Serving lunch

Ravintola Buena Vista

Rating 3.1 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (26)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olisi pitänyt uskoa muita arvostelijoita: Naudanlihaa vistassa ei osata valmistaa. Vaimon porsas oli ihan ok! Paikka vaikuttaa enemmän pubilta jossa tarjoillaan snack-tyylistä ruokaa. Hinnat ovat silti kuten oikeassa ravintolassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 07.11.2015
Rating: 0

Naudan sisäfile oli paistettu liikaa, ja maistui siksi maksalta. Palvelu oli välinpitämätöntä ja kun huomautin lihan mausta, oli reaktio "niin käy joskus". Tarjoilija ei saanut keittiöltä lupaa hyvittää mitään. Päinvastoin tarjoilija otti ensin 4,50 € ylimääräistä kun maksoin lounasseteleillä. Kolme eri henkilöä palveli meitä. Melko ala-arvoinen ja surullinen esitys kokonaisuudessaan. Perunat oli ihan hyvät.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 04.04.2015
Rating: 0

Viime käynnistä yli 2 vuotta. ..paikka näyttää edelleen 80-luvun juoppopubilta, tunkkainen. Lehtipihvin sorruin tilaamaan sen takia, koska muuta en "uskaltanut"...ja taas totesin...sisäpaistista ei kunnon lehtipihviä saa. Aurajuusto-kermaperunat menetteli, "Raumalainen salaatti" eli pakastebabyporkkanat kahdella herneen versolla koristeltuna ei. Salaattipöytä alkuun oli sen verran karmea, että jätin väliin. Ilmeisesti asiakkaita riittää vaikka ravintolaan ei panostettaisikaan. Ehkä taas menee muutama vuosi seuraavaan kertaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 26.12.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Lehtipihvi oli reilu ja makoisa. Babyporkkanat lautasella olivat aika ankeat. Salaattipöytä todella huono, koska kaikki ainekset jotka yleensä ovat erillään olivat kasattu yhteen valmiiksi salaatiksi. Tunnelma ravintolassa ei ollut mitenkään kummoinen. Palvelu kuitenkin oli oikein hyvää. Meitä oli 20 henkeä ja hyvin saatiin järjesteltyä istumiset sun muut. Gluteeniton alkuleipä tarjottiin pöytään ja se oli lämmintä ja hyvää, siitä iso kiitos.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.11.2014
Rating: 0

Oikein naurattaa kommentit hyvistä kermaperunoista kaikki eineskamaa ruoka on täysin samaa mitä saa valmiina eineksinä. Sen tuntee mausta kastikkeet valmiskastikkeita.Pihvi oli pihvi.Vihannekset pakastekamaa.En kyllä tiedä oikeesti millaisissa ruokapaikoissa käytte jos tämä on hyvää.Mahantäytettä oli ja nälkä lähti siinä kaikki.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 22.10.2014
Rating: 1

Ruoka ei ollut parasta gourmeeta, mutta vei nälän sopivasti. Tilasin kausikalaa (joka oli siikaa) vihanneksilla ja paistetuilla perunoilla. Annokseen tuli sienikastike joka mielestäni maistui vähän kermaiselta. Pettymyksekseni kalassa ei ollut rapeaa kuorta, vaan se oli jopa keskeltä hiukan vetistä. Mutta annos oli iso ja maustettu sopivasti! Vihannekset ja perunat maistuivat paremmalta kuin useimmissa paikoissa. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 03.10.2014
Rating: 0

Palvelu: Ystävällistä, muttei erityisen ammattitaitoista, sillä oluista ja erityisesti kausioluista tarjoilija ei osannut kertoa oikeastaan mitään. Myöhemmin kävi ilmi, että jääkaapissa olisi ollut tarjolla montaakin ulkolaista ja kotimaista olutta, mutta tarjoilija suositteli vain hanassa ollutta vehnäolutta, joka kuulemma oli "sellainen tyypillinen vehnäolut", mikä ei kerro mistään mitään.

Ruoka: Toinen söi Kanaa El Toro
(Pariloituna kanafileetä tomaattisessa kermakastikkeessa
ja pikkuporkkanoita sekä perunat listalta) ja toinen kasvispastan. Kana oli kuivahko ja kooltaan pieni. Kanan kastike ei todellakaan ollut härän raivoa nähnytkään, vaikka nimi niin antaakin ymmärtää. Lisukkeeksi valitut kasvikset vaikuttivat pakastimesta napatuilta ja rasvassa uitetuilta.

Pastassa piti olla kauden kasviksia, joiksi oli tällä kertaa valikoitunut muun muassa punasipuli, paprika sekä parsakaali. Kesäkauden kasviksiksi niitä voi kutsua, mutta mielikuvitusta voisi käyttää hieman enemmän ja tuoreampia raaka-aineita myös.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 17.07.2014
Rating: 0

Tuli käytyä kavereiden kanssa pippuri pihvillä ka kaikkien ruoka oli todella hyvää. Yksi elämäni parhaista pippuri pihveistä ja valkosipuliperunat olivat erinomaiset. Konstalematon ja reilu annos josta lähti isonkin miehen nälkä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 03.07.2014
Rating: 0

Rauman tasalaatuisin paikka je ehkäpä Suomen ehdottomasti parhaat kermaperunat.
Paikka ei petä koskaan. Toisinaan kiire-aikaan tarjoilijoita saa kuitenkin odottaa mutta ruoka on aina ollut odottamisen väärtttiä.
Paikalle ehdottoman suurta plussaa tuo salaattipöytä plus patongit, toisaalta näiden laatu on hieman päässyt laskemaan.

Paikan ulkoasuun toi jokin aika sitten suoritettu remontti paljon nyky-aikaisemman ilmeen, entisen hyvinkin rähjääntyneen ilmeen tilalle.

tulemme käymään jatkossakin säännöllisen epäsäännöllisesti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 15.06.2014
Rating: 0

Kävin ravintolassa lähes 15 vuoden tauon jälkeen. Tarjoilu toimi alkuun moitteettomasti, vaikkakin meitä tarjoili 3 eri ihmistä (outoa), mutta lopuksi jouduimme odottamaan laskua todella pitkään. Ruoka oli todella hyvää, lukuunottamatta kastikkeen määrää. Pihvimme suorastaan uivat tai oikeastaan sukeltelivat kastikkeessa. Sanoin asiasta tarjoilijalle, jota asia ei tuntunut kiinnostavan. Ensi kerralla tilatessa on muistettava mainita kastikkeen määrästä. Ruoka oli siis sen verran hyvää muuten, että uudestaan voisin mennä tänne syömään. Palvelua voisi selkeyttää, muutenhan miljöö on rento ja siisti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 27.05.2014
Rating: 1

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kanalinranta 5, 26100 Rauma - Route
(02) 822 7757
http://www.ravintolabuenavista.com/

Options