Opens at 12:00

Pioni Paviljonki

chinese
Rating 2.8 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (22)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tavallista Kiinalaista Settiä, vähän vois parantaa valikoimissa. ja laadussa. Aika heikot tuotteet + Sushi plussana.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 12.01.2016
Rating: -1

Aloitetaan paistetulla riisistä ja "härästä". Riisi oli suolasta,kasvikset oli ihan selvästi pakaste herme-maissi-paprikaa ja liha oli sitkeetä possua. Kana-annos herkkusienten ja bambun kanssa oli sitten vähän parempaa, miinusta siitä että sienet oli purkista ja riisi niin puuroista että sillä olisi vaikka tapetit pistäny seinään. Harmi kyllä että päästänyt tason laskemaan kun ennen oli kohtalaisen laadukas. Palvelusta ja ilmapiiristä plussaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 21.05.2015
Rating: 0

Katsoin hintaa lounaspori:n nettisivuilta ja lounaan hinta tuli olla 8€. Kuitenkin hinta olikin 8,5€.

Ruoka oli todella pahaa. Kuka tahansa osaisi tehdä ruokaa mihin laitetaan lihaa, sipulia, porkkanaa ja päälle vain sweetchili-soossia. Jos jotain positiivista pitää löytää, niin lounapöytään kuului sitä hyvää merilevä-juttua, joita saa usein japanilaisista ravintoloista.

Tarjoilija oli enemmän kiinnostunut kännykkäänsä kuin asiakkaisiinsa ja unohti kokonaan tuoda minulle juotavaa.

Lisäksi tämän palstan useat kommentit on kirjoitettu hyvin kehnolla suomella.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 09.04.2015
Rating: 0

Netin kautta löytyi ennakkoon vain hajanaista tietoa. Ravintolalla ei ole omia nettisivuja. Kävimme kun Poriin tulimme. Ruoka oli hyvää ja palvelu sujuvaa. Tulemme toistekin. Ensikertalaisia matkailijoita nettisivu ruokalistoineen palvelisi hyvin. Kun kerran maistaa hyvää kiinalaista ruokaa, tekee sen monta kertaa myöhemminkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.11.2014
Rating: 0

Hyvää palveku,siisti ja hyvää ruoka!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.10.2014
Rating: 0

Kävimme syömässä Pioni Paviljongissa. Aluksi söimme kasviskeitot, jotka maistuivat AIVAN valkopippurilta, kun kyseessä piti olla "tulinen keitto"... Keitto oli suurustettu maissijauholla ja se muistutti aivan liisteriä.
Pääruuaksi halusimme jakaa annoksen, mutta tarjoilija ei tähän suostunut, vaan suositteli että otamme omat. OK, otimme. Tofuannos ei ollut listalla, vaan se piti itse suunnitella. Tofuannos oli ok, mutta sisälsi vain tofua ja kastiketta, vaikka erikseen mainitsimme, että haluamme kasviksia myös. Toinen annos oli kana Kung po. Kana maistui aivan pakasteesta monta kerta sulaneelta kiinalaiselta "kanalta". Kung po:ssa piti myös olla Kung po-kastike ja pähkinät. Kastike oli kuitenkin sweet and sour-kastiketta pakastevihanneksilla, sekä kolme puolikasta maapähkinää.. Hintaa tällä annoksella oli 15 euroa. Loppujenlopuksi söin vain kolme puolikasta pähkinää ja ystäväni kanssa tofut puoliksi... Kastike kuitenkin maistui hyvältä, vaikka oli kaukana Kung po-kastikkeen perinteisestä mausta...
Laskua ei tuotu pöytään, vaan se piti erikseen nousta hakemaan., vaikka ravintola oli tyhjää täynnä ja olimme ainoat asiakkaat.
En suosittele siis syömään kanaa enkä keittoa. Ja jos tämä oli todella Porin paras kiinalainen, niin ihmettelen suuresti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.04.2014
Rating: 0

Monta kertaa käyty kyseisessä paikassa, ja todella maittavaa on ollut! Ei oikeastaan mitään moitittavaa :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.04.2014
Rating: 0

Ystävällinen palvelu, siisti ja viihtyisä paikka ja ruoka on ollut aina yhtä hyvää. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 09.02.2014
Rating: 0

Ruoka oli liian suolaista ja tehty liikaa suomalaiseen makuun. Liha oli todella sitkeää. Toinen katkarapuannos maistui vain ketsupille ja rasvalle. Ei hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 31.01.2014
Rating: 0

Ruoka on loistavaa ja palvelu ehdottoman ystävällistä. Hinnat saattaa olla korkeita, mutta tässä kyllä ihan kohdallaan. Näin hyvästä kannattaa maksaakin. Ehdottomasti Porin paras, väittäisin olevan jopa koko maan parhaimmistoa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.10.2013
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Eteläpuisto 11, 28100 Pori - Route

Options