkein kylmiä, pannupizzat kuivia. Osassa pannupizzoja oli violettia suikaletta :o. Aika erikoisten tuolien nurkat oliavat täynnä muruja, yök.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.01.2014
Rating: 0

Siisti paikka ja lounas kattava. ..silti hieman "tylsä".

Ihan ok paikka, mutta ruokalista tuntuu olevan lounaalla aina samanlainen... ei juurikaan muutoksia

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.09.2013
Rating: 1

vajaa 28e hinta ja perunat raakoja,kala erittäin kuivaa,salaatti nesteessä lilluvaa mönjää siis kaikki päin ryppynarua. en ikinä suosittele paikkaa kenellekkään enkä palaa koskaan kyseiseen "ravintolaan". en koskaan ole syönyt missään näin huonoa ruokaa tai siis maistanut.. rahat meni kyllä kaivoon ja syvälle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 08.04.2013
Rating: 1

Samaan hintaan saa Oulusta paljon laadukkaampaakin buffet-evästä (sisältäen myös kahvit yms). Salaattipöydässä oli jäävuorisalaattia, pakasteherneitä, pastaa, majoneesisalaatteja yms. eli ei juuri kunnon salaatin aineksia. Lämpimät ruuat ihan ok, vaikkakin hieman liian suolaisia ja osa sen oloisia kuin olisi eilisiä lämmitetty. Sain vatsani kipeäksi, vaikka en tietenkään voi olla varma että se oli tämän paikan ruokien syytä. Sisustus ei ole kiva. Lapset varmaan tykkää silti, paljon olikin lapsiperheitä. En mene uudestaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 08.03.2013
Rating: 1

Kaksi kertaa käyty nyt syömässä buffa ja molemmilla kerroilla on löytynyt maistuvaa ruokaa. Nimensä mukaisesti hieman laivabuffa -meininkiä ainaki monensorttisuutensa puolesta. Ei ehkä niinkään gourmet -valikoiman.

Plussaa myös uunilohesta. En muista vähään aikaan saaneeni kelvollista lohta seisovasta pöydästä. Tunnelma myös viihtyisä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.12.2012
Rating: -1

Käytiin työporukalla lounaalla. Alkupalalaksi oli tarjolla vihreätä salaattia höystettynä kinkulla, fetalla sekä oliiveilla. Pääruokana oli uunimakkaraa , kiinalaista porsasta aj itämaistyylistä härkää. Lisukkeeksi oli kahden sorttista kermaperunaa sekä riisiä. Jälkkäriksi kahvi, keksejä ja mustikkapiirakkaa vaniljakastikkeella.
Ruoka oli ihan OK , mutta täytyy todeta, että määrä ei takaa laatua. Riisin keitto ei ollut onnistunut sen ollessa niin kovaa, että paikat meinas lähteä hampaista. Mustikkapiirakka + kasti oli teollista laatua.
Paikka varmaan ok , jos haluat mättää edullisesti

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 21.04.2012
Rating: 1

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Paljetie 5, 90150 Oulu - Route
+358401488130
https://www.facebook.com/pages/Ravintola-Titanic/230239833699356?sk=info

Options