Unknown

Mallaskosken Panimoravintola

Rating 3.7 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Mallaskosken Panimoravintolan Brunssiainen on aivan huikea! Kasvissyöjää voitaisiin huomioida paremminkin, mutta bbq-pavut olivat herkulliset ja pöytä notkui kaikesta ruoasta.. Jogurtin kanssa sai montaa eri mysliä sekä useaa lajia pähkinää ja kuivahedelmiä. Vohveli kruunaa koko kattauksen, samanlaista brunssiasta tällä hinnalla ei ole vielä tullut vastaan. Teevalikoima voisi olla parempi (esim clipperiä liptonin sijaan), mutta onneksi kahvikin maistuu. Parastahan brunssiainen olisi nauttia Mallaskosken oluen kera.

"Sisältää yleensä: tomaattia, kurkkua, rucolaa, tuoretta leipomon leipää, levitettä, juustoja, leikkeleitä, keitettyjä kananmunia, nakkeja, lihapullia, papuja omassa olut-bbq-kastikkeessa, maustamatonta jugurttia, myslejä, marjoja, hedelmiä tuoreena ja kuivattuna, kiisseliä, kahvia, teetä, tuoremehua. Lisäksi aina 3- vaihtuvaa lämmintä lisuketta tai ruokaa. Vohvelin saa paistaa jälkkäriksi ja päälle pistää vaikka kermavaahtoa ja hilloa."

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 25.07.2015
Rating: 0

ruoka maukasta ja annos oli riittävä. Seinäjoen parasta pulled porkkia, en oo yhtä hyvää muualta saanu. Amber olut on tosiaankin erittäin hyvää ruokajuotavaa. Hinnat on suht halvat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 03.03.2015
Rating: 0

Loistavaa pubiruokaa ja suhteellisen halvalla. Mukava henkilökunta, joka piristää päivää. Terassikin aivan ihana. Ei valittamista. Voisin käydä vaikka joka viikko

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.05.2014
Rating: 0

Mallaskoskella olut tastingissa oluita oli hyvin mutta osa liian lämpimiä. Ruoka Ilmajoen lähiruokaa mutta poltettuna, vähällä meni maailman vaiken makkaranpaistaminen pilalle .... ei hyvä. Coleslavi ok mutta suolakurkut joita listalla oli oli kyllä jotain ylimakeita maustekurkkuja siis listan uudelleen fiksaus voisi tehdä hyvää. Mutta komein terassi mitä Seinäjoelta löytyy.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 13.10.2013 View previous reviews (2)
Rating: 0

Tilasin porsaan ribsejä BBQ-kastikkeessa. Ribsit olivat kylmiä ja pehmeitä, mahdollisesti pilaantuneita??? Annos ei täyttänyt 18 euron hinnalta odotettavia laatuvaatimuksia. Petyin ruokaan. Oluet olivat hyviä tosin, ne hieman pelastivat ravintolaa, etenkin pidin kristallivehnä oluesta mikä oli sopiva ruokaolut. Oluiden puolesta siis suosittelen ravintolaa, ruokien puolesta en.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 20.08.2013
Rating: 0

Parhaat makkaraperunuat mitä rahalla saa =Ilmajoen makkaramestareiden makkaralautaseen ranskalaiset päälle. Musiikilliset iltamat ja jokimaisema tekevät paikasta Seinäjoen parhaan terassikokemuksen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 19.07.2013
Rating: 0

Viihtyisä ja rauhallinen terassi mukavassa miljöössä! Ruoka ihan perushyvää naposteltavaa makkarakorin ja tulisten wingsien muodossa (kori+5wingiä=11€). Panimon omat Kuohu-oluet ovat hyviä ja niitä kannattaa ehdottomasti nauttia!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 18.06.2012
Rating: 0

Viihtyisä piharavintola! Aivan joen välittömässä läheisyydessä. Mukava henkilökunta. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.06.2012
Rating: 0

Todella mukavassa, viihtyisässä ja vehreässä jokimaisemassa oleva ravintola. Panimo itse ja sen tuotteet tuovat lisäsäväyksen koko vierailuun. Uudistunut ravintola ja terassi ovat tyyllikkäät. Taitaa olla Seinäjoen paras terassi. Todella pirteä henkilökunta! Hyvä Seinäjoki! Voin tulla uudestaankin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 23.05.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Vesitorninkatu 1, 60100 Seinäjoki - Route
0504131280
http://www.mallaskoskenpanimoravintola.fi

Options