ma-v

19 reviews

Badges

Blog link

Reviews (19)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Pancho Villa tex mex

Asioilla lähistöllä, vain lyhyt aika syömiselle joten kauemmas ei voitu lähteä - jälkiviisaana sanottava on, että olisi kannattanut jäädä nälkäiseksi mielummin kuin astua tähän paikkaan. Lounasbroileri-annos ihan luokaton. Broilerinfileen nyt nälkäänsä söi, mutta kastike oli valmispullokuraa. Ravintolassa oli myös likaisin vessa, jossa olen hetkeen käynyt. Tarjoilija epäammattimainen. Hinta annoksella sellainen, johon pystyisi kevyesti tarjoamaan tuoreita raaka-aineita. En suosittele kenellekään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.09.2014
Rating: -1

Onneksi jaksoimme uusina Tamperelaisina etsiä paikkaa rakennustyömaankin takaa. Erinomainen palvelu, seurani oli oikein tyytyväinen kahviinsa. Omaksi ilokseni myös ei-kahvia juovat oli huomioitu hyvällä valinnanvaralla ja saamani kaakao oli eriomainen. Taatusti käymme jatkossakin!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.09.2014
Rating: -1

Restaurant: Faasai Ravintola

Ensimmäinen kertamme tässä ravintolassa. Otimme take away -annokset, joissa alennus suorastaan uskomattoman hyvä. Näin ollen hintalaatusuhteeltaan erinomainen. Palvelu oikein ystävällistä. Ainoana miinuksena oli, ettei take away -annoksen mukaan oltu pakattu syömäpuikkoja - pienoinen haaste hotellihuoneessa syöville.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 10.09.2014
Rating: -1

Restaurant: Tiiliholvi restaurant

Paikka vanhassa kellarissa on todella kaunis ja ruoka tukee tätä kokonaisuutta. Maanantai-iltana muita asiakkaita ei juuri ollut ja annoksemme valmistettiin vieressämme. Tarjoilija oli ammattiaitoinen ja härkä maukasta. Annos oli siinä määrin täyttävä, ettemme tilanneet jälkiruokia. Silmään pistivät myös paikan kabinetit, joita varmasti tulemme vielä hyödyntämään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 09.09.2014
Rating: 0

Restaurant: Trattoria Sorrento

Muiden arvostelujen perusteella kannattanee tilata pitsaa. Itse tilasin lohisalaatin, joka oli todellinen pettymys: salaatti oli suoraan valmissalaattipussisekoitus ja lohipala mahdottoman tylsä ja mauton. Juuri samaa laatua, mitä saa parin kilometrin päästä yliopiston ruokalasta murto-osalla tästä hinnasta. Seuralaiseni söi pasta pollon, joka sisälsi lähinnä pastaa, broileria vain hippusina.

Kaikkinensa tunnelma ja sisustus ok, ruoka kuitenkin lähinnä laitosruokalaan sopivaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 30.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Musta Lammas restaurant

Miljöö mitä parhain. Meitä palvellut tarjoilija ystävällinen ja ammattitaitoinen - erityinen plussa annoksen komponenttien tarkasta esittelystä. Ravintolalle kiitos pienten lähituottajien suosimisesta. Tilaamani kuha oli erinomaista, lisukkeena oli kauteen sopivia vihanneksia. Annoskoko oli juuri sopiva. Parasta oli kuitenkin erittäin taitavasti koottu raparperijälkiruoka sekä maukkaat keittiön tervehdykset. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 42€ Added: 04.07.2014
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Piikatyttö

Kävimme äitienpäivän juhlalounaalla 27e/hlö. Lounaaseen kuului mustaherukka-kuohuviini (parasta maistamaani kuohuvaa!), seisovan pöydän ruuat sekä jäkiruokakahvi ja kermakakku. Paikan puitteet ovat hienot, miinusta ainoastaan vessojen epäsiisteydestä. Tarjoilijat olivat ystävällisiä. Tuollainen erikoinen, erittäin huolellisesti tehty paikka ansaitsisi tietenkin rinnalleen taidolla tehdyt ruuat. Valitettavasti ruoka oli kuitenkin juuri sitä suomalaisille noutopöydille tyypillistä, tylsää ja mautonta kermassa uitettuja lihoja, sekä halpaa ja mielikuvituksetonta salaattia. Graavilohi oli hyvää, mutta muutoin ei huvittanut keskinkertaista ruokaa syödä. Laatuun nähden ruoka oli ehdottomasti ylihintaista. Harmillinen pettymys.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 11.05.2014
Rating: 0

Restaurant: Hanko Sushi

Vaikken suuri sushifani olekaan, tämä oli hyvää.

Raaka-aineet tuoreita, maut menivät ihan nappiin. Medium-annos keittoineen tarjosi mukavan kevyen lounaan pieneen nälkään.
Hinta kuitenkin on melko korkea. Toki Japanilainen ruoka on kevyttä, mutta 18.50e on liikaa tällaisesta pikkunälän naposteluannoksesta.
Seuralaiseni otti Yakishake-lautasen, jossa siis grillattua lohivarrasta. Lohi erittäin hyvää, mutta edelleen, pari pientä lohipalaa ja kuppi riisiä ylihinnoiteltu.

Toivottavasti löytävät paremman liiketilan, nyt meluisassa ostoskeskuksessa Halpa-Hallin mainoksia kuunnellen, jäi ruokailusta melkoinen pikaruokalafiilis, vaikka sisustus olikin kaunis.

Uudelleenkin varmasti käyn, mutta hintavuus laittaa harkitsemaan, miten usein sitä kehtaa käydä.

Lisäys 23.12: Ylempi arvostelu pätee edelleen - ainakin toisinaan. Nyttemmin olen oppinut, että annosten taso vaihtelee paljon tekijästä riippuen. Yakishaken lohi jäänyt toisinaan kylmäksi ja liian raa'aksi ja samalla kertaa makit olleet löysiä ja annoksen kauneus puuttunut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 23.12.2013
Rating: 3

Erityisesti lauantaibrunssia kannattaa kokeilla! Brunssilla laatuun on satsattu määrää enemmän, mikä on vain positiivinen asia. Alkuun sopivat hedelmät, sen jälkeen itselleen voi kasata haluamansa burgerin ja salaatin. Brunssin savulohi erityisen aromikasta! Myös hampurilastäyte-/salaatintekovaihtoehdot runsaat ja maukkaat. Brunssin jälkiruuaksi oli sitten leivoksia sekä vaahtokarkkeja suklaalähteessä dipattavaksi. Tämä kustansi 19e, shampanjan kanssa hinta 24e. Erityinen plussa kiireettömästä tunnelmasta, huippumukavasta tarjoilijasta ja livemusiikista!

Myös päivällisellä olemme käyneet. Tuolloin ottamani siika erityisen hyvin valmistettu, myös kasvispeti oli maukas vaikka parsa olikin jäänyt hiukan liian napakaksi. Seurueeni hampurilaisannokset näyttivät juuri siltä, miltä hyvän hampurilasen tuleekin ja erityisesti paikan paholaisenhillo sai kehuja. Myös tuolloin tarjoilija oli mukava.

Kyllä tämä kaupungin ravintoloiden parasta kastia on!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 19€ Added: 11.01.2014
Rating: 0

Restaurant: Mount Sherpa nepalese

Kiva, mutta yllätyksetön. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja palvelu ensiluokkaista. Sisustus viihtyisä, mutta vähän enemmän omaa rauhaa syömiseen kaipaisi, nyt pöydät liian lähekkäin.

Pari kertaa olemme käyneet ja neljä annosta testanneet. Kaikki annokset ovat olleet hyviä, osa reilusti tulisiakin, mutta jotain jäi puuttumaan. Suomalaiseen makuun tämä varmasti passaa paremmin yksinkertaisuutensa ja mietojen makujen vuoksi verrattuna muihin aasialaisiin keittiöihin. Itse kuitenkin olen jo kyllästynyt jo .

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 26.10.2013
Rating: 2


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites