Kitchen is open

Raatihuoneen Kellari

restaurant
Rating 3.1 / 5

Reviews (23)

Kolmen vuoden jälkeen palasin tähän ravintolaan, viimekertainen valtaisa pettymys yhä mielessä.
Ja ihme oli tapahtunut! Iso porukka oli jälleen koolla. Tilauksia ei ollut ilmoitettu etukäteen, joten henkilökunta pantiin koetukselle. Vastaanotto oli hillityn viileä, ja pelkäsin jo pahinta. Mutta miestarjoilija olikin tilanteen tasalla ja hoiti joutuisasti ja mukavan huomaamattomasti, mutta huumorilla kuorruttaen homman kotiin. Tila oli muuttunut viehättävämmäksi, valot olivat tunnelmalliset. Ruoka hoitui pöytään nopeasti ja oli hyvää. Alkuruokana nautin maukkaan
vihersalaatin viinirypäleineen ja parmesaneineen, pääruoaksi kananrintaa, joka oli miellyttävän mehukasta ja hyvin maustettua. Lisukkeena oikein mukavasti rapea ja pippurinen perunakakku sekä juureksia. Näitä olisi voinut olla hieman enemmänkin. Kastike oli appelsiininen, maukas. Jälkiruokana suklaakakku Bailey's-kastikkeen kera. Sekin oli aivan suunmyötäinen. Paikka nousi jälleen porilaisten ravintoloiden kärkipaikoille, jos ei kärkeen. Hienoa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.11.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Paikka on erittäin tunnelmallinen ja miellyttävä vanha kellaritila. Ruoka sen sijaan oli pettymys.

Kellarin etanat oli kuorrutettu sinihomejuustolla ja vaikka olenkin homejuuston suuri ystävä, oli sitä ehdottomasti liikaa. Annos oli hyvin suolainen Lisäkkeenä oli kaupan vehnäpatonkia. Seuralaisen härkäpastrami oli kaikin puolin ok.

Pääruokien lihat olivat kypsennetty hyvin, mutta muutoin myös pääruoat olisivat voineet olla pienillä muutoksilla huomattavasti paremmat - molemmissa oli ketjuravintoloille tyypilliset perusuunikasvikset (mielestäni kesäaikaan voisi käyttää kauden tuoretuotteita, ei pakastekasviksia), perunalisäkkeet liian suolaisia ja kastikkeessa käytetyt yrtit kuivattuja. Annosten päämakuna suola, ei mitään raikasta tai tasapainottavaa.

Jälkiruokana täysin jäinen valkosuklaa-vadelmajäädyke, pala oli selvästi otettu pakkasesta kymmenen sekuntia ennen tarjoilua. Maku oli vadelmainen, mutta valkosuklaata siinä ei huomannut. Hinta-laatu-suhde ei varsinkaan tässä annoksessa ollut kohdillaan.

Odotukset olivat tosiaan korkealla, mutta harmiksemme ruoka ei vastannut odotuksia. Pienillä muutoksilla (suolan tilalle myös muita makuja, tuoreita kasviksia ja yrttejä, laatua määrän tilalle jne) saisi jo paljon aikaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 09.08.2016
Rating: 0

Lauantai-ilta, ei jostain syystä asiakkaita kuin 5 pöydässä. Loistava palvelu, loistava ruoka(aura-juustokuorrutteinen härän sisäfilee).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 31€ Added: 15.08.2015
Rating: 0

Kävimme lounasaikaan aterioimassa ravintolassa. Kala-salaattipöydässä tarjolla oli mautonta sienisalaattia, vähintään yhtä mauttomia kylmiä silakkapihvejä, ylisuolattua lohta ja himosilakkaa. Salaattipuoli sisälsi pääasiassa jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua ja raejuustoa. Ruisleipä oli hyvää, taisi olla suoraan kaupasta. Hinta 11 euroa / hlö tällaisesta moskasta. Kaverilla pakki kuralla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 25.05.2015
Rating: 0

Kävimme ruokailemassa Jazzien aikaan kahtena
päivänä isolla porukalla, ruoka oli todella hyvää.
Talon etanat ovat loistavia!
Siika korvasienikastike, ankankoipi, pippuripihvi,
kaikki annokset olivat maukkaita ja sopivan kokoisia. Ajankohtakin huomioon ottaen palvelu oli nopeaa, ystävällistä ja osaavaa. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 28.07.2014
Rating: 0

Kävimme syömässä isommalla porukalla yhden ryhmämenuista. Alkuruoaksi tarjoiltu sienikeitto oli ihan hyvää. Keiton seurana tarjoiltu patonki oli mautonta kaupan peruspatonkia. Voisi kuvitella, että Rotisseurs-kilpiravintolassa tarjottaisiin itse tehtyä maukasta kateleipää. Tai ainakin sitä kaupan patonkia voisi tuunata jotenkin..

Itse pääruoka eli härän ulkofileepihvi oli myös ihan ok. Kastike ja lisäkeperunat olivat herkullisia. Pihvi olisi kaivannut ehkä hieman maustamista suolalla. Nyt liha oli hieman mautonta.

Kaiken kaikkiaan kokemus oli ihan ok. Tuntemattoman henkilön arvostelu 14.12.2013 on siinä mielessä väärä todistus, että olen syönyt ketjuravintoloissa parempia pihviannoksia. Nyt syöty pihvi ei mielestäni ole kilpiravintoloilta odotettua tasoa.

Ravintolan tarjoilijat olivat ystävällisiä ja ammattitaitoisia.

Voisin kuvitella vierailevani paikassa myös uudestaan. Perushyvää ruokaa kohtuulliseen hintaan. Elämyksiä menen etsimään kuitenkin jostain muualta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 18.03.2014
Rating: 0

Hyvät sapuskat, paljon parempia mitä Porissa saa ketjupaikosta, tämä kun ei sitä ole. Palvelu loistaavaa ja paikka tunnelmallinen. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 14.12.2013
Rating: 0

Viehättävä nuori tarjoilija ohjasi meidät pöytään. Hän kaatoi veden 'kökköiseen' lasiin ja likakököt lähtivät liikkeelle kohti lasin pohjaa. Toinen ruokalistoista oli näkyvän lian peittämä.

Koska tämä oli toinen kokeilumme tähän ravintolaan, päätimme luovuttaa ja vaihtaa paikkaa.

Kohteliaasti ajattelimme ilmoittaa henkilökunnalle muuttuneista suunnitelmistamme ja löysinkin rouvan jolle ilmoitin poistuvamme ja syyn siihen.

Rouvan käyttämiä sanoja. 'Me olemme vain ihmisiä, henkilökunta tekee täyttä päivää ja nauttii täyttä palkkaa. Onko lähtönne syy hinnoissa eikä liassa? Onko liian kallista teille?'

Näkyvä lika aiheuttaa mielikuvan saastaisesta paikasta. Onko todella liian vaikeata kattausta tehdessä silmäillä astiat varmuuden vuoksi läpi. Tai ns. luppoajalla pyyhkiä näytteet pois ruokalistan kannesta. Puhumattakaan antamamme asiallisen palautteen vastaanottamisesta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.08.2013
Rating: 0

Erinomainen ruoka (kuha ja siika pääruokana, etanat ja katkarapu alkupaloina). Annoskoko totuttua suurempi ja etenkin korvasienikastike oli hurmaava.Tarjoilu oli ystävällistä ja tehokasta joskin vähäsanaista. Tämä ei kuitenkaan haitannut vaan oli jopa miellyttävää kun ei tuputettu alkudrinkkejä tms. kuten niin monessa paikassa muualla. Suosittelemme lämpimästi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 29.07.2013
Rating: 0

Jazzmenu:katkarapusalaattia, keitettyä kuhaa ja perunoita, jälkiruoaksi mansikoita ja kermavaahtoa. Salaatti ok, kala hieman ylikypsää. Ei huonoa, ei loistavaa. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 42€ Added: 17.07.2013
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Hallituskatu 9, 28100 Pori - Route
http://www.raatihuoneenkellari.fi

Options