Closed now

Punkaharjun Paviljonki

Rating 2.5 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Paviljongin ulkoiset puitteet ovat hienot-terassilta avautuu kaunis näköala järvelle, ja ravintola on siisti ja viihtyisä.
Ala carte annokset tilataan kassalta, mitä ei välttämättä osaa odottaa puitteiltaan näinkin tyylikkäältä ravintolalta.
Alkusalaatit otetaan noutopöydästä. Salaattivalikoima oli monipuolinen ja kaikki oli vielä illalla tuoreen ja raikkaan näköistä.
Tilasimme paistetut muikut, Paviljongin burgerin sekä Lasten korit (ihapullia, pikkunakkeja, lankkuperunaa ja salaattia).
Annokset tulivat 15 minuutissa. Muikut olivat rapeaksi paistettuja ja sopivan suolaisia, muusi oli oikeaa muusia ja annos oli kauniin näköinen. Paviljongin burgeri oli ciabatta sämpylän väliin tehty, coleslaw salaatilla, majoneesilla ja cheddarjuustolla höystetty sekä varsin paksulla jauhelihapihvillä täytetty ateria. Pihvi oli mehevä ja hyvänmakuinen, ja ehdottomana plussana on mainittava että se oli omatekoinen. Lasten korit olivat ihan ok lukuunottamatta kurttuisia nakkeja, olivatkohan unohtuneet rasvakeittimeen himpun verran liian pitkäksi aikaa?
Kokonaisuutena Paviljongista jäi positiivinen kuva, käymme todennäköisesti uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 03.08.2014
Rating: 0

Ruokaa sai odottaa lähes tunnin. Pöytäseurueen ensimmäiset annokset oli syöty kun tultiin kysymään onko kaikki tullut. Siinä vaiheessa vasta huomattiin että toinen tilaus oli kokonaan toimittamatta.
mökki lähistöllä,mutta tänne ei tulla toiste. Surkea palvelu ja hinta-laatusuhde huono.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.07.2014
Rating: 0

Perustarjoilu perusteet hakusessa, ruokaa piti odottaa pitkään, laskua vielä pidempään. paikka antaa odottaa enemmän.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 30.06.2013
Rating: 0

Kävimme syömässä poropizzat. listassa lukee aurajuustolla, mutta aurajuustoa ei ollut. Tarjoilija ei tullut kertomaan asiasta ennen kun pizzat olivat pöydässä. Pizzassa ei maistunut kuin tomaattipyre ja normaalia juustoa ei edes huomannut kyseisissä pizzoissa. Palvelu: Istuimme pöydässä 15 minuuttia eikä kukaan tarjoilijoista edes katsoneet meihin päin. jouduimme käydä pyytämässä tarjoilijaa ottamaan tilauksemme. Saatiin tilattua pizzat ja juomat.Tarjoilijaa vähän ihmetytti että halusimme juomat heti eikä vasta ruoan kanssa. Eli puoli tuntia oli ehtinyt kulua että saimme juomat. Ei yrittäjän kannanlta kannattavaa. Eikä voinut johtua siitä ettei tarjoilijoita olisi ollut. Tarjoilijoita oli 4 ja kokkeja saman verran ja asiakkaita vajaa 50 kyllä pitäisi palvelun pelata, mutta ei.
Paikassa on hyvät puitteet toimivalle ravintolalle...mutta palvelun ja ruoan laadussa paljon parannettavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 18.06.2012
Rating: 0

Söimme vapaavalintaisen 4 täytteen pizzan (valtava kooltaan). Pizzan pohja erinomaisen rapeaksi paistettu ja täytteissä ei säästelty. Toisella kertaa tilasin paistetut muikut perunamuusilla. Muikut ihanan rapeiksi kuorrutetut ja runsaassa voissa paistetut ja muusissakin maistui reilusti voi. Nam, nam

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 07.08.2011
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Kesämaantie 2, 58450 Punkaharju - Route
029007 4050
http://www.punkaharjunlomakeskus.fi/fi/palvelut/ravintola

Options


googleMapsPlatformApiKey