Opens at 12:00

Pancho Villa

Rating 3.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Special diets

Reviews (14)

Palvelu on aina ollut oikein hyvää, vaikka tarjoilijoilla on välillä melkoinen kiire. Hampurilaiset ovat aina hyvin maustettuja ja koottuja, ja ranskalaisia on annoksessa reilusti. Myös mukana tuleva Panchon remu-dippi on todella hyvää. Paikan päällä on siistiä ja viihtyisiä looseja, mukaan tilatessa annokset pakataan hyvin. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.01.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvää ruokaa ja hyvää asiakaspalvelua

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.03.2017
Rating: 0

Hyvä lounaspaikka. Sen ovat toki muutkin huomanneet, ja jonot ovat joskus kovat. Noutopöydässä salaatit, keitot ja pääruoka ovat ihan kohtuullisia, listan annokset (hampurilaisista kokemus) ovat hyviä. Sisustus on melkein hieno, ja loosheissa on mukava istuskella.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.05.2016
Rating: 0

Burgerit ovat hinta-laatu suhteeltaan parasta mitä Seinäjoelta löytyy. Yllättävän hyvä ketjuravintolaksi. Kehutut ranskalaiset ovat maineensa veroisia. Taco-viikoilla pieni pettymys pienestä annoksesta jonka hinta oli hilattu yläkanttiin. Palvelu erittäin mukavaa ja sujuvaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.03.2016
Rating: 0

Tuntuu, että maku vain paranee vaikka toiminut jo vuosia, loistavaa! Toivottavasti eivät muuta isompiin tiloihin, täällä on tosi hyvä tunnelma.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.11.2015
Rating: 0

Todella hyvät hampurilaiset.

Saa valita ottaako hampurilaisen kanssa ranskalaiset vai salaatin, myös puolet ja puolet onnistuu.

Palvelu on todella hyvää ja nopeaa.

Paikka on pieni ja joskus niin täysi, että olemme kääntyneet ovelta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.09.2015
Rating: 0

Palvelu todella loistavaa. Tarjoilija oli mukava ja jaksoi hymyillä kiireestä huolimatta, jota hän pahoitteli heti pöytään istuessa. Hänelle saattoi ohimennessäkin huikata jotain ja heti sai vastauksen. Tai kahvikupin pöytään. Vaihdoimme keskenkaiken pöytää ja se noteerattiin välittömästi ilman sen kummempaa selitystä. Alkupala ja juomat tulivat hyvin nopeasti. Hampurilainen oli yksi maukkaimmista mitä on tullut syötyä ja lisukesalaatti aivan mahdottoman herkullista. Listalta löytyy myös kasvissyöjille hyvin eri vaihtoehtoja. Tunnelmaltaan rento ja vapaa, jonne kuka vain voi mennä vaikka ei olisikaan ykköset päällä. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.01.2015
Rating: 0

Turhan kallis, hyvä palvelu sekä ok ruoka lyhykäisyydessään. Hamppariannos on hintava. Mausteisuutta riittää niin hampparissa kuin etenkin ranskalaisissa, joillekkin luultavasti liikaakin sillä peittää perusmaut piiloon. Hyvä palvelu ja ruokakin tuli nopeahkosti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 23.04.2014
Rating: 0

Hampurilaiset todella hyviä ja ranskalaiset hyvin maustettuja! Muut ruoat ovat tosin olleet pettymys. Palvelu on kuitenkin aina ollut todella mukavaa. Iso plussa opiskelijatarjouksista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 18.03.2014
Rating: 0

Panchon sisäänvetotuote on erilaiset hampurilaiset. Kokki ei kokoa niitä tilauksesta sille pöydälle, joka tilauksen on tehnyt, vaan odotuttaa ruokailijoita kokoamalla purilaisia useammalle pöydälle kerralla. Kokilla saattaa olla yli kymmenenkin hampurilaista kesken ja kaikki odottavat. Lisäksi keittiöstä tulee annoksia ensin myöhemmin tulleelle ja tilanneelle pöytäseurueelle. Ruoan odotusaika on yli tunti. Palvelu on ylimielistä odotusajasta huomautettaessa. Hampurilaiset itsessään olivat mauttomia. Ranskalaiset ja lohkoperunat olivat hyvin maustettuja. En mene uudelleen. Jos haluaa hyviä hampurilaisia kohtuullisella odotusajalla ja paremmalla palvelulla, saa niitä saa muualtakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 29.12.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kalevankatu 14, 60100 Seinäjoki - Route
010-3209890
http://www.panchovilla.fi/seinajoki/index.php

Options