Unknown

Ravintola Piikatyttö

Rating 3.1 / 5

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Syötiin kolmen ruoan menu, alkupalaksi siikatatar paistetulla ruisleivällä, pääruoaksi lammasta ohraton kanssa ja jälkiruoka oli tyrnipannacotta. Kaikki oli onnistuneet erinomaisesti ja ruuat eivät tulleet liian nopeasti, eli sai syödä rauhassa ja maistella rauhassa. Jälkkäriviinin suositteli tarjoilija joka oli aivan loistava!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 47€ Added: 10.05.2015
Rating: 0

Kävimme äitienpäivän juhlalounaalla 27e/hlö. Lounaaseen kuului mustaherukka-kuohuviini (parasta maistamaani kuohuvaa!), seisovan pöydän ruuat sekä jäkiruokakahvi ja kermakakku. Paikan puitteet ovat hienot, miinusta ainoastaan vessojen epäsiisteydestä. Tarjoilijat olivat ystävällisiä. Tuollainen erikoinen, erittäin huolellisesti tehty paikka ansaitsisi tietenkin rinnalleen taidolla tehdyt ruuat. Valitettavasti ruoka oli kuitenkin juuri sitä suomalaisille noutopöydille tyypillistä, tylsää ja mautonta kermassa uitettuja lihoja, sekä halpaa ja mielikuvituksetonta salaattia. Graavilohi oli hyvää, mutta muutoin ei huvittanut keskinkertaista ruokaa syödä. Laatuun nähden ruoka oli ehdottomasti ylihintaista. Harmillinen pettymys.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 11.05.2014
Rating: 0

Seminaaripäivällinen aikalailla nappiin. Täällä ei tarjota mitään economy-broileria vaan kunnon maittavaa ruokaa. Alkupalana graavikala, muikunmätilautanen. Nam! Pääruokana hirveä marjojen ja juuresten kera. Kyllä oli makea ja suolainen suloisessa tasapainossa. Ihan himpun lämpimämpänä olisi voinut ruoka tulla pöytään. Ja kyllä porukka viihtyy tunnelmallisessa ravintolassa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.10.2012 View previous reviews (2)
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Porosalmentie 313, 58900 Rantasalmi - Route