Closed now

Sofia

lunch restaurant
Rating 4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible

Reviews (4)

Kukahan lienee kirjoittanut ravintolan esittelyn? Löysin siitä yhdellä lukemalla 10 virhettä. Ei anna kovin hyvää kuvaa ravintolasta, joka on kuitenkin ihan varteenotettava. En ollut käynyt paikassa moneen vuoteen, mutta lauantailounas kympillä houkutteli. Tarjolla oli neljää lajia lämmintä ruokaa, joista yksi kasvisvaihtoehto. Kaikki olivat kotiruokamaisia, mutta maukkaita. Salaattivalikoimat olivat mainiot, ja erityiskiitoksen annan leipäpöydälle. Rapeakuorista, tuoretta leipää, nam! Hintaan kuului myös jälkiruoka ja kahvi. Kympillä tosi hyvä setti Puuvillan ostoskeskuksessa kiertelyn jälkeen. Ruoat olivat sulkemiseen asti siistit ja ruokaa oli hyvin jälkellä. Mitään rääppeitä ei tarvinnut nuolla tarjoiluastioiden pohjilta. Paikka on vanha ja se näkyy, hyvässä. Tiiliseinät, jyhkeät huonekalut, katto korkealla. On tilaa asettua omiin oloihinsakin, koska ravintola on hyvin laaja. Hienosti on kuitenkin onnistuttu välttämään kolkkous. Henkilökunta oli hyvin hommassa mukana, opastusta ja hyvää mieltä riitti. Ainoa ihmetyksen aihe oli kovin syksyiset kaalipata (joka oli maukasta...) ja omenapiiras jälkiruoaksi kesäkuussa. Jälkiruoka toikin notkahduksen muuten herkulliseen kattaukseen; se oli melko mautonta ja olisi vaatinut lisäää makeutta tai jotain ekstraa. Mutta miinus on hyvin lyhyt ja paikkaa voi suositella.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 03.07.2019 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Arvostelija on opiskelija.

Tästä paikasta näkee miten hyvä henkilökunta on ravintolan sydän. Porukka huitoo menemään niin hyvällä meiningillä ja suurella sydämellä, että se tartuu väkisinkin asiakkaaseen. Kiireisenä aikana kassa palvelee neljää asiakasta samaan aikaan. Oikea meininki siis!
Ravintolapäällikkö (?) Simoon törmääminen on iloinen kohtaaminen ihan yliopistokeskuksen käytävälläkin.
Kiitos Sofialaiset päivieni valona olemisesta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 3€ Added: 11.01.2015
Rating: 0

Erittäin laadukas lounasravintola Porin yliopistokeskuksessa. Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu. Vaihteleva ruoka ja erikoislounaat hintaansa nähden erittäin hyviä. Hälyisä, koska kyseessä on yliopistokeskuksen ravintola. Ravintolalla on intohimoinen asenne ruokaan, mikä on hyvä asia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.12.2012
Rating: 0

Porin yliopistokeskuksen kätköissä
tilava, laadukas ja viihtyisä lounasravintola. Auki kesälläkin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 06.07.2011
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Siltapuistokatu 2, 28100 Pori - Route
http://www.amica.fi/ravintolasofia

Options