Opens at 17:00

Trattoria Bucco

italian
Rating - / 5

Reviews (24)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Viimeiset kerrat kun olemme käyneet Buccossa, on ruoka ollut jopa heikkoa, vimeksi meitä oli 8 henkeä, ruoka oli toisilla kylmää, toisilla haaleaa, maku mitätön, suolaa oli siikaan laitettu niin että se oli ainoa mikä maistui. Nuori naisarjoilija oli ystävällinen, muu henkilökunta röyhkeää, viettivät vain yhteistä aikaa tiskin takana. Omistaja kävi huolehtimassa kaveriryhmästään viereisessä pöydässä, muut jätettiin oman onnensa nojaan. Lähes 4 tuntia meni alkuruoka-pääruoka-jälkiruokaoperaatioon, eikä omasta tahdostamme. Olen useasti todennut henkilökunnan surkean käytöksen täällä, kun menee ovesta sisään vain nuorimmat tarjoilijat tervehtivät. Jos on johtoa paikalla, eivät edes vastaa, katsovat vain suoraan päin. Kaksi kertaa olen mennyt kysymään onko tilaa, ovet ovat olleet auki, normaali aukioloaika, ei mitään viestiä, kukaan ei tervehdi, katsovat vain, kun olen tiedustellut, onko tilaa seurueelle, on vain sanottu että täällä on yksityistilaisuus. Ei edes tervehditty. Eivät varmaan sitten tarvitse asiakkaita, vain omat kaverinsa. Emme enää mene pettymään niillä hinnoilla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.01.2014
Rating: 0

10 hengen seurue tulleina ympäri Suomea kokoontui juhlaan ja kahta lukuunottamatta oli miltei mykistynyt . Että Porissa on jotain tällaista! Porissa itse asuvana voin todeta, että Porista voi joskus saada ravintolassa ihan hyvää ruokaa. Mutta tällaista oikeaa ravintolaa, jossa annokset ovat keittotaidetta, ei ole toista. Ja ne kaksi, jotka eivät olleet täysin tyytyväisiä, eivät itse olleet varmoja lihan kypsyysasteesta. Siis varoitus: henkilöt, jotka haluavat kengänpohjan kuivuusastetta, älkää tulko Buccoon, koska siellä ei lihaa pilata! Monet maat ja mannut kokeneet , kokkaamista harrastavat helsinkiläisvieraatkin arvioivat annokset todella hienosti suunnitelluiksi ja taidokkaasti valmistetuksi. Ehdottomasti, täysin absoluuttisesti paras klassinen ravintola Porissa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.01.2014
Rating: 0

Kolusin kaikki porilaisten ravintoloiden ruokalistat netissä läpi ja päädyin niiden perusteella Buccoon. Neljän ruokalajin menu oli todella hyvä vastine rahoille! Alun siikakarpaccio hauenmädin ja tilli-voivaahdon kera vei kielen mennessään. Sitä seurannut kukkakaalikeitto ja kylmäsavulohi oli mainio yhdistelmä, vaikkakin kukkakaalin maku peittyi kerman alle. Pääruokana tarjoiltu poron filee oli täydellisen murea ja melko suurikokoinen, lisukkeena oli ihanaa tryffeliöljyllä maustettua muusia, parsaa ja jotakin tummaa kastiketta. En muista, milloin olisin saanut näin hyvää lihaa! Jälkiruokana oli rapeaa marenkia, valkosuklaamoussea ja marjoja - täydellistä! Talon punaviini tarjoiltiin hieman liian kylmänä ja oli ihan ok, ei mitään erikoisen hyvää. Henkilökunta oli ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 11.07.2013
Rating: 0

Paras ruoka mitä olen syönyt. Annoskoot ja maut täysin kohdallaan! Rakastuin ravintolaan ensi syönnillä ja tulen tampereelta vain tamän takia uudestaankin!!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 68€ Added: 27.06.2013
Rating: 0

Lauantaina 20. 4.2013 ennakkoon tilattu 27 hengen seurue. Palvelu ala-arvoista, yksi tarjoilija yritti selviytyä ja muut viettivät koko illan taukoa. Ruoka hyvää, ei loistavaa kun sen viimein sai. En koskaan vie asiakkaitani tänne, yksi käynti riitti. Valitkaa joku muu ravintola!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 23.04.2013
Rating: 0

Ruoka hyvä ,mutta palvelukokonaisuus kauhea. 27hlön seurue, ennakkoon tilatut ruuat, odotteli alkusalattia yli 30 min ja pääruokaa kaksi tuntia.Asiaa hoitamassa yksi tarjoilija,kukaan ei pahoitellut.Ruuan sinänsä taso pilattiin surkealla palvelulla,josta omistaja/ravintolapäällikön pitäisi pystyä/osata vastata.Surkein ravintolakokemukseni.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 21.04.2013
Rating: 0

Ensi kerralla kun tulemme Poriin valitsemme toisen ravintolan. Mielestäni ruoka oli ala-arvoista verrattuna hintoihin. En myöskään ymmärrä miksi Bucco on niin arvostettu ravintola, sillä omasta mielestäni se on vain yksi muiden porilaisten ravintoloiden joukossa. En menisi syömään uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 31.03.2013
Rating: 0

Hyvää ruokaa. Lapsiystävällinen paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 70€ Added: 28.02.2013
Rating: 0

Alkupalana tarjottu "sinappikinkku" oli tarjolla kuten carpaccio, mutta sitä se ei ollut. Aterian pelasti poro joka hipoi täydellistä. Kertavesi ja alkoholi olivat huippuhinnoissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 18.02.2013
Rating: 0

Tarjoilu hidasta. Asiakkaat unohdettiin pöytään ja tilaus oli unohdettu keittiössä.
Ruoka oli hyvää ja kauniisti laitettu esille, mutta henkilökunnan ammattitaidottomuus oli pettymys, joka vei koko seurueelta paljon pois ruokanautinnosta ja latisti tunnelmaa. Asiaa ei myöskään pahoiteltu, vaikka asiakas sen otti esille. Tällaista ei voi ohittaa pelkällä olankohautuksella. Ei tee mieli mennä uudelleen, koska kaikkia asiakkaita ei kohdella yhdenvertaisina.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 17.02.2013
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Hallituskatu 22, 28100 Pori - Route
http://www.bucco.fi

Options