Closed now

Ravintola Marttilan Talli

Rating 4.5 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Erinomainen lounaspaikka. Hienot puitteet ja mukava henkilökunta. Alkusalaatit eivät ole erityisen runsaat, mutta aina hyvää ja tuoretta. Lämmintä ruokaa on tarjolla montaa sorttia, ja ainut ongelma on että usein on niin monta hyvää lajiketta ettei pysty päättämään mitä söisi. Eksoottisemmatkin kokeilut (punajuuri vuohenjuusto yms. linjaa) ovat olleet todella hyviä. Juomaksi kalja vesi maito. Leivät ja levitteet. Ainut miinus on pakko antaa jälkiruoista; yleensä nekin ovat hyviä, mutta toisinaan se korkein kruunu jää saavuttamatta, kun tarjolla on vain marjakiisseliä tai vastaavaa. Poikkeuksellisen hyvä ruokapaikka normihinnalla!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.10.2015
Rating: 0

On kyllä mainiota kotiruokalounasta täällä. Ei taida Seinäjoen keskustan alueelta vastaavaa löytyä. Itse ravintola on todella nätti ja hienossa vanhan sairaalan ympäristössä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 21.03.2015
Rating: 0

Lounasbuffet. Todella viihtyisä paikka. Vanhan rakennuksen tunnelma nosti hinta/laatu-suhteen loistavaksi, vaikka ruoassakaan ei mitään valittamista, maittavaa kotiruokaa. Suosittelen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 13.10.2014
Rating: 0

Hyvä ja täyttävä lounas. Vaikutti täysin itsetehdyltä, ei eines-lihapullia tai muuta. Mukavasti tarjottavat samassa noutopöydässä. Sai maistella kaikkia vaihtoehtoja. Ja plussaa siitä, että jälkiruoka sisältyy hintaan!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 08.10.2014
Rating: 0

Lounastamassa. Erittäin viihtyisä punatiilimiljöö. Ei uskoisi vanhaksi hevostalliksi. Lounaalla kolme vaihtoehtoa. Lisäksi sisältyy salattipöydän antimet sekä jälkiruokapöydän antimet.
Tänään maistelin kasvis täytteisiä tortilloja salaatin kera. Jälkiruoksi tarjoiltiin kahvia sekä luumurahkaa - nam.
Ruoka oli todella hyvä ja konaisuus erinomainen. Suosittelen kaikille, jotka kesken työpäivän haluavat maistaa maukasta lounasta viihtyisässä ympäristössä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 13.12.2012
Rating: 1

Lähikorttelien valkokaulusväelle sopivia kevyitä lounasannoksia viihtyisässä punatiilimiljöösssä (entinen sairaalan hevostalli!). Yläkerrassa ainakin yksi iso kokoustila.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 10.03.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Puskantie 38, 60100 Seinäjoki - Route
(06) 420 4816
http://www.marttilantalli.fi