Opens at 09:00

Cafe Sali

Rating 1.8 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (10)

Lounaslistan vaihtoehdot hyvin kerma/smetana/pekoni/makkarapainotteiset. Valitsemani maalaissalaatti lohella ei ollut maalaissalaattia nähnytkään!Toista kertaa en paikassa aio lounastaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 21.03.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pari vuotta sitten söimme täällä hyvän brunssin, kerrassaan mainion. Nyt brunssia voisi kutsua tavallisen hotellin tavalliseksi aamiaiseksi. Ja miksi kuohuviineihin ei voi edes hiukkasen panostaa. Nyt panostus pikkupullojen hinnoissa! Paikka oli tupaten täynnä, mikä hyvä asia, mutta nyt laatu jäänyt määrän alle. Kovasti toivoisin vanhaa palvelua persoonallisine tarjottavineen takaisin. Ei se määrä, vaan se laatu. Oli kyl harmin paikka moinen.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 19€ Added: 02.02.2016
Rating: 0

Söin lounaalla loungessa Salin herkkuhampurilaisen. Ruoka saapui kiitettävällä nopeudella pöytään. Valitsin hampurilaiseen chilimajoneesin, mutta tästä huolimatta hampurilaisen sisukset suorastaan pursui ketsuppia. Lisäksi hampurilaisleipä oli niin kovaa, että se meni kappaleiksi leikatessa sitä veitsellä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 19.01.2015
Rating: 0

Salaatit +++. Parempia salaatteja ei vielä ole Raumalta löytynyt. Iloista palvelua myös aina saanut. Kahvilatuotteita ei juuri ole tullut kokeiltua, mutta hyviä ovat olleet. Kertaalleen olen ylihintaisella oluella myös käynyt. Kaikenkaikkiaan suosittlemisen arvoinen paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.06.2014
Rating: 0

Rauman kaltaisessa kaupungissa tämä kahvila on mahtava poikkeus. Hyvin lämmin suositus käydä syömässä Salissa salaattia ja kummastelemassa maailman menoa. Paikka on kyllä melko hintava, mutta lämmin suositus tästä huolimatta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.12.2013
Rating: 0

Todella kovien kehujen saattelemana menin tänään paikkaan brunssille todella vaatimaton ja köyhä. Salaatit pari kuivunutta salaatilehteä ja tomaattia.Paikka on hieno ja sisustus Ja vielä nopeasti silmäiltynä siellä ei ollut ns mitään itse valmistettua vaan tukku kamaa.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 19€ Added: 15.09.2013
Rating: 0

Päivä oli tietysti huono ja hetkikin, mutta kuten Gordon Ramsaykin sanoo. Ravintola on juuri niin hyvä tai huono, miten se palvelee asiakkaitaan kiireessä ja paineessa.
Tilasin Pasta Polognesen, Kassa neito kertoi, katse suunnattuna ravintolan seiniin, että on vähän jonoa, sanoin sen olevan ok. Jonoa oli tosiaan, annokseni tuli 50min tilauksen jälkeen kylmällä lautasella. Annos siis kylmeni myös siis hetimiten. Ruoka oli toki hyvää, muttei mikään makuelämys, joten 9,20€ on melko paljon pennemakaronista ja jauhelihasta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 01.01.2013
Rating: 0

Ihana luksuskahvila! Viihtyisä, valoisa, kiiltävän puhdas, herkut houkuttelevia ja loistava asiakaspalvelu!! Italialaiset sorbetot, erikoiskahvit, ja taivaalliset leivokset, fresitaa ja skumppaa pikkupulloissa. Koko perhe viihtyi. Pienimmille pikku leikkinurkkaus.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.08.2012
Rating: 1
     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.08.2011 View previous reviews (2)
Rating: 0

A la carte -tason lounas. Suosittelen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.08.2011
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kuninkaankatu 22, 26100 Rauma - Route
010 4233 161
http://www.cafesali.fi/

Options