Unknown

Ravintola Goto

Rating 3.5 / 5

Reviews (26)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kiva sijainti torin laidalla, samoin moderni sisustus oli yllättävän hauska ja tyylikäskin vanhassa puutalossa keskellä Vanhaa Raumaa. Asiakaspalvelu sujui rennosti ja sulavasti. Tilaus ja ruoan saapuminen oli ripeätä. Hampurilaisannos sen sijaan oli hintaansa nähden melko tavanomainen. Kaikki lisukkeet (ketsuppi, sinappi ja valkosipulimajoneesi sekä herkkukurkkuviipaleet) olivat ihan tavanomaisia, kaupasta saatavia. Jauhelihapihvi oli paksu; medium, kuten tilattiin. Sämpylä pussista otetun tuntuinen. Ranskalaiset suuria ja rapeita. Jäävuorisalaattia ja tomaattia piti annos vielä sisällään. Kaikki oli ihan ok, mutta samanlaisen teen tavallisena lauantai-iltana kotona. Ravintolalta odottaisi jotain omaa ja erilaista. Lisää mielikuvitusta lisukkeisiin, jos hampurilaiset tuodaan fine dining -ravintolan listoille!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 11.02.2017
Rating: 0

Lounaalla Gotossa ystävien suosituksesta. Otimme seuralaisen kanssa ceasar-salaatin kanalla ja karkkipossua. Salaatti ei ollut mitenkään erityinen, ihan perus ceasar. Koko oli kuitenkin hintaan nähden kohtuullinen. Karkkipossu sen sijaan oli todella maukasta, lisäkkeenä olleet kasvikset ja riisi sopivat lihan kanssa erinomaisesti. Palvelu oli nopeaa ja sujuvaa, tosin ravintolassa oli asiointimme aikaan vähäisesti väkeä. Tulemme ehdottomasti uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 09.08.2016
Rating: 0

Omistajavaihdoksen jälkeen olimme miettineet vierailua Gotossa jo jonkin aikaa, sillä sijainti on kiva ja miljöö erittäin miellyttävä. Rauman tarjonta fiinimpään ruokailuun myöskin on suhteellisen suppea, joten tilausta Gotolle mielestäni on. Asioimme arkipäivänä ja päätimme testata lounaan avulla kannattaako satsata iltaruokailuun kyseisessä paikassa.
Täytyy sanoa, että pettymys oli kyllä suuri. Miljöö on edelleen kiva, mutta "tavispariskuntaa" ei kyllä lounaalla arvostettu. Kabinetissä oli saapuessamme isompi ryhmä lopettelemassa pääruokaa ja kahden vuorossa olleen tarjoilijan huomio kiinnittyi heihin. Saimme kuitenkin listat nopsaan eteemme ja tilauskin otettiin vielä suhteellisen nopeasti. Sen jälkeen meidät jätettiinkin kaksin ruokia odottelemaan. Muissa pöydissä näkyi leipäkoreja, meidän pöytäämme sellainen ei koko aikana eksynyt. Keittiö nosti ison ryhmän jälkkäreitä ja koska pöytämme sijaitsi aivan keittiön luukun vieressä, kuulin kuinka kello kilahti (meidän) valmiiden annosten merkiksi. Tästä kului yli 5 minuuttia, ennen kuin annokset ilmeisesti koonnut kokki tuli keittiöstä tuomaan ruoat koska tarjoilijat eivät ehtineet. Odotimme saavamme perus lounasruokaa, mutta annosten maksaessa 15 €, niiden olevan kuitenkin laadukkaita. Pettymys. Oma korianteriloheni oli sinänsä maukas, mutta ylikypsä. Sen alla ollut tavallinen, suolalla maustettu jasmiiniriisikökkö ei ollut edes haaleaa, vaan kylmää. Seuralaisen pihvin kastike oli niin suolaista, että mikään muu annoksessa ei juurikaan maistunut. Olisimme antaneet välittömän palautteen, mikäli joku olisi sitä tiedustellut. Koska näin ei kuitenkaan käynyt, söimme annokset ja lähdimme pois. Laskun maksoimme ulos kävellessämme, koska meihin ei kiinnitetty huomiota siten, että olisimme saaneet sen pöytään tuotuna. Onneksi tästä kokeilusta selvittiin lounaan hinnalla, olisi ollut todella ikävää saada samanlainen kokemus illallisen kustannuksella. Ei tarvitse mennä hetkeen uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 05.11.2015
Rating: 0

Lounastusta alacarte-listalta sillä varsinaista lounasta ei ollut tarjolla.
Itse söin tällä kertaa alkupalan ja jälkiruoan pikkunälässä, mutta pääruoistakin olisi löytynyt hyviä vaihtoehtoja. Hinta arvio pääruoan kanssa.

Listalla oli mukana kiitettävästi paikallisia raaka-aineita viereisen torin myyjiltä. Ja vaikka lista ei ollut pitkä löytyi sieltä monipuolinen valikoima sesongin mukaan rakennettuja annoksia.

Tilat ja tunnelma olivat rauhaisat ja viihtyisät sekä siistit.

Suosittelen kokeilemaan jos haluaa makunystyröitä hivelevää nautintoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 49€ Added: 10.08.2015
Rating: 0

Loistava ruoka ja tunnelma. Viini lista kattava. Ehdottomasti kannattaa lähteä pidemmänkin matkan päästä.Itse tulimme Turusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 10.05.2015
Rating: 0

Tarjoilun kömpelyys ja kylmä pääruoka laskivat lipun puolitankoon. Nuori naistarjoilija oli kyllä pidättyväisen ystävällinen, muttei varmuudella tiennyt, oliko suppeahkolta viinilistalta valitsemamme valkkari kuivaa. Toinen alkuruuistamme, Lohi, oli näyte minimalistisesta keittotaidosta. Härkä, toinen pääruuista ei puolestaan ollut paistoasteeltaan pyydetty medium- vaan lähinnä medium+, ja kaiken lisäksi annos oli kylmä. Oman aikataulumme vuoksi emme palauttaneet annosta, mutta kun huomautimme kylmyydestä, tarjoilija sanoi "kysyvänsä asiaa pojilta". Mitäpä se meitä enää lohdutti. Ja illallinen maksoi viineineen sentään 100 euroa/hlö! Jälkkärit olivat loistavia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 23.02.2015
Rating: 1

Ruoka oli hyvää ja annokset kauniit. Palvelu oli mutkatonta ja ruuat esiteltiin hyvin vaikka lista oli uusi. Todellakin tulemme toiste Turusta asti!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 09.11.2014
Rating: 0

Aivan ihastuttava maailmanluokan ravintola! Käymme mieheni kanssa paljon ulkona syömässä ja Goto oli yksi parhaista pitkiin aikoihin. Parasta ravintolassa oli ruoka. Vasikanposki papulisäkkeen ja selleripyreen kanssa oli erittäin onnistunut kokonaisuus. Ehkä vielä herkullisempaa oli mieheni tilaama Black Angus naudan kuve, joka oli lähes täydellistä ja suussasulavaa. Tarjoilijan suosittelemat tuhdit punaviinit sopivat hyvin aterioihin. Jälkiruoaksi tilaamani puolukkajäätelö, vispipuuro ja maustekakku oli erittäin innovatiivinen, kaunis ja sopivasti makeannälän sammuttava luomus. Palvelu oli rentoa ja erittäin ystävällistä! Jos ruoka on herkullista ja laadukasta, niin kuin Gotossa, mainetta ei tarvitse yrittää pönkittää muulla tarpeettomalla hienostelulla. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 26.10.2014
Rating: 0

Aloituksena Härkä-Carpaccio oli mainiota. Sen kanssa tarjottu punaviini oli sen sijaan aivan liian lämmintä. Pääruoaksi tilasin puna-anturaa, mutta pöytään tuotiinkin siikaa, koska puna-antura oli loppunut jo edellisenä päivänä. Tästä ei kerrottu mitään tilausta vastaanotettaessa! Tällainen ei ole hyväksyttävää. En viitsinyt palauttaa annosta, koska vaihtoehtoisen annoksen tekeminen olisi kestänyt kauan. Annoksesta veloitettiin kuitenkin puna-anturan hinta.Jälkiruoan mansikka-samppanja- raparperi oli erittäin hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 49€ Added: 29.08.2014
Rating: 0

Ilta olisi ollut lähes täydellinen ellei tarjoilijamme olisi suhtautunut palautteeseemme niin yllättävästi. Yhden seurueen jäsenen liharuoka oli niin sitkeää ja lisukkeet suolaisia, joten annos palautettiin keittiöön. Kun laskua maksaessamme kysyimme onko lihasta aikaisemmin tullut valituksia, totesi tarjoilija hyvin alentuvasti, että kyllä asiakkan pitää entrecote tilauksen yhteydessä tietää ottavansa riskin että liha saattaa olla hyvin jänteistä. Kaikki oli siis asiakkan syytä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 19.08.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Kuninkaankatu 17, 26100 Rauma - Route
02-8222750
http://www.ravintolagoto.fi

Options