Unknown

Rauman Poroholma - Augustin Paviljonki

Rating 2 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Seisova pöytä jossa perus salaattiaineksia, kalakeitto, joku perinnemössö ja päivän annos. Miljöö on mahtava, mutta palvelua ei ole, henkilökunta (?) haahuilee verkkareissa ympäriinsä ja ruoka on juuri sellaista kuin alla kuvataan. Paikka voisi olla vaikka kuinka hyvä, mutta eikö ketään kiinnosta kun maksavia turisteja vaan riittää? Pettymys.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.08.2015
Rating: 0

salaattipöytä. ..no joo, mutta varsinainen ruoka.perunamuusi kylmää ja niin vetistä että vesi tirskui suupielistä."saarioisten lihapullia".Lämpimässä vedessä kelluvia nakkeja odottamassa ottajaa.Jauhelihamureke tehty halvimmasta mahdollisesta lihasta suurella määrällä jatketta, lopputulos mauton.Lapskoussi myös omituista,vetistä ja vähän makeaa paljosta porkkanasta johtuen, kun pitäisi olla pippurista ja sopivan suolaista.Kun mikään ei tuntunut natsaavan ja maha huusi vielä tyhjyyttään, ajattelin että täytänpä sitä vielä KERMAISELLA LOHIKEITOLLA jota ei amatöörikään voi pilata.Mutta APUA ! EI VOI OLLA TOTTA.Keitto niin pikisuolaista etten kahden lusikallisen jälkeen voinut enää jatkaa ja ruoka jäi siihen.Tällä hinnalla odottaisin jälkiruoaksi muutakin kuin kupin kahvia ja fazerin sinisen.Muihin Rauman lounaspaikkoihin verrattuna, olisi ehkä paikallaan tarkistaa hinta- laatusuhde.
nimim. "Ei nirso, kaikkiruokainen"

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 01.08.2012
Rating: 0

Häpesin kun vein Lappeenrannan tuttavani tänne. Kaunis ja ihan paikka, mutta ruoka oli kuin tilattu ABC.tä, siis kuivunnutta valmisruokaa.Ravintolassa ei ole kuulemma alacarte listaa, ei jälkiruokaa, Tarjoilu tylyä, ja seisova pöytä, suurin osa ruoka-asioista oli tyhjiä, ja ne pysyivät tyhjinä vaikka kysyimmekin ruokaa lisää... Kaunis ja ihana paikka, mutta tehkää siellä myös oikeaa ruokaa. Kiitos

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 09.07.2012
Rating: 0

Salaattipöytä on hyvä ja laaja, mutta lämpimässä pöydässä on parantamisen varaa. Ruuat ovat melko keinotekoisen makuisia, paitsi lohikeitto, mikä on todella hyvää!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 11.05.2012
Rating: 0

Konstailematonta perusruokaa hienossa miljöössä. Lounasbuffettiin kuului myös salaattibuffet, jossa riittävästi aineksia kerätä mieleisensä annos.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 09.08.2011
Rating: 0
     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 05.08.2011 View previous reviews (2)
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Poroholmantie, 26100 Rauma - Route

Options