Opens at 15:00

Daddy's Diner Seinäjoki

Rating 2 / 5

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tarjoilija arvosteli tilaustani töykeästi mikä on aina ehdoton ei ammattitaitoisille tarjoilijoille. Keittiö oli avokeittiö ja keittiön henkilökunta piti koruja näkyvillä. Annos oli muuten ihan ok tasoista, paitsi että ensinmäinen pöytään tuotu annos oli väärä. Jos jotain hyvää pitää sanoa, niin salin valaistus oli kohdillaan. En suosittele..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.10.2015
Rating: 0

Mukava paikka juoda 2e teekuppi kahvoineen päivineen. ... Ihan OK "sota-ajan" välietappi, mutta ei nämä hinnat auringonvaloa kestä näin lama-aikana, if i may add. pthyi!! Ps. Aika kuiva palvelu sekä väkinäinen hymy "kassaneidillä" jopa koko sen 15min. ajan jonka vietimme tyttöystäväni kanssa tässä kyseissessä "teltassa".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 2€ Added: 16.11.2014
Rating: 0

Ekan (ja vipan) kerran tänään käytiin. Hauskasti sisustettu paikka, lapsetkin huomioitu leikkinurkalla. Mutta ruoka... hampurilaisaterian ranskalaiset olivat ihan palaneet, siis aluksi piti katsoa ovatko ne tosiaan ranskikset, kun ihan lihapullanvärisiä olivat! Kysyin tätä lopulta tarjoilijalta, kun olin jo syödessäni todennut, että ei, se ei ole pelkät mausteet, joiden vuoksi väri on tuo, palaneilta maistuivatkin. Kysyin siis, että eivätkö nuo ole jo vähän rajalla että kehtaako edes tarjoilla? TArjoilija aluksi selitteli kuinka "kuuluu olla tummia" mutta sitten lopulta totesi, että "ehkä osa on vähän liian kauan paistettu, oliko ruoka muuten ok?" No, kalliimpaa oli amarilloon ja Pancho Villaan verraten, niin ja paljon huonompaa eikä tuosta mitään hyvityksiä tullut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 14.06.2014
Rating: 1

Menin vähän varauksella tänne, koska paikka vaikutti liikaa Amarillolta. Ruoka oli kuitenkin yllättävän hyvää ja ylikypsä possu oli juuri sopivan chilistä omaan makuuni (eli ei kauhean). Myös kyytipojaksi tullut riisi oli maukasta. Alkupalaksi olisi kyllä voinut tarjota jotain leipäkannikoita ilmaiseksikin... samoin hanavesi maistui oudolle ja oli maksullista. Nätit tarjoilijat olivat ystävällisiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 01.07.2013 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ravintola on hieman nostanut eväitään verrattaen alkuaikohin, mutta edelleen on petrattavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.03.2013
Rating: 0

Not worth it. Not impresses with the service, went on a quiet week night and the manager kept disappearing into the kitchen and talking to chef rather than deal with customers. Food was WELL DONE (microwave or deep frier) and lost any juices in meats. This place needs a massive management shake up, food and service.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 05.01.2013
Rating: 0

Tasalaatu.
Gringos Locos. Bulkki- ja eineshamppareiden ja -burritoiden jatkumoa. Noh, se on auki ja sieltä saa siis ruokaa.

Itselle kanahamppari. Viereen vege. Kolmannelle lihaa. Tylsää kuin mikä. Ranskalaiset parempaa keskiluokkaa. Chilimajo on laimea, mutta hyvä. Sisustus perinteistä texmex-alleviivausta. Palvelu nuorekas, mutta yllättävän hidas.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 25.12.2012
Rating: 0

Pettymyksestä lähes kantapaikaksi.

Kävin paikassa ensimmäistä kertaa alkuaikoina, enkä pitänyt ollenkaan hampurilaisestani. Kahden vuoden tauon jälkeen annoin paikalle uuden mahdollisuuden jä yllätyin! Hampurilaiset mielestäni hyviä, mutta esiin täytyy nostaa ehdottomasti locosin wingsit! Lasi kokista, ranskikset ja kori wingsejä hyvässä seurassa on täydellinen aloitus viikonlopulle! Siitä on hyvä jatkaa vaikkapa alakertaan bilistä. Ma-pe hyvät opiskelija-alennukset!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.12.2012
Rating: 0

Söimme ravintolassa burgerit, joissa ei ollut mitään moittimista. Maut olivat oikein kohdillaan. Trjoilijasta tuli fiilis, ettei hän kovin mielellään sitä hommaa tehnyt. Hän ei oikein osannut vastata kysymyksiimme, ja jos olisi yhtään viitsinyt vaivaa nähdä hän olisi voinut kysäistä asioita kokilta. Pöydissä oli lähes vuoden vanhaa chilikastiketta ja asiasta mainitessani tyttö lähti pullon kanssa eikä tuonut uutta tilalle vasta kun toisen kerran kysyin asiasta.

Täytyypä vielä mainita, että join elämäni kalleiman hanasoodan tässä ravintolassa! Siitä veloitettiin ison virvokkeen hinta 4 euroa, eikä lasi ollut edes 0,5 tuoppi vaan jotain kolmen neljän desin luokkaa! Taitaa saada rahoilleen enemmän vastinetta ottamalla oluen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 14.08.2012
Rating: 0

Lounasruoan aatelia

Aivan mahtavia kermaperunoita ja kunnon pihvejä lounaspöytä pullollaan, erittäin hyvää, ei mitään moittimista tällä lounas aterialla.

Rauhallinen paikka lounastaa ja mukavat ruokailu tilat. Iso kiitos

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 25.02.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kalevankatu 2, 60100 Seinäjoki - Route
010 4233 236
http://www.ravintola.fi/daddys_seinajoki

Options